dokunmatik ekran çalışmıyor
Reklamlar
-
arkadaşlar turkcell T11 kullanıyorum ve turkcellden sıfır olarak 5 6 ay önce aldım.bugün resim çektim ve 1 dk sonra bilgisayara atmak için usbyi taktığmda hiç bir neden yokken dokunmatik ekranın çalışmadığını gördüm.açtım kapadım pilini taktım çıkardım şuanda yine çalışmıyor.intte araştırdım belli bir bilgi yok bitek factory reset format atmayı buldum.format atsam düzelirmi yoksam hiç ellemeyeyim turkcelle mi götüreyim
Reklamlar
-
götür bence onlar uğraşsın zaten garantisi vardır
-
Benim de geçen blackberry curve 9300'ün ekranı gitti bembeyaz oldu sağnak yağmurda telefonla konuşunca. Eve gelince fark ettim yarın yaptırırım dedim telefonu bi kenara bıraktım çalışır halde, 3-4 saat sonra baktım ekran geri gelmişti bu telefonlar garip aletler yarın sabah telefonunuzun dokunmatiği düzelirse şaşırmam.
-
En iyisi dokunmatik - akıllı telefonlardan uzak durmak... Benim gibi.
-
Dokunmatik telefonlardan uzak durmak gibi birşey tamamen teknolojinin t'sinden anlamamak demektir. Teknoloji karşıtlığı gerçekten ülkede ve genel olarak dünyada en kanıma dokunan şey. Evinde ellerini suyla yıkaman, aracına binmen, motosikletler en alakasız şey bile hepsi teknoloji sayesinde yapmayın etmeyin. Teknolojik cihaz diyede bozulmayacak değil tabiiki bozulacak en iyisi servise verin halletsinler.
-
-
Flashock adlı üyeden alıntı
Dokunmatik telefonlardan uzak durmak gibi birşey tamamen teknolojinin t'sinden anlamamak demektir. Teknoloji karşıtlığı gerçekten ülkede ve genel olarak dünyada en kanıma dokunan şey. Evinde ellerini suyla yıkaman, aracına binmen, motosikletler en alakasız şey bile hepsi teknoloji sayesinde yapmayın etmeyin. Teknolojik cihaz diyede bozulmayacak değil tabiiki bozulacak en iyisi servise verin halletsinler.
bu teknoloji karşıtlığı değil beni yanlış anladınız. Ve aracım bisiklet musluğum da sensörlü değil. Teknolojiyi çok yakından takip ediyorum buna emin olabilirsiniz. Ben akıllı telefonların insan iletişimine engel olduğunu savunuyorum yararlı yönleri yokmu tabi ki var kaybolduğunda yer belirleme gibi birde bu telefonlar istenirse kolay hacklenebiliyor buda bana çok ters bir şey kullanmamamın nedenleri kullanmama ağır bastığı için kullanmamaya karar verdim. Ve sadece 1 ay kullandım onda bile etkilerini hissettim. Benim için en yararlı olacak alet eğer çıkarsa google glass işte o tam benlik yani teknoloji karşıtı değilim ve evet her şey bozulabilir hatta bozulmasını onu üreten şirketler istiyor ki insanlar uzun süre kullanmasın devamlılık sağlansın diye yoksa isteseler yıllar boyu kullanılabilecek cihazlar üretebilirler buna emin olun. Yani teknolojinin faydalarının farkındayım merak etmeyin.
Eğer Rahat İsteseydim Araba Kullanırdım Lisanslı Bisiklet Sürücüsü...
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)