Ben Uyarı Almadan Ban Yemeden Bir Problem Çözülemez mi
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Uyarı, şikayet kısmına bir şey diyemeyeceğim ama; Son zamanlarda o kadar salak, saçma konular açanlar... Yorum yapanlar varki.... Ne desek boş,,, Ergen forumu olucak yakında ! . .
-
Permatiq59 adlı üyeden alıntı
Mehmetcim olaya bak sabahtan beri hatta dünden beri o gereksiz zatı banlamayan MODLAR benden daha kusurlu bence...ben Admin olsam yahu arkadaşlar bunları görmüyormusunuz diye bi sitem ederim...
yahu MT kalitesi düşüyor...neden görevinizi layıkıyla yapmıyorsunuz...meteye uyarı vermek en kolayı...mete senin yapamadığını üye haliyle yapmaya çalışıyor...
başka foto yokmu aga...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
dünden fazlası var üstat
-
sen bu sitenin tuzu biberisin
seni atmadan tadı olmuyor demek, eksik kalıyor birşeyler
-
Meteyi getirin bana
-
-
adam açıkça ülkeyi bayrağı sevmedini yazar bizde ona tepki gösteririz adamlar bizi banlar işmi bu
-
29 Temmuz 2013, 00:41
suatt22 adlı üyeden alıntı
adam açıkça ülkeyi bayrağı sevmedini yazar bizde ona tepki gösteririz adamlar bizi banlar işmi bu
Artık böyle. Boşuna demiyorlar hedef 2023 diye.
-
29 Temmuz 2013, 00:45
tanertc adlı üyeden alıntı
Artık böyle. Boşuna demiyorlar hedef 2023 diye.
Bunlara çanak tutanlar utansın.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
29 Temmuz 2013, 00:45
allahtan forumda sağlam arkadaşlar var onlara selam olsun
-
29 Temmuz 2013, 00:51
valla bugun bende ıyıce sınır oldum kendını begenmıs veya alakası z şekilde konu açanlara deliriyorm yorum yapmak istemiyorm ama tutamıyorm kendimi. mt yonetımı zatn ver uyarı ver ceza başka bişi yok.
-
29 Temmuz 2013, 02:19
-
29 Temmuz 2013, 03:25
-
29 Temmuz 2013, 03:37
temelle fadıme yenı evlenmıs......aradan 2 ay gecınce bır gece yarısı fadıme demıskı temel;sen tamam ısını goruyorsunda ban artık etkılenmıyorum gorev olaya basladı bu durum....ne yapmamız gerekıyo fadıme demıs.....
fadıme demıskı;ya ne bılıyım boyle oyunlar degısıklıkler fılan benımde uyarılmam lazım demıs....olur demıs temel....
sabah kahvaltıdan sonra fadıme gecırmıs temelı kapıya kadar hadı kocacım hayırlı ısler fılan......temel 5-10 adım yurumus ve donmus gerı.
demiş ki;bak fadıme aksam gelınce olacakları bılıosun.....sonra benı uyarmadın demeyesın demıs.....yanı arkadaslarda senı uyarıyo kı uyarmadı demeyesın dıye......yoksa.............
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
-
29 Temmuz 2013, 03:44
#direnmete_han abi... #direnmtailesi...
"mete ölmeden taziyesi haric bizim umrumuzda değil diyorlar galiba.." yok artık abi... Bazı zamanlar oluyo profiline tıklıyom acaba neler demiş gene diye bakıyom abi...Yani senin makara muhabbetin hoşuma gidiyo..Haklısın...
-
29 Temmuz 2013, 03:50
aha mete han arkadaş bansız dolaşıyor aramızda. bir yanlışlıkmı var. metehan arkadaşın ban yemesine uzaklaştırılmasına okadar çok alıştımki özel mesaj atacak oluyorum banlanmıştır gene diye elim varıp bir mesaj dahi atamıyorum. dur hazır bansızken bir özel mesaj yollayım, nede olsa hemşerim.
-
29 Temmuz 2013, 04:27
-
29 Temmuz 2013, 04:52
abi ben kaç tane motor aldım sattım bu sitede konu açmadım, birinin hayırlı olsun demeside benim umrumda değil sende takma pek.
facebook a foto koyuyoruz samimi arkadaşlarımız ve gruplar orada zaten, onlar görüyor beğeniyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)