uzulenmete diye devam et mete abi ban yersen artık favorı yade beypazarlımete al biz seni tanımazlıktan geliriz o zaman.
uzulenmete diye devam et mete abi ban yersen artık favorı yade beypazarlımete al biz seni tanımazlıktan geliriz o zaman.
Bu şikayet olmadı şimdi. Banstar'sız bir MT olmaz, böyle alışmışız yıllardır.
Biz seni bu halinle seviyoz
#direnmetehan
zaten bu siyaset bölümü iyi olmadı, motosiklet bilgi paylaşım platformu adı üstünde. haberlerden medyadan zaten bunlaıyoruz bir hobimiz var bakalım kafamız dağılsın diyoruz onunda .. ..
Reklam kokan hareket bunlar.
siyaset manyağı bir insanım. Günde en az 2 saat haber izlerim. 6 köşe yazısı okurum. Fırsat buldukça farklı siyasi ortamlara girerim. Ama buna rağmen mt deki siyaset kaosundan yeter geldi. Çok sevdiğim, her fırsatta girdiğim mt ye inanın 2 aydır nerdeyse hiç girmiyorum. Çünkü artık ne zaman girsem sinirlerim oynuyor. Bilgi sahibi olmadan, fikir üretmeden laf söylemeye kalkan insanların saçmalıklarıyla karşılaşıyorum. Cevapta yazmıyorum. Çünkü yazarsam biliyorumki bunun sonu gelmeyecek. Uğraşmaya değmez. Aklı başında insanlar yazınca mete abimiz gibi kötü oluyorlar çünkü.
BUradaki insanların ortak amacı ve aracı motosiklet. Bende sizin gibi düşünüyorum. o tarzda olan başlıkların hiçbirini okumadım. Zaten oldum olası siyaseti sevmedim de. 40 yaşından sonra emekli olanların çoluğum çocuğum iş bulsun işimi hallettireyim diye oy verdiği yada seçildiği bir oluşumun meyveleri bunlar..
Atatürkün ; milliyetçiliğini , cumhuriyetçiliğini , devletçiliğini, laikliğini....
öğrensinler anlasınlar da ondan sonra konuşsunlar. neyse konuşmayacağım. Reklam traj derdi bunlar.
http://www.motosiklet.net/forum/search.php?searchid=3295200
bende buna taktım.. nerdeyse hergün ana sayfamda bunu görüyorum..
Moturun başına bir iş gelsede konu açsam havasında
birGarip..
üzülenmelek artık
neptunneptun olarak devam ediyor
seni kafaya takmışlar metehan abi bilirsin sevilen insanla uğraşılır
bu üzülenmelek, neptünneptün veya her ne naneyse, bizim metehanın "ilgi, alaka ve şımartılmaktan fazlasıyla hoşlanan" alter egosu olmasın, fayt kılaptaki hesap?
Mete abi yine eylemde görmüşler seni
motosiklet nete varoş çok hakim
tabi doğal olarak. yani mt nin kendine özgü bir %50 si var. şimdi diyeceksiniz "e kardeşim ne işin var o zaman başka seviyeli forumlar var oralara takıl" buradaki insanlara doğru yolu kim gösterecek?
alem bana hasta ben size... Alper eyvallah...gec oldu güç olmadı...
Hoş Konuşmalar Olmuş. Mete Bey e katılıyorum.
Forumun Problemi var.
FordClubTr,Picproje,320volt,Yazgeliştir, pistbasi,hobbyrc gibi siteleri yoğun kullanırım. Motosikletle alakalı olanları yazmak istemiyorum.
kişileri ayrı tutarak şunu belirtmeliyim, Seviyesi En düşük Olan Motosiklet forumları, motosiklet forumları arasında da MT.
metepandrosuz bır forum ıstemezük..........
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
mete sen bizim herşeyimizsin mete sen bizim herşeyimizsin
slogan gibi oldu ya la
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)