motosiklet icin kredi cilesi
Reklamlar
-
Selam değerli motor severler 10 bin tl değerindeki sıfır motor alabilmem için kredi başvurusunda bulundum, ancak bankanın bana vermiş olduğu cevap 6 ay bi işyerinde sigortamin yatmış olması gerekiyormus. bu arada benim isimde bi bölüm değişimi oldu, yani ana işveren ayni ancak taseron şirketler arasinda yer değişikliği oldu, şimdi bu yüzden motoruma kavusamazsam cok üzülürüm bi akıl verin dostlar baba emekli kefil olurum diyor ama onunda bi 4 bin kredi borcu var. Banka olaylarını da oldum olası sevmem zaten hiç yoksa günde 10 kere banka reklamı izleriz ama işimiz düşüncede boynumuza tasma takmaya kalkarlar, bi akıl verin su nacar kardeşinize de bu yaz mahrum kalmasın 2 tekerden herkese saygılar
Reklamlar
-
Başka banka dene..
Fellik fellik kazıklayacak müşteri arayanlar var..
Ancak maliyetleri oldukça kabarık..
Dosya masrafı/hayat sigortası, faiz derken kulaklar terS dönebilir.. Aman dikkat..
-
2.000 tl lık motor al bu seneyı geçiştir. bankalara bulaşma. Seneye paran birikir 10.000 lik motor alırsın
-
bir banka hayır dediyse genelde çoğu hayır diyor...çünkü merkezi bir kredi derecelendirme risk merkesleri var...inanmayacaksın ama benim kredi sicilim belge olarak elimde...teee 2001 deki geç yatırdığım ekstre borcuma göre bir not sicilim var...BKM denen Bankalararası Kart Merkezi bu sicil ve ödeme gücümüzü kategorize ediyor bildiğim kadarıyla...kredi veren tüm bankalar aynı verilere sahip...ben kredi al diye yalvarılan statüdeyim...haftada 3 kez mutlak bir yoklama çekiyorlar bana...söylemesi ayıp axess limiti 19 bin...he zamanında kucağa oturtttular beni faiz batağına girdim..bir işadamı büyüğüm çekti kurtardı beni o batakdan...sağolsun varolsun...işi gücü rast gitsin...maaşı 1500 lirayı geçmeyen arkadaşlara 5000 liradan fazla kredi çekmesini önermem...10 bini 36 aya bölmekde mantıklı değil bence...ama son 6 ay olayından önce önceki ödeme durumunda önemi var...müşteri temsilcisi bazen geçmiş sicile bakıp bud etayları atlayabiliyor...6 aya takılma...
-
Eğer işin sağlam değilse sakın krediye bulaşma kardeş tecrübeyle sabit
-
Bankaların çalışan kredisi hariç, kredilerinin hepsi kazık . Tanıdık bulun, ona ödeyin bir şekilde.
-
seigen adlı üyeden alıntı
Bankaların çalışan kredisi hariç, kredilerinin hepsi kazık
. Tanıdık bulun, ona ödeyin bir şekilde.
çalışana kredi veriyormu sanıyorsun?
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
-
aklın varsa kardeşim bankaya bulaşma 9000 tl için 4 tl faiz değmez paranı biriktir buna emin ol :-(
-
astorojna adlı üyeden alıntı
çalışana kredi veriyormu sanıyorsun?
Veriyor, kendi motorum için kullandım ki söylüyorum...
-
seigen adlı üyeden alıntı
Veriyor, kendi motorum için kullandım ki söylüyorum...
doğru veriyor 3 binliranın üstüne alda görüyüm. bankalardaki personellerin kredileri her zaman genel müdürlük onayına düşer. inceleyen yetkili, personel olduğunu görünce iş değişir. zaten yüksek meblağ alamazsın düşük meblayıda başka bankaya borcun yoksa alırsın.
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
-
Garanti bankasina git maas bordrosuz hemde 2 aylik sigortali iken cekmistim ihtiyac kredisi 1.36 faizinen ama tasit kredisi olarak cekersen hipotek durumu felan var
Halk bankasi krediyi vermedi 6 aylik sigortali degilsin dedi bnde garanti bankasindan aldim maas bordrosuz hemde zaten sigortana bakiyor banka
-
olmayan paranızı harcamaya ne kadar meraklısınız? ve de köle olmaya, sömürülmeye
ölür müsünüz istediğinizi alamadınız diye?
elinizdeki paraya göre motor alın
-
astorojna adlı üyeden alıntı
doğru veriyor 3 binliranın üstüne alda görüyüm. bankalardaki personellerin kredileri her zaman genel müdürlük onayına düşer. inceleyen yetkili, personel olduğunu görünce iş değişir. zaten yüksek meblağ alamazsın düşük meblayıda başka bankaya borcun yoksa alırsın.
5000 TL 12 ay 5200 toplam ödemeli (bütün masraflar dahil) kredi kullandım tanıdığım aracılığıyla, hiç de uğraşmadan aldılar. Hatta 10 bin liraya kadar kredi kullanabiliriz demişti.
