Ahah Sadobey senden daha iyi bir canlı performans beklerdim klip bazında şöylee arkada fon müziği eşliğinde.....
Tesadüfe bak ki erman da eski arkadaslarımdan kade bizi burada bulusturdu....
Ahah Sadobey senden daha iyi bir canlı performans beklerdim klip bazında şöylee arkada fon müziği eşliğinde.....
Tesadüfe bak ki erman da eski arkadaslarımdan kade bizi burada bulusturdu....
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
koparttınız lan beni gece gece ÇATLAKLAR. Hala gülüyorum yaaa alalaalalalaah
Aklıma taa küçümlüğüm geldi. Benim amca olu 5 yaşında 1976 77 felan işte ne biliim sizin hesap eşşeğin arkasına geçmiş elinde bi bağ çıbığğı arkadan eşşeğin dalgaya dürtüp duruyoo.Abi bizim merkep nası bi çifteyi vruyoo bizim amca olu 5 metre geriye uçuyo. kuraban olduuum herşeye kadir olan allah orda o boğacığa bi dakkalına can verecekti ulan varyaaaaa ne olrudu ozaman
boğa hakkında bi alıntı
bir rivayete göre boğa heykelinin yapılma sebebi, osmanlı döneminde bugünkü kadıköyde bahsi geçen boğayı kimse zapt edemiyormuş ve çevre halkına çok zarar veriyormuş. bir gün bir babayiğit çıkıp o boğayı güya tam da heykelin olduğu yerde öldürmüş ve kahraman olmuş. işin komik yanı adamın değil de boğanın heykelinin yapılması
Part 1 demiş.
Part 2 de ne yapacaklar acep (Boğayı artçı alıp pikniğemi götürecekler ne )
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
walla arkadaslar beer's da annatmıstınız bana orda komik gelmişti ... fotolarabakınca bunlar komik diil klomik ötesi yarıldım ...ama benim favorim su tamir kısmı :D
Bravo vallahi. Ayakta Alkışlıyorum.
Türk insanını yaratıcı zekası ve her olaydan mizah çıkartması.
Ancak aklıma takıldı;
O zaman sadobey ve slwer adamın ... arızayı araştıracaktı demeye mi geliyor?vlad1462 adlı üyeden alıntı
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
EE piknikteki boğa resimleri nerede
HAzır binmişken boğaya tek toynak (tek tekerin boğa versiyonu) Stopie falan da yapsaydınız...
Valla güzel olmuş...Takımlardaki arızayı çözdünüz mü??? Birde rahat mı bende düşünüyorum....Bir tane...
Boğa RR 2007 kasa...Gelecek sene fuardan bakacam artık(hayvancılık ve tarım fuarından)
Sele yüksekliği nedir...Birde km de kaç kilo ot yiyo ??? Bunları yazarsanız sevinirim....
Hani alacak arkadaşlara yardım olsun diye...
isteriz...isteriz...isteriz....
tamam üstüne çıkıp poz veremediniz ama hiç mi yok yanak yanağa...ay pardon yan yana fotoğrafınız?
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Part-2 geliyor. arkadaşlar. Erman bekliyoruz. Just Life erman ı nereden tanıyorsun. Çocukluktansa ben senin sümüklü halini biliyorumdur. Erman'ınkini bilirim.
Vlad cığım biz fotoları çekerken bir seyyar satıcı çocukta bize bir yandan Brifing veriyordu. !991 de İspanya dan Hediye etmişler. Boğayı önce buraya koymamışlar. vs.
Hep motor virüsü diyoruz. Boğa virüsü de var. Dostdark ve Niceman'ede bulaştırdık. Avuçları göreyim arkadaşlar.
Sadobey
yazdığım olay sadece mizahi bi şehir efsanesi gibi bişeydi.öyle olmadığını zaten biliyorum
boğa hakkında bi alıntı daha.buseferki gerçek
heykeltraş ''izidor bonhevr'' tarafından 1864'te paris'te yapılan güç simgesi boğa heykelini ikinci wilhelm 1917’de türkiye'ye armağan eder.. bu boga heykeli bir süre istanbul hilton 'un bahçesini süsler ..
1969’da ise kadıköy'deki kaymakamlık binasının önünde yer alır yıllarca..
1976 yılına gelindiğinde ise altiyoldaki müstesna yerini alır
Fıssss bu boga Fısss içini boş yapmışlar.
Sadobey
ee artık tecrube edındık gercek bı boga ıle rodeo yapmanın zamanı geldı dıye dusunurken
dustuk bogaların pesıne ama bı yandan da korku tabe ya pesımızden kosarsa ıyısımı bız kasklarımızı takalım dedık
boga sole bı ters bakınca dırek gerı vıtes
ıyısımı bız baska bu boga bulalım bı sınırlı derken karsımıza cıkıverdı tosunum
bu seferde o bızden korktu kactı :(
tam kucuk bı tane bulduk derken
bıraz asabı cıktı kacmakta fayda var yıne
baktık olmuyo erkeklıgede ... surdurmıcez ya uzaktan sole bı korkusuz rodeocu pozu verdık ama pacalar ıslak
m € c l ü q
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
baba boğa fantazin falanmı vardı nerden aklına geldi en az 50 kere o boğanın yanından geçtim 1 kere bile binmek aklıma gelmedi
ülem bunlar vahşi değilki avlanmıyorlar
abı koptum yazılırmı sımdı bu ya alalhım karnım arıyodostdark adlı üyeden alıntı
(olayı anlamayan arkadaslar var kısaca ozet gecım : Biz orda bogaları yakalamaya calısırken nobet tutan asker ne anladı bılmıyorum ama ordan bagırdı bı anda "onlar yabanı dııl avlanmıyolar evcıller evcıl sahıplerı var" dıyınce bız halıyle dırek yerdeyız falan ve adam cıddı cıddı soledı yanlız )
m € c l ü q
NEDİR ABİ BOĞALARIN SİZDEN ÇEKTİĞİ
KocaAdam(Süper Teneke) & Camadan & ChomChok & G.ECE
şişşşşşşşşş nöbette konuşulmaz.
Sadobey
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)