Kanal tedavisinden tedavisinden sonra içki içilir mi ?
Reklamlar
-
Doktor sadece birşey içme ve yeme dedi.Dişime kanal tedavisi yapıldı fakat biraz üst seviyede.2 Saatte yakın tedavi gördüm ağzımı açık bırakmaktan çenem ağrıdı.Dişçiye 13.55'de girdim 15.45 gibi işimiz bitti ve çıktık.Şimdide eve geldim.Doktor 1 saat birşey deme içme dedi.Fakat 2-3 saat sonra arkadaşlarımla içki içmeye gideceğiz.Votka veya viski içsem birde sigara içsem sıkıntı verir mi ? Bilenler lütfen aydınlatsın 1 saat içinde buluşacağız.
Reklamlar
-
Red*X adlı üyeden alıntı
Doktor sadece birşey içme ve yeme dedi.Dişime kanal tedavisi yapıldı fakat biraz üst seviyede.2 Saatte yakın tedavi gördüm ağzımı açık bırakmaktan çenem ağrıdı.Dişçiye 13.55'de girdim 15.45 gibi işimiz bitti ve çıktık.Şimdide eve geldim.Doktor 1 saat birşey deme içme dedi.Fakat 2-3 saat sonra arkadaşlarımla içki içmeye gideceğiz.Votka veya viski içsem birde sigara içsem sıkıntı verir mi ? Bilenler lütfen aydınlatsın 1 saat içinde buluşacağız.
valla kardeş 2 saate yakın eziyet çekmişsin bence bugün için ertele ne gereği var hatta hiç içme malüm 3 aylara girdik...
-
Zararı olur mu bunu öğrenmek istiyorum.
-
Red*X adlı üyeden alıntı
Zararı olur mu bunu öğrenmek istiyorum.
içki zararlı birşey mi diye mi soruyorsun?
-
Hocam dişim çekilip sinirler öldürüldü birçok ilaç sıkıldı falan.En son kanal tedavisi uygulandı ve 45 dakika önce tedavim bitti ama hala çok aşırı derecede dişim çenem uyuşuk.Bu uyuşukluk birkaç saate geçecek.Fakat geçtiğinde içkiyi içersem dişimle ilgili bir zarar görür müyüm ? Ne de olsa yeni tedavi yapıldı bir yan etkisi ne biliyim birşey olur mu
-
iç reis iç bişey olmaz.
en fazla dişlerin mikrop kapar bir kaç diş daha çekilir fazla bişey olmaz
-
Tamamdır madem mikrop kapar bir diş daha çekilir o zaman içmiyorum.
Umarım doğru söylemişsinizdir çünkü büyük bir ziyafeti iptal ediyorum
Teşekkürler.
-
Red*X adlı üyeden alıntı
kanal tedavisi yaptirmak cok guzel bence(discinin koltuguna oturupta, hayal edemeycegin yildizlari sana cok kisa bir surede gostermesi) disci sevdiysen, yeterince canini yakmadiysa vur vodkaya pisman olmazsin!!!
Yaptigi ignenin etkisi gecmeden, konuyu acmissin, tavsiyem alkol kullanma, meyvesuyu ile idare et
-
Horoz ölmüş gözü çöplükte kalmış.
-
Ağrı kesici, antibiyotik varsa yine alkol kullanma
-
Kanal tedavisi ciddi bir müdehale. Bence riske atmayın. Herzaman içki içersiniz ama kanal tedavisi gibi bir illet herzaman yaptırılmaz.
-
İllaki gitmen gereken bir yerse durumu izah et ve gitme bence.. En kısa zamanda aynı organizasyonu sen düzenlersin..
-
Diş Hekimiyim. Yorumları okurken yüzümde gülümsemeler oluştu . Her şeyi yiyip içebilirsin hiçbir sakıncası olmaz , kafana göre takıl ama alkolün yanında kabuklu kuruyemiş gibi sert şeyler yemek istersen tedavili dişini kullanma . Yeni yapılmış dolgu biraz nazik olur kırma onu .
Afiyet olsun , alkollü direksiyona geçmemen dileğiyle.
-
Heil Spellcheck
-
Dişinle ilgili bişey söylemiyeceğim. içki içme içiyorsanda içkili motor kullanma yok 5 arabaya çarpar sonrada bir kuyuya düşersin mazallah. :D
-
Kanal tedavisinde de MORFİN'i basarlar.. O gece ALKOL almamak, dengeyi bozmamak için gereklidir. Gece soluğu ACİL serviste almak istemiyorsanız 24 saat alkol kullanmayın!!!!
-
Red*X adlı üyeden alıntı
Hocam dişim çekilip sinirler öldürüldü birçok ilaç sıkıldı falan.En son kanal tedavisi uygulandı ve 45 dakika önce tedavim bitti ama hala çok aşırı derecede dişim çenem uyuşuk.Bu uyuşukluk birkaç saate geçecek.Fakat geçtiğinde içkiyi içersem dişimle ilgili bir zarar görür müyüm ? Ne de olsa yeni tedavi yapıldı bir yan etkisi ne biliyim birşey olur mu
walla benim uyuşukluk geçince dişim feci ağrımıştı ağrı kesici alıp durdum canımdan başka bşi düşünemedim illet bişey çünkü o...ağrı kesici içersen içki ile yan etki yapar belki..benim dişimi normal ağrı kesiciler yatıştırmamıştı biraz daha ağrı kesici içseydim intihar vakası sanarlardı herhalde...diyeceğim o k, risk e atma gerçi saat olmuş 22.31 yapacağını yapmışındır))) olsun,fikrimi yazmazsam çatlardım.
-
-
Hepinizin yorumlarını okudum teşekkürler.
Fakat sizleri dinlemedim İçki'mi içtim.Vodkayı redbull ile karıştırıp içtim.Sigaramıda içtim pöfür pöfür.
Günüm son anına kadar güzeldi son anında bazı problemler gerçekleşti ve çözemedik sıkıntı yaşamayız inşallah.
Dişim ise gayet güzel ağrı yok sızı yok.Ama dediğiniz doğru kanal tedavisinden sonra içki içilmez.Hatta sigara içenlere bile 12-24 saat mi ne sigara içmeyin diyorlarmış bir arkadaşım söyledi ne kadar doğru bilemem.
Sağolun.
-
tezim doğru çıktı sende sağolasın
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)