Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Cumhuriyet Gazete Reklamı

Motovento
    REKLAM ALANI
    tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    :::sakar şakiri gardrop fuatın evine kitleyip gece tantana çıktığında korkuluk demirlerinin arkasında çömelmiş ellerini ovuşturarak damaaam diyen Ali Şen smileysi:::

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    VOYAGER - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM GTS 250 , HONDA BEAT , HONDA TODAY

Iste Sonuc

TEHLIKENIN FARKINDAMISINIZ ?

diye uyaran CUMHURIYET gazetesi hakkında cesıtlı yorumlar yapan arkadaslar belkı bugun uyarının onemını anladılar ama artık yıtırdıgımız degerlı aydınlar ıcın cok gec. genede her sey bıtmıs degıl en azından bundan sonrası ıcın

CUMHURIYETIN YUCE DEGERLERINE , LAIKLIGE , DEMOKRASIYE , DEVRIMLERIMIZE SAHIP CIKALIM

cumhuriyet çok güzel bir konuyu göstermeye çalışıyor insanlara yıllardır magazin programlarıyla reality sovlarla insanlar uyutuluyor gerçeği görmesi engelleniyor ben bu hareketi destekliyorum
    Kask tak!

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB

tehlikenin elbette farkındayız. Buyrun...

Cumhuriyet Gazetesi yazarı Roj TV'de

Cumhuriyet Gazetesi’nin yazarlarından Erdoğan Aydın, dün akşam kanlı terör örgütünün televizyonunda canlı yayınına katıldı.

Hükümet ve Türk Silahlı Kuvvetleri terör örgütü PKK’nın yayın organı televizyonun kapatılması için, televizyonun yayın yaptığı Danimarka’ya ilgili bilgi ve belgeleri vermişler ve kapatılması için girişimlerde bulunmuşlardı. Genelkurmay Başkanı Orgenaral Yaşar Büyükanıt daha önce yaptığı bir açıklamada, ilgili yayın organının kapatılması ile ilgili çağrıda bulunmuştu:

"Danimarka NATO üyesi. Orada birlikteyiz. AB'ye girersek orada da birlikte olacağız. PKK'nın TV'sine nasıl yayın yaptırıyor? Ben şikayet etmiyorum bir tespit yapıyorum. Dünya teröre karşı tavır alırken topraklarından terörü destekleyen yayın nasıl yaptırıyor? PKK'ya karşı müttefiklerimiz neden tavır almıyor? Bunu anlamak mümkün değil. Hazmedemiyorum." Kaynak:Sabah Gazetesi 31 Ağustos 2005

Hain pusularda onlarca vatan evladımızı kaybettiğimiz şu günlerde, Cumhuriyet Gazetesi’nden yazar Erdoğan Aydın’ın terör örgütü PKK’nın yayın organında programa katılması dikkat çekti. Üstelik söz konusu terör örgütünün yayın organı televizyon, hain saldırıların ardından Türk-Kürt provokasyonuna girmiş iken.

Terör örgütü PKK’nın yayın organı televizyonda programa katılan Erdoğan Aydın’ın 6 kitabı, Cumhuriyet Gazetesi tarafından yayınlandı. Aydın’ın kitapları, ‘Cumhuriyet Kitapları’ arasında yer alıyor. Erdoğan Aydın Cumhuriyet Gazetesi’nin hafta sonu ekinde “Tarihçe” köşesinin yazar olarak görev yapıyor.

24.Ekim.2007

http://www.samanyoluhaber.com/haber-76769.html
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Gültekin şimdiye kadar gördügüm en anlamlı hortlatmalardan biri olmuş Eline saglık.Ayrıca ekledigin yazılar içinde çok tşk.

Bu zamanlarda bize düşen en büyük görev; siyasiler ne derse desin kürdü ile lazı ile anadolu insanı ile vs. vs.. bir bütün olmak. Terörün amacı bizleri çeşitli bahanelerle parçalamak. Bu amaçlarına ulaşmalarına izin vermeyelim.

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Gazete yazarı üstelik cumhuriyet gazetesi... Ne işin var roj da ruj da.... Onlar kim adam yerine konduklarını hissettirmeyemi çalışıyor bu adam....

Kendi kendilerine ürüsün dursunlar... Neden reklamları yapılıyor?....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    CBF 250
    hedef belli, amaç belli, sonuç ortada
    anlayana sivri sinek saz anlamayana top tüfek az.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Alıntı Ertuğrul_Öz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dinamometre araca tekerden bağlanmış. o gücü vermiş. Gücün %12 mekanik kayıpla arka tekere ulaştığı varsayılarak motor gücü 212 bg çıkmış

Bu arada Türkiyede motosiklet için dyno var mı ? Yoksa otomobiller için olan kullanılabiliyor mu?

