derdin nedir güzel kardeşim açıkça yaz da bilelim
halen bekarsın tamam, evlenmek istiyorsun heralde, birini bulamamışsın belkide, ailenden çevrenden kız göstermek isteyenler oluyordur, bu işin ne kadar sağlıklı olup olmadığı mı kafana takılıyor? ya da bulduklarını ailen beğenmiyor, ortaya birkaç cümle yazmışsın öylece kalmış ...
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
Bence sen hiç evlenme. Bütün kadınlar kötü, hepsi seni yolmaya bakıyor.
Beyler çaktırmayın, üremesin sonra.
Birader buza yatır kendini sakinleşirsin
forum motosiklet forumu olmaktan çıkmaya başladı. bir taraftan şiir başlıkları diğer taraftan evlilik başlıkları. siyaset başlığı açıldı gerisi çorap söküğü gibi gelecek gibi görünüyor.
Kapalı toplum, en laik'im diyen kız bile tutucudur, kadına şiddetin çoğu baskılanmış zihinlerden kaynaklanıyo. Eli yüzü düzgün bi kadına sahip olmak için 40 takla atmak zorunda kalmasa erkek, ne taciz kalır ne tecavüz. Bu 40 takla olayı da herkes için geçerli, hayattan soğutacak şekilde.
bunlar tehlikeli işler zaten motosıklet süren adama kız vermezler serseri derler .
Pek de öyle değil. Yaşı 30 ları geçmiş erkek veya kadınlar genelde görücü usulüyle evleniyorlar. Okul bitmiş, işyerindeki tüm bekarlar kapılmış, kalanlar da tahsil , ekonomik durum vs olarak uygun değilse geriye sadece görücü usulü kalıyor. Görücü usulü illaki anne - baba tarafından yapılacak diye birşey de yok. Arkadaşlar daha çok aracılık ediyorlar bu işe." Evlenmeyi, düşünen bir arkadaşım var, sana uygun olduğunu düşünüyorum, tanışmak ister misin ? " cümlesini kendi arkadaşlarım için defalarca kurdum, bir çift evlendi de. Evimize gelen bekar bay bayan arkadaşlarımız bazen açıkça uygun adayları değerlendireceklerini söylüyorlar. Son derece normal. Hayat yanlız geçmiyor dostum, zorda kalınca beğenmediğin görücü usulü son umut olabiliyor. O yüzden görücü usulu vs gibi yöntemleri küçümsemeyelim, dar pencereden bakmalayım. İnsanlar anlaşıp evlendikten sonra ve mutlu iseler hangi yöntemle evlendiklerinin ne önemi var ?
Bugün bana sana deli dolu bir kız lazım atlıyacak motora avrupa turuna çıkıcak seninle dediler
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:58 ----------
Hayat yalnız geçmiyor gerçekten zaman da tükeniyor
Örneğin bugün bir gün daha yaşlandık
Ama bugun bundan sonra ki hayatımızın ilk günü
evlilik her yaşta olur mühim olan doğru insan doğru zaman ama çocuk sahibi olmak her yaşta olmuyor
Sensiz dünya malı neyleyiimm dostuummm dostum dostum
Zamanın zamanı yok geldiği gibi gidiyor
gün günü yıl yılı kovalarmış
Kardeşim kızlardan öyle bir kazık yedim. Hayat bana öyle bir tokat attıki Sittinsene evlenmem diyorum(büyük konuşmuş olmayayım ). Ailem evlendirmeye zorluyor. Ama ben artık kimseye güvenemiyorum. Çok kötü sarsıldım nasıl geçer nasıl kurtulurum bu güvensizlik probleminden bilmiyorum. ama inşallah kurtulurum
.Benliğinizi tüm sıcaklığıyla saran aşk çoğu kez geride acı ve özlem bırakır. Hiç bitmemesini istediğimiz o “ilk gün”ün büyüsü, aranıza giren engeller yüzünden aşınır, pörsür ve yok olur. İlk anda hayal bile edemediğiniz mutsuz günlere alışırsınız belki.
Evlenince söndüğünü sandığınız aşk ateşini alevlendirmek istemez misiniz? Mutluluk şatosunu aydınlatmak için size ve eşinize bir kıvılcım yetebilir.
Eşiniz sevgiliniz, eviniz cennetiniz, aşkınız ömür boyu olabilir.
Eğer bencillikler, kaprisler, kıskançlıklar, iletişim çatışmaları ile aile cennetiniz zindana dönüşmüşse, başkalarını suçlamayın.
Çünkü sizin ve eşinizin hükmettiği bir yuvada her şeyin en başta gelen sorumlusu ikinizsiniz.ömür boyu aşk kitabından küçük bir alıntıydı.eskilerin bir sözü sevdiğinizi elde edemediyseniz elde etdiklerinizi sevmeye bakın.yıllardır yakın ve uzak çevremde gördüğüm olay evlilik üzerine şudur ki.evlilik karşıklık fedakarlık,hoşgörü ,saygı ve ölürcesine sevgi üzerinedir amaaa...!evliliği güç,mucedele ve rakip olarak gördüğünüz an ev bir gönül sığınağı değil,cennet köşelerinden bir köşe değil ,bir ömür değirmeni cehennemin küçük bir numunesi hanede olayı oluyor.görücü usul evliliklerin uzun ömürlü olmasının bence en önemli unsuru herkez bu inzivaca talip olurken kartlar açık herkez birbirinden beklediklerini direk anlatıyor ve yedi sülalesine varıncaya kadar araştırıyor.ayrıca 100%70 i ev hanımı statüsünde eşinin eline bakan bütün işi evi,ve eşi. ben üniversite mezunu prof,dr ve iş adamlarının boşandığını çok şahit oluyorumda çok az adam psikopat,keş,kumarbaz ve işini bilmeyen eğitim durumu zayıf ailesine zulm eden çok az insan tanıyorum.benim şahsi görüşüm eşler birbirine birar allahın lütfu ikramı ve emaneti olarak görürse ve öteki aleme inancı varsa eşlerin birbirine musavi denk ve birbirinden razı olursa allahu alem öteki alemdede eşleriyle birlikde bu cenneti ala yaşantılarını ordada sürdereceği inancı.hz aişe validemizin fatıma validemize evlenirken söylediği şu söz konuyu noktalıyor .ya fatıma sen kocana cariye olki oda sana köle olsun.....!
Sahsi Fikrim (Evlliyim) Evlilikte cogu erkek ilgi alaka ister.
Yani Erkek Sarilmak-Opusmek-Oynasmak ister ama kadin yorgunum-isim var-temizlik yapayim der bu romantik ana limon sikarsa gerisi corap sokugu gibi gelir.
Hani bir karkatur var gormussunuzdur.
*Yatak odasinda kadin yatakta yatiyor Uykulu gozlerle bakiyor,Adam diyorki Madem Uyku/Bas Agrisi hastaligin var bastan soyleseydin boyle bir omur gecmez diyor anlatilmak isteneni tam anlatiyor.
2 kısı anlasıyor sevgılı oluyor ıs cıddıye bınıyor ve evlenılıyor.12 yıl evlı kaldıktan sonra bu benım durumum...aılem de karısmadı.22 yasındaydım evlendıgımde.2 de cocuk var.fakat goremedıgım tek bısey vardı sımdılerde anladıgım.kültür farkı....yetısme tarzı....ben hayata 15 yasında basladım o hala bı ekmegın fıyatını bılmez.....bu boyle.yapacak bısey yok...
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)