dümbüldek suyunu bilen varmı
Reklamlar
-
arkadaşlar izmit derince civarında DÜMBÜLDEK SUYU diye bir su varmış böbrek taşı düşmesine birebirmiş fakat internetten baktım tam bir adresi yok
bu suya yakın veya giden veya yerini bile arkadaşlar tam bir adresi yazabilirlermi
maps tan bakıp gitmeyi düşünüyorum
Reklamlar
-
kandırada evımız var fakat ole bırsey hıc kımsedden duymadım adısa garıpmıs beya ama haftaya ıns gıdıcem cevaplanmazsa senın ıcın ogrenır yazarım cevaplanırsa bende gıdıp bakarım
-
Motosiklet Eğitmeni
Dümbüldek değil Tümbüldek.
İzmit değil Bursa -Mustafakemalpaşa
-
sen motorun üstünde bi köy yoluna gir çık ama son sürat
dümbüldekte güzel isimmiş
-
evet dümbüldek suyu böbrek taşına iyi geldiği söylenir benkayınpeder için birkaç kez gittim.
derincenin kuzeyinde eski istanbul yolundan sonra en kuzeyde ordan öte yol yok orman yakılarında bir köy var ama adını bilmiyorum.. vesselam..
-
tümbüldek kaplıcasına gıdeceksenız mustafakemelpasa ılcesıne gelmelısınız.sonrasında su uçtuyu gormeden gıtmeyın doga harıkası....
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
-
tumbuldek degil arkadaslar belki ordada vardir bilemem
benim dedigim dumbuldek izmit derince de biryerde
yokmu oralarda oturan yerini bilen
-
Tümbüldek suyu içersen 1 hafta, mazdonoz suyu içersen 7 gün, sadece su içer ve yürürsen 6buçuk günde taş düşer.
-
Al bir tane cg tarzı motor,titreşimden 1 ayda düşer(Doktor Garantili)
NOT:Böbrek taşıyla beraber böbrek,dalak,vs. de düşebilir(yan etki)
-
28 Temmuz 2013, 02:39
Dumbuldek var evet diger konunda yazmistim. Karayakuplu koyunu bul ordan calkoy ordan dumbullu koyu
-
28 Temmuz 2013, 02:40
Kocaeli İl Temsilcisi
merhaba selamicim konuyu araştırıp sana döneceğim kardeşim , ama bu güne dek hiç duymadım .
-
28 Temmuz 2013, 03:38
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
merhaba selamicim konuyu araştırıp sana döneceğim kardeşim , ama bu güne dek hiç duymadım .
inşallah irfan ustam sevindirici haberlerle dönersin bana
-
28 Temmuz 2013, 03:41
MBhoro doğru yolu tarif etmiş.
-
28 Temmuz 2013, 04:51
çelikatlı adlı üyeden alıntı
MBhoro doğru yolu tarif etmiş.
len olum maps tan bakıyorum bulamıyorum nasıl bir yerdir yaw
-
28 Temmuz 2013, 06:01
Gecen sene herekeden sıleye rezıl bır ornan yolundan gıtmıstık artcıma takılıyordum yolda tas varsa dusurursun dıye . Sabah sancıyla uyandı doktora gıttı ve kum dokuyormus faydalı olabılır . Ama sert amortısorlu motordu bızımkı . Hayatımda gıttıgım en kabus yoldu .
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
28 Temmuz 2013, 12:13
tas dusurecez diye motoru dagitmayalim
-
30 Temmuz 2013, 19:58
abi ne suymuş ya bir bilen çıkmadı yerini
ben gittim gördüm diyen yokmu
-
30 Temmuz 2013, 22:44
sende normal bi su istemedinki
direk dümbüldekten girdin
-
30 Temmuz 2013, 22:54
geçen gün gittim getirdim bi iki bidon. istersen satarım bidonu 100 kaat. pazarlıksız
-
30 Temmuz 2013, 23:22
çelikatlı adlı üyeden alıntı
geçen gün gittim getirdim bi iki bidon. istersen satarım bidonu 100 kaat. pazarlıksız
ulen senin varya
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)