Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Taksim için el ele!

REKLAM ALANI
    haydaraslan3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 125R 2013
    Sayın arkadaşlar..

Taksim Geziparkındaki ağaçlar AVM yapılmak için kesiliyor...

Buna duyarsız kalmayalım..

Birlikte TAKSİM için eylem yada tepki artık ne derseniz sürüş yapalım... Buluşalım Taksime sürelim Motorlarımızı...

Ağaçsız bir dünya istemiyoruz diyelim. Bizim alamadığımız temiz havayı ileride çocuklarımız alsın diyelim.. Eyleme gidelim destek verelim arkadaşlar..

Katılım yapar mısınız?
    kim, Greenut, agilty ve 1 diğerleri bunu beğendiler..
    www.facebook.com/haydaraslann ..... www.facebook.com/haydaraslancom
    Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir." www.haydaraslan.com
    A Rh (+)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 2008
    hocam ben her gece gitmeye çalışıyorum. çadır vs bulsam kalıp oradan işe gideceğim. ayrıca konuya buradan devam edebiliriz daha katılımlı bir konu. http://www.motosiklet.net/forum/konu-disi/116973-taksim-park-katliami.html park ile ilgili görseller de paylaşırsak mt üyesi arkadaşlarımız daha duyarlı olabilir konuya .

agilty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    sahsen akp li arkadaslarin katilmayacagini dusundugum eylem dir. basbakan cikipta biz agaclari kesmiyoruzki sadece ordan alip arka tarafa tekrar dikicez dedikten sonra sabah polis baskini yapilip is makinalari tekrar calistirilip agaclarin paramparca edilisini gordukten sonra hicbisey demedim. eminim sizde demiceksiniz. cunku o tarz bir kufur henuz dunyada duyulmamistir o derece !
    umurcan ve Greenut bunu beğendiler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    beni motosiklet klübüm cumartesi ve pazar günü orda olucak.Türkiyenin ve dünyanın en büyük klübü olarak herzaman bu yozlaşmış hayvanların karşısında olucaz.

raven71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda xl 200
    selam. ağaçlar kesilmiyor taşınıyor. bilmeden ezbere konuşmayın lütfen. o kadar ağacın kesilmesine kimsenin gönlü razı olmaz. ağaçlar planlı şekilde taşınacak. ayrıca biraz da yenilikçi olalım daha güzel ve düzenli bir Taksim için biraz fedakarlık lazım. yeni düzenlemelere karşı çıkmak da bir tür gericiliktir. gerici dediklerinizin durumuna düşmeyin.

xismailaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Voge 525 DSX
    Alıntı raven71 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam. ağaçlar kesilmiyor taşınıyor. bilmeden ezbere konuşmayın lütfen. o kadar ağacın kesilmesine kimsenin gönlü razı olmaz. ağaçlar planlı şekilde taşınacak. ayrıca biraz da yenilikçi olalım daha güzel ve düzenli bir Taksim için biraz fedakarlık lazım. yeni düzenlemelere karşı çıkmak da bir tür gericiliktir. gerici dediklerinizin durumuna düşmeyin.
    Vay arkadaş . . .

Vizontele'de bir espri vardı, saçla ilgili; "Yeni bir şampuan çıkmış, kıçına sürüyorsun, oradakileri döküp kafanda çıkarıyor. Biraz kıvırcık mıvırcık ama idare edersin artık" muhabbetine dönmüş.
    Greenut ve pistolpitt bunu beğendiler.

designserhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XJ6 N
    Alıntı raven71 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İstanbul merkezi sayılan bir yerde son kalmış bir park ve o parkı avm yapıyorlar heryer avm oldu istanbulda oraya giden insanlar bize oksijen veren ağaçların kesilmemesini için direniyoru dün gece dayanamadım bende gittim parka müthiş bir ortam vardı oradaki insanlar ellerindeki poşetlerle yerdeki çöpleri izmaritleri topluyorlardı bu nasıl bir zihniyet yenilikçilikmiş heryer beton yığınına döndü nefes alamıyoruz birilerinin cebine para girecek diye çok yazık o parka yazık oldu
    Greenut bunu beğendi.

