Bu güç! Bu estetik ve üretici firmanın duyarlılığı beni büyüledi! Ya sizi? ...
Bu güç! Bu estetik ve üretici firmanın duyarlılığı beni büyüledi! Ya sizi? ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
o kadar atı onun içine nasıl sığdırmışlar1001 beygir
güzelmiş sağol
madem satmıcan ne yapıyon
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
Güzel ne kelime ya muhteşem . O arabayla bana bir test sürüşü ayarlasınlar gözleri dolu dolu olur bedava verirler bana bu arabayı . "NAsıl böyle bir sürücü olabilir dünyada" nidalarıyla ayrılırım pistten ...
la delımısınız la 4 sanıyede 300 km
GSX-R 1000'den daha yavaş
@musti, 14 saniye yazıyor orada
14... saniyemusti81 adlı üyeden alıntı
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
musti81 4 sn değil abi resmi büyütüpte bak istersen 14 sn. yazıyor orada . Kütük abi senin dediğin GSXR1000 özel yapımlara özgü birşey son sürati 395 km olarak biliyorum bu araç 406 km yapıyor ...
[FONT="Palatino Linotype"][/FONT][COLOR="Red"]ρσωєя [/COLOR][COLOR="Black"]0ƒ[/COLOR] ∂яєαм.. [SIZE="2"][COLOR="Red"][н][σ][η][D][α][/COLOR][/SIZE]
[COLOR="PaleGreen"] เ๓zค ๒เl๓є๓ קคг๓คк ๒ครรค๓ ๏lยг๓ย[/COLOR] =)
@MeTaL
11km için birbirimizi mi kırıcaz
yani firma yetkilileri test sürüşü yapanlara 'arabanın hakkını ver hakkını' mı deyip satmamışlar
Vermezlerse vermesinler istemiyorum ben zaten (nasıl olsa dreksiyonunu bile alamam boşu boşuna kendimi alkole vermeyim) Ama gerçekten firmanın duyarlılığı gerçekten etkileyici,tabi bunu ne kadar uyguladıkları da bi o kadar önemli ki bu adamlar ya çok tok satıcı ya da arabayı kendileri de çok beğendi beklemiyodular o kadar iyi bişey yapabileceklerini şimdi de satmamak için bahane uyduruyorlar
bunlarda "enzo" ya özenmişler parasını vermeyi göze alsan bile arabayı vermiyolar araba değil kız veriyolar sanki
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
altımda at gibi oynatırım dicem ama bunda biraz fazla var o atlardan
yanlız bunu türkiyeden biri satın almış galiba, baksanıza plaka istanbul
Palavra, neymiş kimsenin ölmesini istemiyorlarmış da yeterli olmamışlarda
Bu tür extreme aletler extreme insanlar tarafından satın alınır, yani bu aracı alacak olan abi gidipde bunlarla uğraşmaz. Avukatına yada bu işlerle uğraşan adamına vekaletini verir parayı havale eder ve bir kaç gün içinde direksiyona geçer. Aracı almaya gitmez, araç ona gelir
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Eyong o dediğin olay her firma için geçerli değil canım . Mesela bir İtalyan araba üretici firma vardı şu anda isim inan aklıma gelmiyor ve utanıyorum kendimden hatırlayamadığım için ama o firmada garajında 6 adet classic bulundurmayana araç satmıyordu. Yani herşey para değil (garajta 6 classik aracı neyle aldıysa alacak olan) .
arkadaşlar bu bugattinin fabrikasına bi kutu baklava bir demet çiçekle gdip istersek acaba verirler mi hersey usulune göre
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)