Yorgun bir karga buldum ne yapmalıyım?
Reklamlar
-
09 Haziran 2013, 21:04
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:01 ----------
[/COLOR]
canerol adlı üyeden alıntı
hocam bana gönder tahnit sanatı ile uğraşıyorum güzel bir doldurayım onu
malum av sezonu dışındayız malzeme bulamıyorum
hocam seninde pamukla doldurulacağın zaman gelecek unutma
Reklamlar
-
09 Haziran 2013, 21:27
yaşar35 adlı üyeden alıntı
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:01 ----------
[/COLOR]
hocam seninde pamukla doldurulacağın zaman gelecek unutma
o herkesin kaçınılmaz sonu zaten
just4techno adlı üyeden alıntı
hocam ne yaptın yaw adama kargayı kestireceksin şimdi
-
09 Haziran 2013, 22:14
Beyler son durum kuşu gece korumak için büyükçene bir koliye koydum uykuya mı geçti bilmiyorum, bunalımada girmiş olabilir. Yem yemiyor ve suda içmiyor şu anda. İlk bulduğumda biraz yemek ve su yemiş ve kendine gelmişti şimdi tekrardan eski durumuna döndü. Veteriner arkadaşımı aradım pek yardımcı olamadı görmem gerekiyor dedi, kendisi de şu anda Çanakkale'de. Yarın ilk işim veterinere götürmek olacak.
-
09 Haziran 2013, 22:59
blamir adlı üyeden alıntı
Beyler son durum kuşu gece korumak için büyükçene bir koliye koydum uykuya mı geçti bilmiyorum, bunalımada girmiş olabilir. Yem yemiyor ve suda içmiyor şu anda. İlk bulduğumda biraz yemek ve su yemiş ve kendine gelmişti şimdi tekrardan eski durumuna döndü. Veteriner arkadaşımı aradım pek yardımcı olamadı görmem gerekiyor dedi, kendisi de şu anda Çanakkale'de. Yarın ilk işim veterinere götürmek olacak.
kuş yere konmuş mu yoksa düşmüş mü eğer düşmüşse iç kanamadan ölüyorlar bu yıl bizim bahçeye 5 tane bülbül yavrusu düştü ve 4ü 2 saat içinde öldü diğeriyse ertesi güne kadar yaşadı ikincisi sık sık gözetlediyseniz korkup strese girerler
-
10 Haziran 2013, 00:15
M.balibey adlı üyeden alıntı
kuş yere konmuş mu yoksa düşmüş mü eğer düşmüşse iç kanamadan ölüyorlar bu yıl bizim bahçeye 5 tane bülbül yavrusu düştü ve 4ü 2 saat içinde öldü diğeriyse ertesi güne kadar yaşadı ikincisi sık sık gözetlediyseniz korkup strese girerler
Düşmüşmü konmuşmu bilmiyorum. Bekçi 1 gündür burada duruyor dedi bende kaderine terkedemedim. Özelinede pek karışılmadı aslında.
-
10 Haziran 2013, 00:22
ayaklarını kesip kolye yapabiliriz. Amerikan yerlilerinin karganın mistik özelliği olduğuna dair inanışları var.(muska gibi)
-
10 Haziran 2013, 00:25
Kargalar büyük aileler halinde yaşar, eğer diğer aile üyeleri onu balkonunda bulur ve şayet o karga senin ellerinde can verirse vay haline, çok kindar hayvanlardır, uyarırım.
-
10 Haziran 2013, 00:38
takendy adlı üyeden alıntı
Kargalar büyük aileler halinde yaşar, eğer diğer aile üyeleri onu balkonunda bulur ve şayet o karga senin ellerinde can verirse vay haline, çok kindar hayvanlardır, uyarırım.
işte vizyon sahibi olmak böyle bir şey enteresan ama hoşuma gitti güzel
-
10 Haziran 2013, 11:44
nedir karganın son durumu bende azrail gibi bekliyorum ha
-
10 Haziran 2013, 12:48
Saygılı ol yeter.Büyük büyük büyük dedeni bile görmüştür o.
-
10 Haziran 2013, 13:25
Burda geçen bi karga yavrusu ağaçtan yere düştü bir şey olmadı sapasağlam hatta arabaların üstüne çıkmaya çalıştı ama beceremedi. İşin garibi o yavru yerdeyken oradan geçen orada durup bekleyen oyalanan herkese kargalar saldırdı. Bildiğiniz kamikaze taciz dalaşı yaptılar
-
10 Haziran 2013, 13:39
Benimde bildiğim kargalar ölülerine sahip çıkıyorlar, kuş gribi vs. gibi hastalıkları gözönünde bulundurarak çok yakın temasta bulunmayın nacizane tavsiyem; (her ihtimale karşı eldiven giymekte fayda var), hep kötü olasılıklardan konuştum gib oldu, umalım ki ölmesin, ama insanlığınızın hala yaşıyor olması da ayrıca bir mutluluk şahsım adına.. saygılar..
-
10 Haziran 2013, 15:17
-
10 Haziran 2013, 15:44
-
10 Haziran 2013, 16:03
canerol adlı üyeden alıntı
versin versin
gel gel acımıcak
acısada öldürmez
şaka bi yana dalgasına takılıyorum yoksam köyde yaşıyorum istemediğin kadar karga var
gerçekten hayvan severlik başka bişe hayvan sevmeyen insan sevemez
ben kendi adıma söylüyorum 1 hayvanı sevdiğim kadar insan sevmiyorum aile hariç tabi
Kle 500 doldurursunuz en iyisi transalp al
-
10 Haziran 2013, 16:13
fz6_fazer adlı üyeden alıntı
Kle 500 doldurursunuz
en iyisi transalp al
#direncanerol
yolumdan döndüremezsiniz
ama göynüm nakedlarada kaçıyor
er6-n
fazerda olabilir
-
10 Haziran 2013, 16:51
Kedilere ver. Doğanın kanununa ters düşme.
-
10 Haziran 2013, 17:27
-
11 Haziran 2013, 01:31
Bu gün kargayı kaybettik arkadaşlar :( Dün baya kendine gelmişti. Sabah baktığımda biraz baygın duruyordu. Öğlen veterinere götürmek için yola çıktım fakat pazar varmış ve veterinere ulaşamadım. Yani istersem ulaşırdım tabiki fakat kutunun içine hapsedip o kadar yol yürümek istemedim. Yerini de tam bilmiyordum pazarın için de kuşu iyice yormak istemedim. Kuşlarla ilgili olan bir arkadaşımı aradım ve yanına gittim. Baktığında bu hastalanmış fazla yaşamaz, veterinede götürsen bir şey yapmazlar dedi. Biraz aspirinli su yaptı ve kuşa verdi, yemek versek dediğimde, yiyemez yedirmeyede çabalarsak boğulabilir dedi.
Neyse ben arkadaşa bıraktım ve beklemeye başladım sonrasında akşama öldüğü haberi geldi. Veterinere götürmediğim için vicdan azabı çekmiyor değilim.
-
11 Haziran 2013, 01:39
Seni tebrik ederim. Elinden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışmışsın. Yaşadığının aynısını yaşadım neler hissettiğini az çok tahmin edebiliyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)