Anket ; Grand Dınk 250 Alırsam Kaç Zopa Yerim
Reklamlar
-
Reklamlar
-
abi inazumadan vazgeçmenin tek sebebi çin fabrikası ise bu düşüncenden bir an önce vaz geçmelisin.. malzeme kalitesi açıkça ortada. çok kaliteli yapmışlar..bence sen tam inazumalık bir adamsın.. ayrıca bu grand dink her ne kdar çin olmasada buram buram çin kokuyor..
-
Valla şişko kardeşim inan bilsem yorum yapardım ama ilk defa duyuyorum bu motoru
sen dediğime baktın mı?
-
sbr adlı üyeden alıntı
abi inazumadan vazgeçmenin tek sebebi çin fabrikası ise bu düşüncenden bir an önce vaz geçmelisin.. malzeme kalitesi açıkça ortada. çok kaliteli yapmışlar..bence sen tam inazumalık bir adamsın.. ayrıca bu grand dink her ne kdar çin olmasada buram buram çin kokuyor..
ınazuma pahalıya gelecek diye tırsıyorum aga..kredi çekmem gerekecek ve faizide var falan filan inter milan...
otopsici adlı üyeden alıntı
Valla şişko kardeşim inan bilsem yorum yapardım ama ilk defa duyuyorum bu motoru
sen dediğime baktın mı?
baktım aga ama makinalar trafiğe takılıyor agi..araya dereye girmiyor namıssızlar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
sbr adlı üyeden alıntı
inazuma suzukinin fabrikası değilde. bir firma tarafından çinde yapılmış oldugunu araba fuarında sergilenirken duymuştum. honda , sundiro firmasına çinde cbe yi yaptırması gibi bi durum var sanırım ortada..
11 bin lira şuan 250 cc için mantıklı bulmuyorum. 11 12 bin tlye cıkıldıgında alternatif cok.
kymco ise türkiyede satıcısı yüzünden tutunamadı. scooter işinde baya baya iyiler, kalitesiz diyemezsin bu yüzden. yurt dışına cıkıldıgında baya baya tutulan bir motor kymco nun scooterleri.
mete abi ye yakışacagını söyleyebilirim. servis sıkıntısı parca sıkıntısını kronik sorunu olup olmadıgını ögrenip
cbfi de okutup, maxi scooter ı gecebilirsin. kalıplı adamsın abi. ya bmw nin endurolarına yönel ya gidip varedero al. yada git maxi scooter al.
dediğim ilk iki alternatif için parasal olarak seni aşacagı için maxi scooter daha mantıklı..
-
Alicim çok mantıklı öneri ve bilgi aktarımın için sağol...
-
Ya hocam bari sen bırak şu Çin'de üretilen Japon motoru muhabbetini. KTM'den sonra o sınıftaki en kaliteli motor Inazuma... Diğer yandan Dink süper makina ama düz vitesten sonra scooter sıkıcı gelmesin ? Beni BMW C650 bile sıktı sürerken.
-
inazuma al napcan elin korelisini bu en iyi sen bilmelisin yılların japoncusu olarak...yakıtı da düşük daha ne düşünüyon çinde üretilyor di çin malımı sanki..
-
Moderatör
Zevkler ve renkler tartışılmaz ama ufo görmüş masum köylü gibi bir tipi var bahsi geçen motorun.
İkinci el evo 250 alsan sigara içilmemiş, az kullanılmış, cilalanmış parlatılmış?
-
14 Temmuz 2013, 16:53
Scooter rahatlığını görünce bir daha vitesli aramazsın. Fiyatı da kendisi de güzel bir motor baktığın. Lastiklerinden başka bir eksisini bulamadım. Ön 13, arka 12 inç. Bu lastik boyutları ile dengeli olması biraz zor. Fakat binip deneme imkanı varsa incelemeye değer.
-
14 Temmuz 2013, 17:35
Kymco Agility 125 kullandım abi yaklaşık 1 yıl motor çok sağlam çok seri ve çok az benzin tüketiyordu.Benim şansıma scooterlarda kronik sorun olan kalkışta titreme oluyordu ben bunu çözene kadar baya uğraşmıştım garantiden 4 kez debriyaj balatası değiştirtmiştim sorun çözülmedi en son komple varyatör falan değişti sorun çözülmüştü.Kymco da acayip bir parça sıkıntısı var parçanın gelmesi en az 1 ayı sürüyor.Yetkili firma silkar ve mühendisleri motorsikletden gram anlamıyor bunları düşün derim maalesef Türkiye şartlarında motor şeçmek almak çok zor senin yerinde olsam alternatif oalrak 2.el yemiz xmax bakarım.Kymco çok zor satarsın ve zarar edersin.
-
14 Temmuz 2013, 17:42
çek altına bi gv250, ayu seni
-
14 Temmuz 2013, 18:09
çok değer veriyorum görüşlerinize beyler inanın...
-
14 Temmuz 2013, 18:43
sym wolf düşünmezmisiniz peki ? Sahibinden.com'da 9.000 liraya sıfır satıyorlardı. İkinci el olarak 7.000'e kadar almanız mümkün. Seramik silindir, son hız(175), 2.5 litre uzun yol. Şehir içi 3 litre derken çok güzel bir alternatif olarak düşünülebilir aslında ?
-
14 Temmuz 2013, 19:16
laf süper ya çinde üretiliyor die çin malımı sanki tabikide çin malı
abi senin cüsseye gidecek makine 250 den aşşağı olmamalı inazuma da sana gider
-
14 Temmuz 2013, 19:33
designserhat adlı üyeden alıntı
Kymco Agility 125 kullandım abi yaklaşık 1 yıl motor çok sağlam çok seri ve çok az benzin tüketiyordu.Benim şansıma scooterlarda kronik sorun olan kalkışta titreme oluyordu ben bunu çözene kadar baya uğraşmıştım garantiden 4 kez debriyaj balatası değiştirtmiştim sorun çözülmedi en son komple varyatör falan değişti sorun çözülmüştü.Kymco da acayip bir parça sıkıntısı var parçanın gelmesi en az 1 ayı sürüyor.Yetkili firma silkar ve mühendisleri motorsikletden gram anlamıyor bunları düşün derim maalesef Türkiye şartlarında motor şeçmek almak çok zor senin yerinde olsam alternatif oalrak 2.el yemiz xmax bakarım.Kymco çok zor satarsın ve zarar edersin.
Silkar'da mühendis varsa ben de eşşeğim
-
14 Temmuz 2013, 20:19
Kardeş, sahip olduğun boy ve tonajla Inazuma da sana ufak gelir. Seni şöyle etli butlu bir maxi-scooter paklar.. Alakasız olacak ama GV 250 de tam senlik, beraber geniş geniş gezersiniz ;-)
-
14 Temmuz 2013, 21:23
-
14 Temmuz 2013, 21:23
zopa yemen ama sen aldıktan sonra ben köfte yerim.... al paşam yakışır sana...
-
14 Temmuz 2013, 22:16
Inazuma inanılmaz tipsiz bir motor. O para verilmez bence hadi kaliteli filan da. Komütur çakması tipli.... GV 250'den yana kullanıyorum ben de oy hakkımı.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)