Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Tadı kaçtı.

REKLAM ALANI
    Ahmet Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX
    Artık siyaset kabak tadı verdi, siyaset içeren yazılar gazetelere yazılabilir, Cumhurbaşkanına, Başbakana yazılır. Bizim sitemizle ne alakası var? Her siteye girişimde siyasi bir yazı, memleketi buradan idare edemezsiniz git bir partiye çık sokağa. Ben bu forma senin siyasetini okumak için girmedim. Adam profesör zannediyor kendini, biz 1979 yılında tüm Tekelde 52 gün çalışmadık çok büyük iş yaptığımızı zannettik. Neticesi sigara yokluğu oldu devlet Yugoslavya'da ve Bulgaristan'da fason sigara yaptırdı. Ve kazanan sigara trösleri oldu. Siyasal oyunlar manevralar sermayenin gücü olmadan olmaz. Varlıklı olmayan bir millitvekili var mı? Parasız siyaset olmaz. Siz birbirinizin kalbini kırın hakaret edin onlarda ayda 7000 lira alsın keyfine baksın. Onları adam ettik biz emekli maaşı ile sürünüyoruz. Lütfen bunu yayınlayın gençler okusun, belki biraz düşünürler.
    hasanaydin ve muhittinKaplan bunu beğendiler.
    Orhan KÖNİ

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    haojin2005 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 2006/Lada Samara 1500i 2001
    Milletvekili?7000 TL maaş!Kaç tane 7000 TL alıyorlar acaba?

2move - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Siyaset kabak tadı verdi diyorsun sen siyaset yapıyorsun. Gençler okuyor zaten. Fazlasıyla okuyorlar. Okuyup, düşünüp yanıt veriyorlar.. Orantısız zeka ortada.

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Okuma o zaman.
    djan bunu beğendi.

raven71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda xl 200
    Alıntı Ahmet Orhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Artık siyaset kabak tadı verdi, siyaset içeren yazılar gazetelere yazılabilir, Cumhurbaşkanına, Başbakana yazılır. Bizim sitemizle ne alakası var? Her siteye girişimde siyasi bir yazı, memleketi buradan idare edemezsiniz git bir partiye çık sokağa. Ben bu forma senin siyasetini okumak için girmedim. Adam profesör zannediyor kendini, biz 1979 yılında tüm Tekelde 52 gün çalışmadık çok büyük iş yaptığımızı zannettik. Neticesi sigara yokluğu oldu devlet Yugoslavya'da ve Bulgaristan'da fason sigara yaptırdı. Ve kazanan sigara trösleri oldu. Siyasal oyunlar manevralar sermayenin gücü olmadan olmaz. Varlıklı olmayan bir millitvekili var mı? Parasız siyaset olmaz. Siz birbirinizin kalbini kırın hakaret edin onlarda ayda 7000 lira alsın keyfine baksın. Onları adam ettik biz emekli maaşı ile sürünüyoruz. Lütfen bunu yayınlayın gençler okusun, belki biraz düşünürler.
    Ahmet bey siyasi konuların konuşabilmesi için site yönetimi bir bölüm açtı. eğer siyaset görmek istemiyorsanız diğer bölümlere girin.

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Hocam bunca sene yasamissin ama hayattan hiç bir sey anlamamissin.
    Sana motosikletinle mutlu ve huzurlu bir hayat dilerim.
    Umarim çocuklarin senden daha duyarli birer vatan evladi olurlar.
    Sana geçmis olsun.
    xawa, 2move, pistolpitt ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Kesin akp lisindir hadi dökül çıkar ağzındaki baklayı :D

Ahmet Orhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX
    Alıntı 2move adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Siyaset kabak tadı verdi diyorsun sen siyaset yapıyorsun. Gençler okuyor zaten. Fazlasıyla okuyorlar. Okuyup, düşünüp yanıt veriyorlar.. Orantısız zeka ortada.
    Seni terbiyeye davet ediyorum.

---------- Post added at 01:54 ---------- Previous post was at 01:51 ----------

Alıntı tanertc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben siyasetle uğraşırken sen dünyada yoktun.
    Orhan KÖNİ

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Seni terbiyeye davet ediyorum.

---------- Post added at 01:54 ---------- Previous post was at 01:51 ----------

Ben siyasetle uğraşırken sen dünyada yoktun.
    Şaka anlayışın biraz değişik yaştan herhalde amca. Ben dünyada yokken insanlar sana başkalarının ne konuşacağına senin karar veremeyeceğini öğretmemiş sanırım. Ben sana hatırlatayım diyecem ama hani benden büyükmüşsün ya ukalalık gibi algılamayasın diye bir şey söylemiyim.

Volkan Serezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Siz yolunmaya alışmışsınız böyle devamda etmek istiyorsunuz anlaşılan...

ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Millet vekili maaşı 15-16 bin TL civarında. Sizin yaşadığınız dönem Milattan Öncesine ait olsa gerek. Halen bu geçmiş ile yaşama, geçmişte yapılanlarla övünme, böbürlenme işlerini ne zaman bırakacak bizim insanımız anlamıyorum. TARİHTEEE BİZ ÇOOK FAKİRDİİİİK pEEEEEHHH şak şak şak... Bu mu yani ? Yazık... çok yazık.