Diyecektim ki "Bulunduğu Yer: Eindhoven/Hollanda"
    Tehlikenin farkında gibiyim.

Motosikleti
    07'Transalp , 151 RS.
    çok doğru diyo..mesela türban serbest olduğunda ileride askerlerimiz iran inki gibi olacak ne sanıyordunuz..bütün herşey eskiye dönecek..türbanlılar türbansızlara baskı yapacakk:!
    Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:

Motosikleti
    BMW F650FB
    Alıntı Tutkun22 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok doğru diyo..mesela türban serbest olduğunda ileride askerlerimiz iran inki gibi olacak ne sanıyordunuz..bütün herşey eskiye dönecek..türbanlılar türbansızlara baskı yapacakk:!
    vah canım benim...
    rüyanda mı gördün? yoksa vahiy mi geldi?

bu korkunun sebebi, başörtülülere yaptığınız baskının sonucu olabilir mi acaba?

savunduğunuz gazete ve oradakilerin ne mal olduklarını görün işte.

Cumhuriyet yazarı, Roj TV'de 'ayrımcılık' yaptı
    Cumhuriyet Gazetesi yazarlarından Erdoğan Aydın ve Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Genel Başkanı Kazım Genç, önceki akşam bölücü terör örgütü PKK'nın yayın organı Roj TV'ye konuk olarak katıldı.

Programda sürekli olarak Silahlı Kuvvetler aleyhine propaganda yapılması dikkat çekti. Aydın, Türkiye'de sadece Kürt ve Alevi sorununun değil, Sünni ve Türk sorununun da olduğunu öne sürerken programda sık sık Türkiye'de linç kültürünün geliştiği, sokaklarda faşizan sürecin yaşandığı dile getirildi. Roj TV son olarak PKK terör örgütü tarafından kaçırılan Türk askerlerinin ailelerini arayarak görüştürmüştü. Cumhuriyet Kitapları arasında birçok kitabı yayımlanan Erdoğan Aydın, Cumhuriyet Gazetesi'nin ekinde de yazıyor. Erkan Acar, İstanbul

http://www.zaman.com.tr/webapp-tr/ha...haberno=605255

uyumayın artık milletimm.. aptal aptal magazin programlarını izleyip, ekrandaki şebeklikleri şerefsizlikleri aşağılıkları takip edeceginize biraz kendinize bakın.. ailenize bakın.. cevrenize bakın komsularınıza bakın.. cok fazla degişmedimi etraf?? artık eskisi gibi degil.. hem gelişiyoruz millet olarak hemde yozlaşıyoruz hemde uyutuluyoruz politik ve ekonomik tehlikenin farkına varın artık...

Türk Milleti Bölünmez , izin verilemez.........
    ++++++++++++++++++++++++++++++++
    EY VATAN ; senin için,bir ÖLÜR bin DOGARIZ.

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Bence o kanala çıkmaktan çok, orada söyledikleri önemli. "Türkler bizden kedi bile alamaz" diyen Barzani ve Talabani de Mehmet Ali Birand'a çıktılar geçen. Birinde davet edilen var diğerinde doğrudan davet eden var. Sanki arada bir fark var.

Bu arada az önce editlenen alıntıyla şimdi güncellenen alıntıların yer aldığı Samanyolu ve Zaman gazetelerinde "Programda sürekli olarak Silahlı Kuvvetler aleyhine propaganda yapılması dikkat çekti." denmesi de çok komik geldi bana. Dinime küfreden...
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

Motosikleti
    aprilia leo 150
    "tehlikenin farkında mısınız?"

farkındayız ama hangisinden..o kadar çokki tehlike... biz dışarıdan gelen tehlikelerden ziyade kendi içimizdeki tehlikelerden çekiniyoruz...
    motosiklet ehliyeti 149,99 ytl :queen:

asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Alıntı Gültekin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cumhuriyet Gazetesi yazarı Roj TV'de

Cumhuriyet Gazetesi’nin yazarlarından Erdoğan Aydın, dün akşam kanlı terör örgütünün televizyonunda canlı yayınına katıldı.

Hükümet ve Türk Silahlı Kuvvetleri terör örgütü PKK’nın yayın organı televizyonun kapatılması için, televizyonun yayın yaptığı Danimarka’ya ilgili bilgi ve belgeleri vermişler ve kapatılması için girişimlerde bulunmuşlardı. Genelkurmay Başkanı Orgenaral Yaşar Büyükanıt daha önce yaptığı bir açıklamada, ilgili yayın organının kapatılması ile ilgili çağrıda bulunmuştu:

"Danimarka NATO üyesi. Orada birlikteyiz. AB'ye girersek orada da birlikte olacağız. PKK'nın TV'sine nasıl yayın yaptırıyor? Ben şikayet etmiyorum bir tespit yapıyorum. Dünya teröre karşı tavır alırken topraklarından terörü destekleyen yayın nasıl yaptırıyor? PKK'ya karşı müttefiklerimiz neden tavır almıyor? Bunu anlamak mümkün değil. Hazmedemiyorum." Kaynak:Sabah Gazetesi 31 Ağustos 2005

Hain pusularda onlarca vatan evladımızı kaybettiğimiz şu günlerde, Cumhuriyet Gazetesi’nden yazar Erdoğan Aydın’ın terör örgütü PKK’nın yayın organında programa katılması dikkat çekti. Üstelik söz konusu terör örgütünün yayın organı televizyon, hain saldırıların ardından Türk-Kürt provokasyonuna girmiş iken.

Terör örgütü PKK’nın yayın organı televizyonda programa katılan Erdoğan Aydın’ın 6 kitabı, Cumhuriyet Gazetesi tarafından yayınlandı. Aydın’ın kitapları, ‘Cumhuriyet Kitapları’ arasında yer alıyor. Erdoğan Aydın Cumhuriyet Gazetesi’nin hafta sonu ekinde “Tarihçe” köşesinin yazar olarak görev yapıyor.

24.Ekim.2007

http://www.samanyoluhaber.com/haber-76769.html
    O birşey mi?

Kanaltürk'te çalışan Merdan Yanardağ mesela...

Bir zamanlar nerde çalışmış ve neyi savunmuş bir düşünmek lazım!
    Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

Motosikleti
    BMW F650FB
    yapılan kahpeliğe kılıf uydurma çabaları da ilginç.
    __________________________________________________ ___

Alıntı asm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O birşey mi?

dünün iti köpeği, bugün ulusalcı, vatansever, bilmemne geçiniyor işte.
    meselenin kötü yanı, bazılarına da yediriyor.

İşte milletimizin kafasını karıştırıp gerçek tehlikenin nereden geldiği belirsizleştiriyorlar.Dün bölücülerle kolkola olanlar bugün vatansever görünümüne girdiller şehit kelimesinin anlamını bile millete rağmen değiştirmeye çalışıyorlar.Ama milletimizin sağ duyusu güçlüdür.

Motosikleti
    Zongshen GY_A200
    Farkındayız, ama %46 kadarımız uyuyo
    "Motosiklet Özgürlüktür."

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    %47 olacak o. ama ben sadece geceleri uyuyorum, kalan zamanlarda yeterince uyanığım.

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    yamaha süper tenere 1200cc ZE
    Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ne o cumhuriyet gastesi yeterli satış yapamadığı için kapanacak diye mi ekrana ters bi şekilde tehlikenin farkındamısınız yazmışlar
    arkadaşlar yaklaşan tehlikenin adını söyleyelim bırakın cumhuriyet gastesini bunlar reklam kokan laflar:
    amerika ile savaş yapacaz bikaç seneye
    önce iç karışıklıklar ve ekonomik yıkımlarla bizi zayıflatmak amacındalar.
    cok dogru söylüyorsun bizi içten yıkmak için elerinden geleni yapıyorlar

Alıntı asm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O birşey mi?

kanal türk ün sahibi kim onunda gecmişini araştırmak lazım daha once yazdıgı yazılar vesayre bu dünyada tekbir gercek var oda bizim yani ben türküm türkiyeliyim diyen lerden başka dostumuz yok biz oyle bir topraga sahibizki bütün dünyanın gözü üzerimizde ne yapsakta bunlar batırsak diyorlar o yüzden birbirimize kenetlenmeliyiz her yerde her konuda
    Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
    Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)

Motosikleti
    Zongshen GY_A200
    Arkadaşlar milliyetçilik hiç bir gazete yada televizyonun tekelinde değildir, vatanın ve milletin varlığını sürdürmesi için herkezin taşıması gereken bir reflekstir. Mesela size ufak bir örnek Amerika geçenlerde limanlarından birini satın almak isteyen Arap sermayesini parasıyla beraber kovaladı, sözüm ona liberal ülke size her şeyinizi özelleştirin derken kendisi kendini koruyor, işte bu Amerikan milliyetçiliği.
    "Motosiklet Özgürlüktür."

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler