RAPTOR666 adlı üyeden alıntı
tamam şimdi ne demek istediğini anladım. ama Metin Uca nın kitabını almanızı tavsiye ederim
bide bence kukla olmayan tek gazete cumhuriyet
RAPTOR666 adlı üyeden alıntı
tamam şimdi ne demek istediğini anladım. ama Metin Uca nın kitabını almanızı tavsiye ederim
bide bence kukla olmayan tek gazete cumhuriyet
tehlikenin farkındayım
insanların gerçeklerle uyanmasını engellemek için yapılmış onlarca dizi
birilerinin birilerini gözetlediği programlar.
köpeği insanı ısırmasını haber yapan haber programları
ben bu işin ilmini yaptım diyen onlarca şarlatan
"zınısımadanıkraf ninekilhet" yazarak islami kesimi kışkırtmaya çalışan gazeteler
karikatür çizerek müslümanları terörist miş gibi gösteren güya medeni ülkeler
ölen teröristin ailesine baş sağlığına giden belediye başkanı
hükümetin her yaptığını en doğru olarak gösteren gazeteler
sözde ermeni soykırımını dikte yoluyla avrupabirliği elbisesinde bize GİYDİRMEYE çalışan sözde gelişmiş despot avrupa ülkeleri
"demokrasiye tehtid oluşturuyorsun öl o zaman" şeklindeki amerikan modeli demokrasi hareketleri
ırak suriye ve ardından türkiyeyi hedefleyan amerikan emparyeliz mi
vadedilşmiş toprakları güneydoğunun büyük bir kısmını oluşturan israil tehtidi
evet tehlikenin farkındayız...
As technician As Possible
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
And olsun ki biz İstanbul' u fetheden büyük Fatih' in torunlarıyız.Tarihi nankörlükler ile dolu arap ya da kürt devleti değiliz.Türk milleti binlerce yıl hep böyle uyutulmaya çalışıldı ama hiç başarılı olunamadı.Tarihin en büyük imparatorlukları da bizi bertaraf etmeye çalıştılar.Onların Amerika' dan pek farkı yoktu.Satranç oyunu, ileriyi görebilmeyi gerektirir ve biz de bu oyunda piyon değiliz, ben hiç de endişelenmiyorum.Doğu da teröristler ortalığı velveleye vermeye çalışıyor ama Türkiye Cumhuriyetinin esnafı meydanda onları linç etmeye kalkışıyor, ben hiç de tehlike de olduğumuza inanmıyorum.Oyun bozanlar çok ama tarihin her döneminde bu oyun bozanlar oldu.Atatürk bize bir yol çizdi, en azından ben kişisel olarak da olsa milli duygularımın desteği ile onun yolundan gitmeye çalışıyorum.Ha bir de ;
Batının ufuklarını çelik zırhlı duvar sarmışssa da, benim iman dolu insanlarım da var sınırlarımı koruyan askerim de.Batı teknik açıdan belki en tepededir ama tarihte buna da çok rastladık biz.Sıfırdan doğup medeniyetlere kafa tuttuk.Korkmuyorum, çünkü soysuz insanlar asla bu ülkenin vatandaşıyım diyenlerden çıkmadı ve bu millet öyle sahipsiz falan da değil.Hükümetler gelip gider ama kalıcı olan Türk Milletinin asil ruhudur.
Vatan edebiyatı yaptığımı söyleyip belki dalgaya alabilirsiniz ama bu benim düşüncem ve tarihten ders almayanlar hep yok edilmeye mahkumdurlar.Benim vatandaşa tavsiyem şudur.
Türk milletinin gücü aile yapısından gelir ve evli olan arkadaşlar ve evlenecek arkadaşlar lütfen evlatlarınızı Türk kültürünün gerekleri ile büyütün, onları ne doğunun ne de batının kültürü ile değil, şekillenmiş olan şimdi duysak gözlerimizin dolacağı artık izine bile rastlanmayan aile yapısının gerektirdikleri ile büyütmeye çalışın.Vatanına sözde değil, özde sahip olmayı yeğlettirecek bilinci evlatlarınıza aşılayın.
Bizi yıkan ne doğudur ne de batı bizi yıkan ancak ve ancak Türk değerlerini kaybetmemizdir.
Nankör sensin.
Klavye tuşlarınının arkasına sığınıp yana yana savaştığın koca bir millete nankör demek terbiyesizliktir.
"Tehlikenin farkındamısınız?" gibi içi boş bir cümle ile körüklenen ulusalcılık dalgası tehlikeli boyutlara varacak gibi. Tamamen tiraj kaygısı ile yazılmış bu yazının içini bile doldurmaktan acizdir o gazete. Bizim ortak paydamız insan olmaktı, islamdı. Tarihin hiç bir kesiminde ortak paydamız türkçülük olmamıştır.
SENİN CEDDİN DOĞUYA KÜRDİSTAN DEMİŞTİR. SENİ BUNU DEMEKTEN ALI KOYAN NEDİR.
Sanırım sayfayı kitlettim.Rejim taraftarları konuşmalı ama aleyte konuşanların konuşmaya hakkı yoktur. Bunun adı demokrasi.
Bir reklamın verilmesindeki rasyonel nedenler nelerdir?