-
herkez fikrini söylemiş, saolun dostlar, ama bazı arkadaşlara sitem etmeden geçemiycem, paranız yoksa binmeyin filan gibi yaklaşımlar olmuş, bunlar yanlış hani tok açın halinden anlamaz durumu olmuş neyse hallettim ing bank 36 ay onayladılar 350*36 şeklinde bunada şükür diyorum, bide son söz olarak şunu söyliycem, insan çok garip bi yaratık eğer bi fikir benliğinde yer etmişsse mutlaka ona ulaşmaya çalışır, bizi hayvanlardan ayıran özelliklerimizden biride bu sanırım, neyse herkese saygılar selamlar tekrardan
-
aksine bizim hayvanlarla en çok benzeyen yanımız istek
bizi ayıran şey ise bu isteklerimizi doğrularımız nispetinde değerlendirmek
banka kredisini ödeyebilecek durumunuz var ise 1 yıl bekleyip te alabilirsiniz bu motoru
madem bu kadar istekliydiniz, bu amaç uğrunda bu zamana kadar neden çabalamadınız?
ben de 1-2 yıl sonra alabildim ilk motorumu, önce çalıştım
ama benim olmayan, ilerde kazanıp kazanamayacağım konusunda elimde bir kesinlik olmayan bir parayı harcamayı düşünmedim
Allah göstermesin olabilecek bir terslikte, bankacıların insaflı insanlar olduğunu düşündüren nedir size?
acı konuşuyor olabiliriz, ama anlayana ilaç nispetindedir
-
En acı verici olanda 3 yıl taksitle aldığın malı 1-2 yıl sonra satıp hala taksitlerini ödüyor olman. Umarım böyle bir şey olmaz.
-
tigermbz adlı üyeden alıntı
olmayan paranızı harcamaya ne kadar meraklısınız? ve de köle olmaya, sömürülmeye
ölür müsünüz istediğinizi alamadınız diye?
elinizdeki paraya göre motor alın
O kendilerinin olmayan paralarla nice insanlar ev sahibi oldu.
Ömür boyu kira ödeyeceğine, kira öder gibi kredisini paşa paşa ödeyip kendi malının sahibi oldu.
Faiziymiş, sistemiymiş savunulacak bir tarafı olmasa da bu kadar yerin dibine sokmaya gerek de yok.
Kredi borcu olan köle oluyor da ömür boyu kira ödeyen ne oluyor? Üstelik biri bir gün bitecek, diğeri hiç bitmeyecek.
-
reverse adlı üyeden alıntı
O kendilerinin olmayan paralarla nice insanlar ev sahibi oldu.
Ömür boyu kira ödeyeceğine, kira öder gibi kredisini paşa paşa ödeyip kendi malının sahibi oldu.
Faiziymiş, sistemiymiş savunulacak bir tarafı olmasa da bu kadar yerin dibine sokmaya gerek de yok.
Kredi borcu olan köle oluyor da ömür boyu kira ödeyen ne oluyor? Üstelik biri bir gün bitecek, diğeri hiç bitmeyecek.
bu cenahtan bakınca ne kadar da sevimli geldi bankacılık sistemi
tüm bu ihtiyaçları oluşturanın sistemin kendisi olduğunu anladığında tekrar konuşalım
-
tigermbz adlı üyeden alıntı
aksine bizim hayvanlarla en çok benzeyen yanımız istek
bizi ayıran şey ise bu isteklerimizi doğrularımız nispetinde değerlendirmek
banka kredisini ödeyebilecek durumunuz var ise 1 yıl bekleyip te alabilirsiniz bu motoru
madem bu kadar istekliydiniz, bu amaç uğrunda bu zamana kadar neden çabalamadınız?
ben de 1-2 yıl sonra alabildim ilk motorumu, önce çalıştım
ama benim olmayan, ilerde kazanıp kazanamayacağım konusunda elimde bir kesinlik olmayan bir parayı harcamayı düşünmedim
Allah göstermesin olabilecek bir terslikte, bankacıların insaflı insanlar olduğunu düşündüren nedir size?
acı konuşuyor olabiliriz, ama anlayana ilaç nispetindedir
sözlerin doğru ancak kimse kimsenin hayatını bilemez dostum, 1 yıl daha bekle demişsin ben motorumu satalı eylül de 2 sene olacak, neden bunca zaman çabalamadın gibi yaklaşımlarınla kendimi yargılanmış gibi hissettim! durup dururken bi ışık yanıpta ben bu ay kredi çekeyim motor alayım faiz de ne kadar geçirirlerse geçirsinler diye düşünmüş olmalamam heralde, diğer arkadaşlarında da dediği gibi, bu kredilerle ev sahibi olan var evlenen var, benim yardım istediğim nokta, bildiğiniz bi bankaya yönlendirmeniz, bi kampanya haberi vermeniz veya buna benzer şeylerdi. ayrıca fikir konusunda da hayvanlardan bizi ayıran evet fikirdir, hayvanlar ister doğru ama ben kredi çekme fikrinden bahsetmiştim. neyse sözlerim yanlış anlaşılmasın tekrar saygılar selamlar
-
yaklaşımım itici gibi gelse de iyiliğinizi düşünüyorum
gönlünüzdekini doğru yöntemlerle elde edebilmeniz dileğiyle
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler