Kızarmış piliç söyledim. Belki derdime derman olur
Kızarmış piliç söyledim. Belki derdime derman olur
Dünya kümes sen horuzsun kardeşim artık ye piliçleri
Allah sevenleri ayırmasın
alla allaa beni anlamamışsınız diyorsun. kız seni kullanıyor işte. insan yakıştıramıyor sevdiği insana ama öyle.
burda bayanlar kıskandırmak için falan yapıyor demişler sakın yeme. nikah şahidi olursun valla :D
Hani derler ya her genç kızın başına gelir.Aslında bu olay da her genç erkeğin başına gelir.İçipte kendini dağıtmalar falan çok gördüm böyle olayları.İnsan böyle durumlarda kendinde kusur arayıp psikolojisini dibe vurdurur.Depresyon tavan yapar ancak bilinmelidir ki herkesin başına gelir.Mesela geçen benim yeğen 5 senedir çıktığı kızdan öyle bi kazık yedi ki olmaz böyle bişey.Yıllarca kız sülük gibi yapıştı , bırakmadı çocuğun peşini.Sonra ayrılacakları zaman öyle bir kazık attı ki akıllara zarar.Bizim yeğene ailede hastalık var , kanser var demiş 4 bin TL kredi çektirmiş.Bizim sazan da vermiş kıza parayı.Sonradan şüphelenip arkadaşlarına kızın ailesini aratıyo.Annesi çıkıyo telefona.Kanser falan geçmiş olsun diyo.Kadın şok oluyo beyninden vurulmuşa dönüyo.Kız kanser hikayesi uydurup 4 bin TL tokatlamaya kalkıyo çocuğu.Anlatıyolar durumu , senin kız 4 bin TL para istemiş kanser ameliyatı için diye.Neyse parayı ödemeye söz veriyo kızın babası falan.Sen kalk yıllarını ver onun yaptığına bak.Beterin beteri var.
zaman herşeyi çözer dostum akışına bırak ..
benim başımdan geçen daha komik,
4 sene beraber olduğum kız askerde aldattı beni ama aldatmadan evel evlenicez dedi.gitti hisardan çatal bıçak takımı aldı 99 parça 1.5 milyara hahaha.
Ulan taksitlerini bana ödetti çeyizibnin buda güzel sonrada ben askere gidince aldatıp başka adamla evlendi haha
Taksitleride ben ödedim.
Bunlar hep hayat tecrübesi ama erkek at bir kere şey edilri bunuda unutma ben hakkımı saldım emre kardeş sende hakkını saldın.
Hakkını salmıyanlar düşünsün haha
Bu forumdaki kızlarımızda amma safmış
Bu Parçada Çok Güzeldir. Sözleri Muhteşem..
zor bir dönem biraderim...sabır diyim artık...ciddi bir arkadaşlık bitmişse muhabbeti kesmende fayda var...bak şimdi sen acı çekeceksin...
Duvarı Nem, Adamı Gam Yıkar.
Sıkma Tatlı Canını. Gittiyse Gitmiştir, Yaşadığın Acı Bile Onun İçin değildir Artık.
Emre arkadaşım yukarılarda biryerlerde yazmışsın gözlerimin içine baksın bitti desin diye.
Genelde sen bunu yapması için ısrar edince polis çağırıyorlar polisin gözünün içine bakıp bitti diyorsun haberin olsun.
Türk filmleri pek gerçek hayatta işlemiyor.
Tecrübeyle sabittir.
Nedense bu yaşlarda oluyor bunlar , yaşlar ilerledikçe duygular yerini mantığa bırakıyor ,. Onun "özel olduğunu söylüyorsun ! fakat unutma ! özelin üstünde "çok özel , onun üstünde de "çok çok özeller var !! , lütfen o "çok özellerden birisini bul ve özel dediğin şeyi unut . Tecrübeyle sabittir ! kolay gelsin !.
ciddi bir ilişkiyi bitirdikten sonra görüşmeyeceksin bir daha. arkadaş kalalım hikaye. olayı o anda bitirseydin şimdi bu kadar koymazdı. zaman herşeye ilaç, arkadaşlarınla çık gez dolaş, zor olsada düşüncelerini başka yöne yönlendir derim.
2008'den beri böyle olaylara uzağım.artık böyle acıların yerini, yolda biten benzin, patlayan lastik, kopan zincir,gezinin ortasında arıza veren motor gibi acılar yer aldı..
bırakın böyle olayları birileri gider birileri gelir çünkü hayat böyledir..
vay bee, şimdi sevdiceği başkası kokluyo, saçları başkasının parmakları arasında akıyo, eli başkasının elinde terliyo ve sen anca muhabbet edebiliyosun uzaktan..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)