Cumhuriyet Gazete Reklamı
-
silah1 adlı üyeden alıntı
cok dogru söylüyorsun bizi içten yıkmak için elerinden geleni yapıyorlar
alıntı yaptığın mesajımı 1,5 yıl önce yazmışım. taa ozamanlar bile görülüyordu bu gerçek, şimdi iyice netleşiyor.
Reklamlar
-
Prometheus adlı üyeden alıntı
Bence o kanala çıkmaktan çok, orada söyledikleri önemli. "Türkler bizden kedi bile alamaz" diyen Barzani ve Talabani de Mehmet Ali Birand'a çıktılar geçen. Birinde davet edilen var diğerinde doğrudan davet eden var. Sanki arada bir fark var.
Bu arada az önce editlenen alıntıyla şimdi güncellenen alıntıların yer aldığı Samanyolu ve Zaman gazetelerinde "Programda sürekli olarak Silahlı Kuvvetler aleyhine propaganda yapılması dikkat çekti." denmesi de çok komik geldi bana.
Dinime küfreden...
+1
Bu gazetelerden böyle cümleleri duymak kıyametin alametleri olsa gerek
-
Bence o kanala çıkmaktan çok, orada söyledikleri önemli. "Türkler bizden kedi bile alamaz" diyen Barzani ve Talabani de Mehmet Ali Birand'a çıktılar geçen. Birinde davet edilen var diğerinde doğrudan davet eden var. Sanki arada bir fark var.
Bu arada az önce editlenen alıntıyla şimdi güncellenen alıntıların yer aldığı Samanyolu ve Zaman gazetelerinde "Programda sürekli olarak Silahlı Kuvvetler aleyhine propaganda yapılması dikkat çekti." denmesi de çok komik geldi bana. Dinime küfreden...
neresi komik geldi anlatta bizde gülelim...
....................[B][COLOR="Red"]LÂL[/COLOR][/B]........................
[B][COLOR="Sienna"]10. köye doğru yola çıktım
9. köydekiler size hayırlı tıraşlar...[/COLOR][/B]
-
Tarih:14 Nisan 2006
Gültekin adlı üyeden alıntı
Ebu Cehil'in kıravatlı müritleri, etrafa paranoya saç(mala)maya devam ediyor. ee mamasız kalmamalılıar
onların da gırtlakları, kursakları var di mi?
daha geviş getirecekler... (bu nasıl geviş getirmekse... yıllardır bitmiyor
)
düşünce güzel ama. aferin
sana da aferin kütük...
bakıyorum, hiç bir fırsatı kaçırmıyorsun. milleti birbirine düşürmüşsün yine.
Tarih:27 Ekim 2007
Gültekin adlı üyeden alıntı
Abi boşver, iyi ki hortlatmışsın konuyu, içinde kalacakmış maazallah.
Bu arada az önce editlenen alıntıyla şimdi güncellenen alıntıların yer aldığı Samanyolu ve Zaman gazetelerinde "Programda sürekli olarak Silahlı Kuvvetler aleyhine propaganda yapılması dikkat çekti." denmesi de çok komik geldi bana. Dinime küfreden...
Pro söylemiş benim yerime, sağolsun klavyemin haybeye yıpranmasını engelledi.
-
300 milyon tuş basım ömrü var bu meredin
-
290 milyonu geçtim sanırsam, klavyem 7 yaşına girdi
-
sen yeni bir klavye al kendine, tanesi 15 ytl. mazallah ömrü biter de o engin (?) yorumlarından mahrum kalırız kütükcan.
-
Siz takılın mutlu mutlu, yokum buralarda zaten. Çok üzülüyorum sizlerden ayrı kalmaya, neyse...
-
Evet bizler farkındaydık...AKP ye oy verenler uyanmıştır inşallah.Aynı hatayı inşallah tekrarlamazlar..
