Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Metrobüs Metro Oluyor

REKLAM ALANI
    Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    3. köprü demisken;
    polo34 bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    raven71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda xl 200
    Alıntı Khutuck adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Amaç hizmet etmekse kafana göre yap-boz yapmazsın. Metrobüs kapasitenin üzerinde hizmet veriyorsa demek ki ihtiyaçları yanlış hesaplamışlar.
    ihtiyaçların yanlış hesaplanması diye bir şey yok. hizmet basamak basamak yapılır. siz kolay sanıyorsunuz bu işleri ama maalesef öyle kolay değil.
    anlayana sivrisinek saz anlamayana sazı sokmasan da olur (imza istek üzerine değiştirilmiştir).

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı raven71 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ihtiyaçların yanlış hesaplanması diye bir şey yok. hizmet basamak basamak yapılır. siz kolay sanıyorsunuz bu işleri ama maalesef öyle kolay değil.
    Belediye başkanı Cehapeli olsaydı, şimdi kimbilir neler saydırıyordunuz;
    - Biz zamanında demiştik, bu cehape zihniyeti bizi anlamadı
    - Senin, benim paramı israf ediyorlar, yazıktır, günahtır.
    - Millet aya gideli 50 sene oldu, bizim belediye başkanı hala yap boz oynuyor.
    - Zaten neyi doğru hesapladılar ki bugüne kadar, geleceği göremiyor bunlar, milli servet boşa harcanıyor.
    bla bla bla...
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

Motosikleti
    honda xl 200
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Belediye başkanı Cehapeli olsaydı, şimdi kimbilir neler saydırıyordunuz;
    - Biz zamanında demiştik, bu cehape zihniyeti bizi anlamadı
    - Senin, benim paramı israf ediyorlar, yazıktır, günahtır.
    - Millet aya gideli 50 sene oldu, bizim belediye başkanı hala yap boz oynuyor.
    - Zaten neyi doğru hesapladılar ki bugüne kadar, geleceği göremiyor bunlar, milli servet boşa harcanıyor.
    bla bla bla...
    halka hizmet edip İstanbul gibi ülke büyüklüğünde bir şehri modernleştirecek ve hayatı kolaylaştıracak projeleri olan chp de olsa desteklenir. fakat chp nin şehirleşme ve kalkınma projesi var mı bir sor bakalım chp genel başkanlığına. olmadığını göreceksin.
    anlayana sivrisinek saz anlamayana sazı sokmasan da olur (imza istek üzerine değiştirilmiştir).

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Zamanında metrobüs yerine metro yapmaya başlasalardı şu an çoktan bitmiş olurdu, işe metroyla gidip gelirdim.

Mecidiyeköy metrobüs istasyonu yapıldı, sonra "yanlış yapmışız, kapasitesi yetersiz" diye yıkıp altı ayda tekrar yaptılar; hala yürünmez halde. Şirinevler metrobüs/metro üstgeçidinde yaya trafiği kilitlendi, 1,5 saat mahsur kaldı insanlar! Hollanda'dan tanesi 2.4 milyon TL'ye alınan Phileas metrobüsler yokuşları çıkamadıkları için iki ay sonra seferden çekildiler, tabii basamak basamak yokuş çıkan metrobüse geçildi.

Bu mu öngörü?

halka hizmet edip İstanbul gibi ülke büyüklüğünde bir şehri modernleştirecek ve hayatı kolaylaştıracak projeleri olan chp de olsa desteklenir. fakat chp nin şehirleşme ve kalkınma projesi var mı bir sor bakalım chp genel başkanlığına. olmadığını göreceksin.
    Kemal Kılıçdaroğlu dün gece iftara size geldi galiba? Diğer partilerin neleri var neleri yokmuş mütalaa edebildiniz mi?

emrello - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TA '07 (Anya)
    Mesela Ankara'da Murat Karayalçın, kafası hiç çalışmadığı için Batıkent Metrosu ile Ankaray Hafif Raylı Sistemi'ini aynı dönemde yaptı. Halbuki basamak basamak yapsaydı ya... Hay Allah...

Adama "beş senede iki hattı bitiremedi" diye demediğimiz kalmadı zamanında, sonra şükür ki Gökçek geldi, Karayalçın'ın değerini anladık. Şimdi Gökçek müthiş şehircilik anlayışıyla harikalar yaratıyor.
    Ağır metal insanı...

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    Alıntı emrello adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mesela Ankara'da Murat Karayalçın, kafası hiç çalışmadığı için Batıkent Metrosu ile Ankaray Hafif Raylı Sistemi'ini aynı dönemde yaptı. Halbuki basamak basamak yapsaydı ya... Hay Allah...

Adama "beş senede iki hattı bitiremedi" diye demediğimiz kalmadı zamanında, sonra şükür ki Gökçek geldi, Karayalçın'ın değerini anladık. Şimdi Gökçek müthiş şehircilik anlayışıyla harikalar yaratıyor.
    canım karayalçın dönemine hiç girme.
    arzuladığınız öyle bir belediyecilikse zaten hiç konuşmayalım.
    hayır bilmesek!
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Motosikleti
    honda xl 200

Karayalçın mı? güldürmeyin adamı

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayır bilmesek!
    Zamanında gençlik parkını ilk olarak metro için kazdıran Ali Dinçere güzergah için karşı çıkanlardan biriydi sevgili melih abimiz...
    Sonrasında ne oldu da aynı güzergahtan tamamladı metroyu ?.... Tabi o zaman Keçiören de başkan ve hatırladığım kadarıyla Anaptandı...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    TA '07 (Anya)
    hayır bilmesek!
    Mutlaka eksiklikleri vardır ama ben Karayalçın döneminde belediye hizmetleri adına anormal bir olumsuzluk hatırlamıyorum (bakanlıklardaki ışıklar felaketti ona diyecek lafım yok).

Adam hakkında zamanında atıp tuttuk ama iki hat da onun eseri, doğruya doğru.
    Ağır metal insanı...

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    Mutlaka eksiklikleri vardır ama ben Karayalçın döneminde belediye hizmetleri adına anormal bir olumsuzluk hatırlamıyorum (bakanlıklardaki ışıklar felaketti ona diyecek lafım yok).

Adam hakkında zamanında atıp tuttuk ama iki hat da onun eseri, doğruya doğru.
    o zamanlar ankara'da mıydın bilmem de ben en akıl baliğ halimle ankara'daydım.
    detaya girmek istemiyorum ama zorlarsan girerim de
    gerçekten özlediğiniz o belediyecilikse bende kalmış bir cimcik inandırıcılığınızı da an itibariyle kaybettiniz demektir.
    bunun ideolojik bir zıtlaşma olduğundan artık çok eminim.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Motosikleti
    TA '07 (Anya)
    gerçekten özlediğiniz o belediyecilikse bende kalmış bir cimcik inandırıcılığınızı da an itibariyle kaybettiniz demektir.
    Gerçekten ideolojik davranmıyorum. 92'den itibaren 2000'e kadar Ankara'daydım. Olumsuzluk olarak trafik kötüydü, onu hatırlıyorum. Doğalgaz'a geçilmişti, havası temizlenmişti. Son dönemlerinde metro inşaatlarından dolayı sıkıntı çektik, onu da biliyorum. Başka olumsuzluk gelmiyor aklıma.

Bu kadar iddialı konuşuyorsanız herhalde memnun olmadığınız noktalar vardı, doğrudur. Bilemiyorum.

Şu var: Adam projeciydi ve projelerini gerçekleştiriyordu. Batıkent, Eryaman, Metro projeleri. Melih Gökçek'le kıyaslayamam kusuru bakmayın. Adam gelir gelmez kırk senedir açık olan evimizin önündeki parkı, bankları boyatıp yeniden açmıştı. Ne olur Gökçek konusuna girmeyelim, çok uzar o konu. Zaten bir örnek verdim konu Ankara'ya kaydı, iyice saptırdık başlığı.
    Ağır metal insanı...

Angara çık aradan, İstanbul'dan bahsediyoruz şurada.
    Sen Yalova'dan ne salça oluyosun diyeceksen, Yalova önceden İstanbul'un ilçesiydi ondan şeyettim di ben

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    la bunların hepsi yiyici değil miydi hacılar
    bize hizmet edebilmek(!) için mi parçalıyorlardı kendilerini?
    ve bize hizmet edebilmek(!) için mi oy zamanı yalamadıkları kalıyor?

not: bu tartışmayı yapabiliyorsak, bu önermeler doğrudur. bu önermeler doğru değilse biz neden bu tartışmayı yapıyoruz?

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Bi taraf yiyici, diğer taraf hem bölücü hem yiyici. Tercih sizin.
    blamir bunu beğendi.

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Tartışalım diyecem de senin tevellüt tutmuyor....
    Şimdi bana toplama ARGÜMANLARINLA konuşursun....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)