Bolu Beyi ve diğer arkadaşların saydığı tehlikelerden hepimizin bir parça farkında olduğuna inanarak, en azından "Cumhuriyet Gazetesi Reklamı" nın da, doğası gereği satışları artırmayı hedeflemesinde hiçbir sakınca olmayan bir reklam olabileceği noktası bana uzlaşılabilir geliyor.
ne kastettiğime dair mizahi bir örnek
(kaynak resim için teşekkürler)
metal'ciğim osmanlıca yazı türkçenin arap alfabesiyle yazılmasından ibaret. Atatürk bu alfabe türkçeye uygun değil diye değiştirdi, biliyosun ki gerçekten çok yerinde bir tespit. Fakat osmanlının bunu yüzyıllarca boyunca hiç aklına getirmemiş olması biraz tuhaf ama neyse..
Ben de yazıyı ibranice sandıydım öyle garip garip şekiller felan Allah'tan biri açıkladı
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
Görüyorum ki buranın bir motosiklet forumu olduğu unutulmuş. Benimde bir defasında içerisine düştüğüm polemik savaşları başlamış.
Bir hatırlatma : Cumhuriyet gazetesi günlük siyasi gazetedir.
Türk dil kurumuna göre siyasi :(Cumhuriyeti kelimesi arapçaymış, ilginç)
1 . Siyasetle ilgili, siyasal, politik:
2 . isim Siyasetçi, politikacı.
Belirli bir siyasi akımı destekleyen bir gazetenin vemiş olduğu reklamı genel geçer gerçek olarak kabul edip buna göre hareket ederek herşeyin sütliman olacağını düşünmek olsa olsa safdilliliktir.
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
@kyrone
başarılı bir çalışma olmuş dostum kutluyorum. olayı çok güzel özetlemişsin
==============================
==============================
Bolu Beyi adlı üyeden alıntı
bolubeyi ilk kez sana yürekten katılıorum
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
dikkat edreseniz resmin altında "cumhuriyetinize sahip çıkın" yazıyor. kyron un dediği gibi para kokuyor para ) bu arada biliyormusunuz internet sitesi paralı olan tek gazete cumhuriyetin... bu tür saldırılardan paye çıkartmaya çalışması çok üzücü. daha mert olmalarını beklerdim.
"başkasını suçlayarak aklanamazsın" diye bi söz okumuştum geçen. artık yorumu size kalmış.
bu arada "kadim" dost güzel insan.
ulusalcılık, türkcülük, tarih bilinci iyi demişşsin ama arap ve kürt yakıştırmaları hoş olmamış. cumhuriyetin yaptığı bir kışkırtma reklamı ama senin ki ne olmuş ? unutma arap ve kürt kökenli kardeşlerimiz de var. bu yakıştırmalarla hepsini aynı yafta içine almamak lazım. buda bir kışkırtma sayılır. tatlılık ve hoşgörü içerisinde yazabilmek, tartışabilmek için o kısmı düzeltmeni rica ediyorum
saygılar sevgiler.
As technician As Possible
Ebu Cehil'in kıravatlı müritleri, etrafa paranoya saç(mala)maya devam ediyor. ee mamasız kalmamalılıar onların da gırtlakları, kursakları var di mi? daha geviş getirecekler... (bu nasıl geviş getirmekse... yıllardır bitmiyor )
düşünce güzel ama. aferin
sana da aferin kütük...
bakıyorum, hiç bir fırsatı kaçırmıyorsun. milleti birbirine düşürmüşsün yine.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Sakin hocam ,sakin yaktın yıktın ortalığı.gurzan adlı üyeden alıntı
ama reklamdada sert çıkılıyo
(( :KONYA MT İÇİN DOKANDIRIN : ))
BİR AĞAÇTAN BİNLERCE KİBRİT ÇIKAR , BİR KİBRİT BİNLERCE AĞAÇ YAKAR
Reklam uğruna memleket elden gidiyor (iflasss ediyozzz gidiyo yağlı kapıı) muhabbeti yapana kadar editörlüğünü muhabirliğini yaptıkları gazetenin kim tarafından ne amaçla ve kime hizmet etmek için kurulduğunu şimdi nerede olduklarını bir göz önüne getirsinlerde ağızlarını öyle açsınlar.Yavan ve boşşş laflar .. yazık ... bu pilav çok bayat çokkk .......Bir zamanların cumhuriyeti ile şimdiki müsvette (şahsi fikrimdir kimseyi ilgilendimez) arasında ne fark var neyin haberini yapıp kimler tarafından okunuyorlar veya okunmuyorlar onun hesabını yapıp ona göre kendilerine gelselerde öylece bi reklam yapsalar ahhh ahhh...Gercek Reklamı Ürünün Kendisi Yapar her sektörde böyledir.....
[CENTER]aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna[/CENTER]:queen:
Burada "motorcu" geçinip de, Atatürk'ün kurduğu ve koruması için bize emanet ettiği rejime saldırmak için hiçbir fırsatı kaçırmayan birilerine uzuuuuuun bi cevap yazdım , ancak bu b.yinsizler için bu kadar çaba sarf etmenin boşuna olduğunu anlayınca , onların anladığı dilden olayı kısaca özetlemeye karar verdim.
"Eceli gelen it gider cami duvarına işermiş"
İlginçtir ki hiçbirinin msn'i yok veya koymamışlar NEDENSE.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Böyle yapmayın arkadaşlar yakışmıyor.Shrieker adlı üyeden alıntı
Yaw bu arada motorculukla Atatürk arasında nasıl bir bağlantı kurdun merak ettim
Tahriğe güdümlü toplumuz valla.Kolay bölünüyor,zor toplanıyoruz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)