-
KANUNSUZ 61 adlı üyeden alıntı
Evet bizler farkındaydık...AKP ye oy verenler uyanmıştır inşallah.Aynı hatayı inşallah tekrarlamazlar..
ne kadar saçma konuşuyorsunuz.
farkındaydınız da ne yaptınız .
bu kadar basit olmayın akp oy verenlermiş falan filan....
at gözlükleriniz çıkartın artık bu ülkede kim tehlike görüyoruz.
siz kime oy verdinizde hata olmadı.
yuh yani bu kadarına pes doğrsu
kuyruk acısı olanlar her fırsatta alakasız da olsa saldırıyor.
ŞUNU İYİ BİLİN sevsenizde sevmesenizde bu ülkenin yüksek bir oranına saygı duymak zorundasınız.saygı duymak zorundasınız.SAYGI DUYMAK ZORUNDASINIZ. demokrasi denen olgu sadece işinize geldiğinde kullanılan bir şey değildir.
her zaman demokrasi herkese demokrasi yüzde yüz demokrasi...
-
ydanis adlı üyeden alıntı
ne kadar saçma konuşuyorsunuz.
farkındaydınız da ne yaptınız .
bu kadar basit olmayın akp oy verenlermiş falan filan....
at gözlükleriniz çıkartın artık bu ülkede kim tehlike görüyoruz.
siz kime oy verdinizde hata olmadı.
yuh yani bu kadarına pes doğrsu
kuyruk acısı olanlar her fırsatta alakasız da olsa saldırıyor.
ŞUNU İYİ BİLİN sevsenizde sevmesenizde bu ülkenin yüksek bir oranına saygı duymak zorundasınız.saygı duymak zorundasınız.SAYGI DUYMAK ZORUNDASINIZ. demokrasi denen olgu sadece işinize geldiğinde kullanılan bir şey değildir.
her zaman demokrasi herkese demokrasi yüzde yüz demokrasi...
Doğru diyosun.. saygımı???Türkiye en zor günlerini geçiriyor kimin sayesinde???
Artık insanlar farkına vardı ve pişmanlar ama geç sayılmaz...Ve seninle tartışmayacağım..artık sayılarınız azaldı kusura bakma....
-
Ben VATANIMI, MİLLETİMİ SATAN!! kimseye saygı duymam. Bunun adı demokrasi değildir. İşine geldiğinde kullananlar kimler acaba! ?
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
KANUNSUZ 61 adlı üyeden alıntı
Doğru diyosun.. saygımı???Türkiye en zor günlerini geçiriyor kimin sayesinde???
Artık insanlar farkına vardı ve pişmanlar ama geç sayılmaz...Ve seninle tartışmayacağım..artık sayılarınız azaldı kusura bakma....
benimde kimseyle tartışmaya niyetim yok....
oynanan oyunları bu kadar basit algılıyorsanız, tartıışmaya gerek yok zaten.
eğer bu kadar basitse tarihten hiçbi ders almamışız demek ki.....
kim kimi sayıyo onuda anlamadım ama benim için bu iş bu kadar basit değil sen neysen ben oyum.her ne kadar farklı düşüncede olsak da aynı gemideyiz bunu unutma batarsak beraber boğuluruz.
THE_LANCET adlı üyeden alıntı
Ben VATANIMI, MİLLETİMİ SATAN!! kimseye saygı duymam. Bunun adı demokrasi değildir. İşine geldiğinde kullananlar kimler acaba! ?
ne kadar ucuz politikalar üretiyoruz vatan satmak milleti satmak ne satıyon be adam ..... bu kadar kolay mı alıp satmak...
BU VATAN KANLA ALINMIŞ KANLA SATILIYOR VAR MI ALAN HEM DE ASİL TÜRK KANIYLA GÜCÜ YETEN VARSA GELSİN ALSIN
TÜRK MİLLETİNİ SATIN ALACAK HİÇ Bİ DEĞER YOK VE İCAD EDİLMEDİ EDİLMEYECEK DE.
AĞZINIZA PELESENK ETMİŞİNİZ SATMAK BU KADAR KOLAY MI YAPMAYIN ALLAH AŞKINA....
-
Başlığın gidişatı kötü. Kilitlendi...
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler