Belediye başkanı Cehapeli olsaydı, şimdi kimbilir neler saydırıyordunuz;
- Biz zamanında demiştik, bu cehape zihniyeti bizi anlamadı
- Senin, benim paramı israf ediyorlar, yazıktır, günahtır.
- Millet aya gideli 50 sene oldu, bizim belediye başkanı hala yap boz oynuyor.
- Zaten neyi doğru hesapladılar ki bugüne kadar, geleceği göremiyor bunlar, milli servet boşa harcanıyor.
bla bla bla...
Legends may sLeep.. But they never diE..!
anlayana sivrisinek saz anlamayana sazı sokmasan da olur (imza istek üzerine değiştirilmiştir).
Zamanında metrobüs yerine metro yapmaya başlasalardı şu an çoktan bitmiş olurdu, işe metroyla gidip gelirdim.
Mecidiyeköy metrobüs istasyonu yapıldı, sonra "yanlış yapmışız, kapasitesi yetersiz" diye yıkıp altı ayda tekrar yaptılar; hala yürünmez halde. Şirinevler metrobüs/metro üstgeçidinde yaya trafiği kilitlendi, 1,5 saat mahsur kaldı insanlar! Hollanda'dan tanesi 2.4 milyon TL'ye alınan Phileas metrobüsler yokuşları çıkamadıkları için iki ay sonra seferden çekildiler, tabii basamak basamak yokuş çıkan metrobüse geçildi.
Bu mu öngörü?
Mesela Ankara'da Murat Karayalçın, kafası hiç çalışmadığı için Batıkent Metrosu ile Ankaray Hafif Raylı Sistemi'ini aynı dönemde yaptı. Halbuki basamak basamak yapsaydı ya... Hay Allah...
Adama "beş senede iki hattı bitiremedi" diye demediğimiz kalmadı zamanında, sonra şükür ki Gökçek geldi, Karayalçın'ın değerini anladık. Şimdi Gökçek müthiş şehircilik anlayışıyla harikalar yaratıyor.
Ağır metal insanı...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Ağır metal insanı...
o zamanlar ankara'da mıydın bilmem de ben en akıl baliğ halimle ankara'daydım.
detaya girmek istemiyorum ama zorlarsan girerim de
gerçekten özlediğiniz o belediyecilikse bende kalmış bir cimcik inandırıcılığınızı da an itibariyle kaybettiniz demektir.
bunun ideolojik bir zıtlaşma olduğundan artık çok eminim.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Gerçekten ideolojik davranmıyorum. 92'den itibaren 2000'e kadar Ankara'daydım. Olumsuzluk olarak trafik kötüydü, onu hatırlıyorum. Doğalgaz'a geçilmişti, havası temizlenmişti. Son dönemlerinde metro inşaatlarından dolayı sıkıntı çektik, onu da biliyorum. Başka olumsuzluk gelmiyor aklıma.
Bu kadar iddialı konuşuyorsanız herhalde memnun olmadığınız noktalar vardı, doğrudur. Bilemiyorum.
Şu var: Adam projeciydi ve projelerini gerçekleştiriyordu. Batıkent, Eryaman, Metro projeleri. Melih Gökçek'le kıyaslayamam kusuru bakmayın. Adam gelir gelmez kırk senedir açık olan evimizin önündeki parkı, bankları boyatıp yeniden açmıştı. Ne olur Gökçek konusuna girmeyelim, çok uzar o konu. Zaten bir örnek verdim konu Ankara'ya kaydı, iyice saptırdık başlığı.
Ağır metal insanı...
la bunların hepsi yiyici değil miydi hacılar
bize hizmet edebilmek(!) için mi parçalıyorlardı kendilerini?
ve bize hizmet edebilmek(!) için mi oy zamanı yalamadıkları kalıyor?
not: bu tartışmayı yapabiliyorsak, bu önermeler doğrudur. bu önermeler doğru değilse biz neden bu tartışmayı yapıyoruz?
Bi taraf yiyici, diğer taraf hem bölücü hem yiyici. Tercih sizin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)