KutlayGül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Transalp xl 650, CBF 1000 ABS
    Şehrin göbeğinden 10 ağaç kesmekle, dağ başına 1000 ağaç dikmeyi aynı kefeye koyanlar; Sizin çevre bilincinizi seveyim. (ha kesip başka yere dikmişin ha taşımışsın) Tek tük kalan yeşil alanı da hiç etmeyelim.
    Greenut bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Hala millet iki ot bok püsür için orda toplanıldı sanıyor.
    Hayır orda akp ve onun icraatlarına karşı duruyor insanlar artık bıktı millet yasaklardan hırsızlıklardan insanlara çile çektirmekten bombalamalardan savaş çığırtkanlığından şerefsizlikten insanlar artık hayır diyor.
    Taksim Türk halkının aydınının Tahrir meydanıdır Akp ye karşı direnişin noktasıdır.Biz orda olucagız dayakda yesek orda olucagız.Mısırlıların çinlilerin Tunusluların olduğu gibi.
    pistolpitt ve Greenut bunu beğendiler.

raven71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda xl 200
    Alıntı designserhat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İstanbul merkezi sayılan bir yerde son kalmış bir park ve o parkı avm yapıyorlar heryer avm oldu istanbulda oraya giden insanlar bize oksijen veren ağaçların kesilmemesini için direniyoru dün gece dayanamadım bende gittim parka müthiş bir ortam vardı oradaki insanlar ellerindeki poşetlerle yerdeki çöpleri izmaritleri topluyorlardı bu nasıl bir zihniyet yenilikçilikmiş heryer beton yığınına döndü nefes alamıyoruz birilerinin cebine para girecek diye çok yazık o parka yazık oldu
    http://img88.imageshack.us/img88/9297/taksimmeydani.jpg
    http://img546.imageshack.us/img546/9926/taksim1.jpg
    http://img703.imageshack.us/img703/2945/taksim2.jpg

projede topçu kışlasının içi tamamen ağaçlandırılmış görünüyor. arkasındaki alan da aynı şekilde ağaçlandırılmış görünüyor. taksim meydanının yayalaştırılması trafiğin meydanın altından akacak şekilde düzenlenmesi taksim meydanını daha güzel yapar diye düşünüyorum. bu durum da parktaki ağaçlık alanın da topçu kışlasının içine kaymış olduğunu düşünebiliriz. avm lere ben de karşıyım modern çağın tapınakları olarak görülen avm ler maalesef şehir hayatının hem ihtiyacı hem de çıbanı. bence biraz daha sağ duyulu ve ilerici bakmalıyız. şuan ki taksim meydanının hengamesinden memnunsanız diyecek lafım yok fakat eminim ki yeni taksim daha güzel olacak (inşallah hayal kırıklığına uğramam).

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    Alıntı laylow adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hala millet iki ot bok püsür için orda toplanıldı sanıyor.
    Hayır orda akp ve onun icraatlarına karşı duruyor insanlar artık bıktı millet yasaklardan hırsızlıklardan insanlara çile çektirmekten bombalamalardan savaş çığırtkanlığından şerefsizlikten insanlar artık hayır diyor.
    Taksim Türk halkının aydınının Tahrir meydanıdır Akp ye karşı direnişin noktasıdır.Biz orda olucagız dayakda yesek orda olucagız.Mısırlıların çinlilerin Tunusluların olduğu gibi.
    ulen harley tamircisi; öykündüğün hareketler ortadoğunun belini bir daha düzeltememecesine büken emperyalist uşağı çapulcuların işleri.
    halk hareketi ve demokratik tepkiler tamam da rol modelin yanlış.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Motosikleti
    CBR 125R 2013
    Ağaçlar neden taşınıp yerine AVM yapılsın arkadaşlar sorarım size AVM ye gidip yeşilliklere mi uzanacaksınız salıncak kurup sallanacakmısınız mangal mı yakacaksınız???

LANET OLASI BETON YIĞINLARINDAN NE KADAR MEMNUNSUNUZ BİLEMİYORUM AMA BEN VE DOĞACI ARKADAŞLARIM HİÇ MEMNUN DEĞİLLER..

YEŞİLİ KORUYUN DOĞAYI SEVİN YOKSA DOĞA SİZİN .....

Aşık Veysel in bi türküsü var Kara Toprak ...Sözlerini okuyun yeter

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Yobaz in the house alarma alarmaaaaa!!!!!!!!!!!! rakıları saklayın Yobaz etkilenir

Motosikleti
    CBR 125R 2013
    konuyu buradan takip edelim arkadaşlar:

http://www.motosiklet.net/forum/konu...-katliami.html
    Dünya vatanım, tüm insanlar kardeşim ve iyilik yapmak dinimdir." www.haydaraslan.com
    A Rh (+)

astorojna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt09
    istanbula her gitmemde taksimde olan yeşillikler içindeki parka mutlaka uğrarım(adını bilmiyorum) hatta cafe lerde var içinde.
    o parktanmı bahsediyorsunuz acaba?

Motosikleti
    CBR 125R 2013
    https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater

<iframe src="https://www.facebook.com/video/embed?video_id=10201253905016688" width="400" height="224" frameborder="0"></iframe>
    A Rh (+)

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler