Yorgun bir karga buldum ne yapmalıyım?
Reklamlar
-
11 Haziran 2013, 01:53
blamir adlı üyeden alıntı
Bu gün kargayı kaybettik arkadaşlar :( Dün baya kendine gelmişti. Sabah baktığımda biraz baygın duruyordu. Öğlen veterinere götürmek için yola çıktım fakat pazar varmış ve veterinere ulaşamadım. Yani istersem ulaşırdım tabiki fakat kutunun içine hapsedip o kadar yol yürümek istemedim. Yerini de tam bilmiyordum pazarın için de kuşu iyice yormak istemedim. Kuşlarla ilgili olan bir arkadaşımı aradım ve yanına gittim. Baktığında bu hastalanmış fazla yaşamaz, veterinede götürsen bir şey yapmazlar dedi. Biraz aspirinli su yaptı ve kuşa verdi, yemek versek dediğimde, yiyemez yedirmeyede çabalarsak boğulabilir dedi.
Neyse ben arkadaşa bıraktım ve beklemeye başladım sonrasında akşama öldüğü haberi geldi. Veterinere götürmediğim için vicdan azabı çekmiyor değilim.
Elinden geleni yapmissin
Reklamlar
-
11 Haziran 2013, 01:54
Mersin İl Temsilcisi
elinden geleni yaptığına inanıyorsan vicdanın rahat olsun.
bir yudum su bile vermişsen bile bu hayır önündedir.
Doğrusunu Allah bilir, ama duyarlılığına saygı duydum.
Allah'a emanet olunuz
-
12 Haziran 2013, 09:15
En nihayetinde elinden geleni yapmışsın vicdanın rahat olmalı.
Bende Şahin buldum 4 gün önce sıcaktan bunalmış bir şekilde ağzını bile oynatamıyodu.
Motosikletin arka kutusuna koydum boğulmasın diye 5 km de bir açtım havalandırdım.
Tavuklar için kümes yapmıştık ona koydum, şuan bıraksam beni parçalayacak.
Biraz daha toplasın salacam hayvanı gitsin uçsun özgürce...
-
12 Haziran 2013, 10:26
boş ver dostum ölenle ölünmez,hayatta neler olmuyor ki...herşey insanlar için
-
12 Haziran 2013, 14:50
Muhendis45 adlı üyeden alıntı
En nihayetinde elinden geleni yapmışsın vicdanın rahat olmalı.
Bende Şahin buldum 4 gün önce sıcaktan bunalmış bir şekilde ağzını bile oynatamıyodu.
Motosikletin arka kutusuna koydum boğulmasın diye 5 km de bir açtım havalandırdım.
Tavuklar için kümes yapmıştık ona koydum, şuan bıraksam beni parçalayacak.
Biraz daha toplasın salacam hayvanı gitsin uçsun özgürce...
Kırığı yarası falan yoksa,suyunu ve etini düzenli verirsen birkaç günde kendine gelir.Tarla faresi ve tavşanla beslenen etçil kuşlar şahinler.Bazı şehirlerde Doğa Dostları ? gibi
isimlerde örgütlenmiş gönüllü veteriner/öğrenciler var.Google'dan araştırıp yardım alabilirsin.
Bende yaralı bir şahine bir hafta gibi bakmıştım.Hala kenarı ağaçlıklı yollardan geçerken,tünemiş şahinleri görür acaba benimki mi diye düşünürüm.
Kolay gelsin kardeşim.
-
12 Haziran 2013, 23:33
mehmettayfur adlı üyeden alıntı
Kırığı yarası falan yoksa,suyunu ve etini düzenli verirsen birkaç günde kendine gelir.Tarla faresi ve tavşanla beslenen etçil kuşlar şahinler.Bazı şehirlerde Doğa Dostları ? gibi
isimlerde örgütlenmiş gönüllü veteriner/öğrenciler var.Google'dan araştırıp yardım alabilirsin.
Bende yaralı bir şahine bir hafta gibi bakmıştım.Hala kenarı ağaçlıklı yollardan geçerken,tünemiş şahinleri görür acaba benimki mi diye düşünürüm.
Kolay gelsin kardeşim.
Saol dostum iyileşip gitmesini merakla bekliyorum, velakin bizimkinin psikolojisi bozuk beni görünce ölü taklidi yapıyor :D Deli deliyi görünce çomağını saklarmış ;)
Ölümüne gidelim dedinde benzin mi yok dedik
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)