Reyhanlı için protesto edenleri yandaş kanallarında izleyemezsin Polis aynı uygulamayı yaptı.
Başbakanın urfadan, antep ,adanadan adam toplayıp reyhanlıda urfalılara konuşma yaptı.
Hiç kimse karnımdaki bebeği öldürmek hakkımdır diye ortalığa çıkmadı.
Sen evvela meclisindeki gayrimeşru ilişkilerden çocuk yapan yöneticilerine bak. İlla istersen isimde verebilirim.
1 Mayısta işçi bayramı vardı. Ağaç sökme günü falan değil. Kim niye sökmüş.
Yılbaşı gecesi çam ağacı kesen bir yakınım olmadı herhangi bir yerde de görmedim. Senin varsa bilemem.
İmamhatipliler neden biber gazı yedi. Hükümete göre bu tür eylem yapanlar terörist. Onlarda teröristlikmi yaptı. Ama imamhatiplerden terörist çıkmazdı değilmi. Sadece ihaleci abd biatkarları çıkar.(herkes üzerine alınmasın)
Biz vatan için tc de yazarız, ağaçta yazarız, allah yazarız, muhammed yazarız, atatürk yazarız.
sende fetoş yaz hatta obama yaz.
Kafayı çekip ağaca sarılmış . Berabermi çektiniz. Ayrıca sana ne.
Suriyede ölenler derken. Abd nin gazıyla müslümanların birbirini öldürmesine destek olduğunuz olaylardan mı bahsetmek istedin.
Özgür suriye teröristlerinin nasıl adam kesip etini yediklerini youtube den izleyebilirsin.
Akp avm yıkıp yeşil alan yapsa.... sümmehaşa külliyen iftira. Gören şahit olan...?
Ağaç yer değiştirmez, kök salar . Ağacın yer değiştirdiğini iddia etmek maymunun ormandan çıkıp heyoo insan oldum demesi gibi bir şey.(Bu kısımdaki mecazı anlamayıp ee makinaylan alcaktık başka yere e öö yazma hiç. )
Ömrü hayatında ağaç dikmemiş? Polise taş atmış? Sen polisin o ağaçların altında yemek yiyenlere saldırarak olayları başlattıgını görmedin galiba.
Doğruya onlar orada kafayı çekiyordu.
Ağaç dikmeye çağırsan gelmez vs.
Bak şimdi kendine ait fikirleri olamıyacak ctrl+v ci insan. Kalkıp insanların hayatında ne yaptığını biliyormuşçasına yazıyorsunuzya,
Bu yazıyı paylaşan kişi ile sen ve münasebette olduğunuz Müneccin. Size soruyorum ben hayatımda kaç ağaç diktim. Yazdıklarınıza göre buna cevap verebilmeniz gerekiyor. Cevap veremezsen yalancı iftiracı bir insandan başkası değilsin.