Artık çantada beğenmiyoz valla aga...
Artık çantada beğenmiyoz valla aga...
Eğerki kappanın parasını alacaksan cbf yle gitsin...Kelepire sayacaksa çantanı sakın verme.
1.önerim inazumaya kesinlikle Givi Blade topcase takılmalı,motorun karakterini değiştiriyor.
Motoru acayüp yapıyor yani
Motordan anlamayıp,motor bilgisi ve tecrübesi internetten ibaret olup yada çin motora binipte inazuma hakkında ileri geri konuşanlar olacaktır şimdi..Ağa sen bilirsin işini ...250 cc nin kralını alıyosun.
Şimdiden hayırlı olsun.
inazuma sayfasında bizzat benim motorumun irfan abinin yaptığı demirle ve kappa 35 lt çanta ile fotoğrafları mevcut
http://www.motosiklet.net/forum/moto...50-cc-122.html
ben görmek istediğime ulaştım arkadaşlar sağolun varolun...ARANEL sağolsun ufkumu açtı...
aslında bizde ufkunu açmadık ama açıkta kalması muhtemel bi yerlerini kapatmaya çalıştık...ama kıymet bilen kim...
mete abi bişey sorucam,hangi renk alıcaksın
Ülen Panda,son zamanlarda bir gömü buldun herhalde
Uyuzum senden bak
evet gısganc adam...
siyah güzel gibi ganga...
arkamı kolla beybe...
dost yüze Samed .öte bakar işte aga adamın dostluk anlayışıda böyle naparsın
taksitle genc taksitle...4 bin peşin kalanı bonusa çakıcam...yavaş yavaş öderim ...
plaka sendenmi yoğsam vay abime bak be...krall krall...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
inazumaya ne taksan yakisir
yakisikli motorun hali baska oluyor yaw
yamaha nın fazer 250 cc gelecek tr ye bekle derim .
abi fiyat aldinmi biyerlerden ist. 6 tane bayi var hepsinden fiyat al cok oynuyor
bak ilk defa duydum..abicim baktım fazer 250 daha güzel satarım onu alırım...bi alamda borcunu bitireyim azcık..zamanlama doğru benim için şu ara...
araştırıyorum aga ama yapabilecekleir birşey yok aslında...tek avantaj bonusa cade farksız 12 taksit yapıyorlar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
cbf yi ne zaman okutacan mete aga yoksam okuttunmu,
ilan verdim...aybaşına kadar satılır...önce bi tok satıcı ayağı yapayım...
yahu Allahaşkına söyleyin bana..135 kiloluk adam motora binerse ve sizde arkasından motorla ,bide benim gibi eğilerek giderseniz önünüzde ne görürsünüz???
ya shad gibi bir topcase...
yada her halukarda top gibi bir câse...
ha bide varsa plaka...
sonrada kızarlar bana..yalanmı söylüyorum yani şimdi ben???
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)