Yazılanları okumamakta özgürsünüz, nasıl ki yazdığınıza cevap verebilme özgürlüğüne sahipsek!

agilty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Biktim artik hepinize dert anlataktan kil olmaktan ileri gidemezsiniz hmde ne kili ? Anladin sennn.

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Zorla mı okutuyorlar ? Bakarsın başlığına siyasi içerikli ise okumazsın.
    Görmüyor musun ? Ortalık yıkılıyor 20 gündür. Hiçbir şey olmamış gibi " cbf 500 mü ern 5 mi ? " başlıklarını mı okuyalım sadece ?
    Biz bir topluluk isek siyaset de konuşuruz, ama adabı ile.
    djan bunu beğendi.

Bolu'lu Lynx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Ben sağcıyım akp liyim bana bulaş...
    Denildimi bir yerin adına Türk beldesi
    Gözüm albayrak arar, kulağım ezan sesi....

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    Alıntı coq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sana motosikletinle mutlu ve huzurlu bir hayat dilerim.
    Umarim çocuklarin senden daha duyarli birer vatan evladi olurlar.
    Sana geçmis olsun.
    senin hayattaki önceliğin memleketi kimin yöneteceği olabilir.
    mutlululuğu orada arayabilirsin,
    siyasileri şeytanlaştırıp tüm kötülüklerin ve mutsuzlukların kaynağı sayabilirsin
    hatta birgün birileri çıkıp idareyi eline alırsa insanlığın kurtulacağını da zannedebilirsin.
    hayatı bile ıskalasan şaşırmam.
    ama herkesden böyle düşünmesini ve hissetmesini beklemen zalimlik olur.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:45 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=ufK43336vxo
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Motosikleti
    KLE 500
    Abi bi gerçek varki oda sitenin bu bölümünün siyasete açık olması yapcak bişey yok bir kısımla muhattab olmanada gerek yok
    Bu arkadaşlar marjinal olmaya çalışan ,kendi kafalarındaki solcu hareketleri sitede de sonuna kadar savunan insanlar he de geç, çünkü
    hepsi devletten daha bilgililer kültürlü ve çağdaş düşüncedeler boşver gitsin yada herneyse...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kawasaki VN 800
    Alıntı Bolu'lu Lynx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi bi gerçek varki oda sitenin bu bölümünün siyasete açık olması yapcak bişey yok bir kısımla muhattab olmanada gerek yok
    Bu arkadaşlar marjinal olmaya çalışan ,kendi kafalarındaki solcu hareketleri sitede de sonuna kadar savunan insanlar he de geç, çünkü
    hepsi devletten daha bilgililer kültürlü ve çağdaş düşüncedeler boşver gitsin yada herneyse...

gödinin gıliyim diyen kadın, ağzında ampulle poz veren teyze, osurayım mı diyen polis.. arkadaş hani marjinal bizdik!?
    pistolpitt bunu beğendi.

muhittinKaplan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer900
    Konu Garip Olmuş, cevaplarda Üzücü
    Devlet Yönetimi, Siyaset, Dünya Görüşü, Barış, Savaş, Erdem, Onur dan bahseden arkadaşların "Muhtemelen Kendisinden Yaşca Büyük" Şahsa,

.......Sana geçmis olsun.
    Sizin yaşadığınız dönem Milattan Öncesine ait olsa gerek
    Siz yolunmaya alışmışsınız böyle devamda etmek istiyorsunuz anlaşılan...
    benzerinden cevap verilmeside Ayrı bir İroni. Yazılan Başlıktan Ve Konudan Hoşnut değilseniz "sizin söylediğiniz gibi", cevap vermeyin. Yok cevap veriyorsanız onunda bu konuyu açmaya hakkı vardır.
    Bolu'lu Lynx bunu beğendi.

Motosikleti
    KLE 500
    gödinin gıliyim diyen kadın, ağzında ampulle poz veren teyze, osurayım mı diyen polis.. arkadaş hani marjinal bizdik!?
    Böyle saçma sapan hareketlerde bulunan insanlar emin ol her parti ve grupta mevcut...Kusura bakma bunlara bağrıma basmam ve acımam bizdenmiş sizdenmiş demem acımam...
    Hiçbir mitinge gitmedim ,...ümü yırtmadım ampul diye ,elimde parti bayrağı ile gezmedim ,elimde türk bayrağı ilede gezmedim nedenmi hain olduğum içinmi hayır farklı olmak içinmi hayır ...
    Ama şu bastığımız topraklar ve vatanın bütünlüğü dünyadaki duruşumuz için elimden ne gelirse yaparım kesinlikle korkmam ve çekinmem bilen bilir....çok konuştum...

TAYFUNBORA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm 690 Sm
    Ne demek siyaset kabak tadı verdi.Türkiye tarihinde ilk kez gençlik bu kadar doğru yolda özgürlüğünün ve haklarının peşinde.Bu resmi göremiyor musunuz?Siz kendi zamanınız ile karıştırmayın.Bu gençler sizin gibi ne olayları yanlış görüyor ne de kandırılıyorlar.Adamın aklını alırlar valla.Dünya bile ağzı açık izlerken sizin kabak çekirdeği çıtlamanız,uranyum madenini süpürge ile temizlek gibi birşey olsa gerek!
    djan, oknglr ve drtayfun bunu beğendiler.

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)