Resmen öldürülüyorduk!!! 34 JE 1900
Reklamlar
-
oncelikle cok gecmis olsun iyiki cana bir zarar gelmis. benim hala israrla anlayamadigim sey bos yolda bu dengesizligin niye yapildigi? adamin acaba psikolojik sorunlari mi vardi yada bildigin piskopat miydi.. bos yolda bile diken uzerinde mi gitmek lazim? bu noktaya mi geldik artik..
Reklamlar
-
"iyiki cana bir zarar gelmis." bu cümlende bir hata var ama bulamadım :D bu arada trafikte görünmez olduğumu artık herkez kabullendi,o halde motor kullanırken fazlasıyla paranoyak olmalıyız..
-
bassy_bolu adlı üyeden alıntı
"iyiki cana bir zarar gelmis." bu cümlende bir hata var ama bulamadım :D bu arada trafikte görünmez olduğumu artık herkez kabullendi,o halde motor kullanırken fazlasıyla paranoyak olmalıyız..
eheh yahu adamin piskopatligini dusunurken yanlis olmus o
-
GaCCaLL adlı üyeden alıntı
Benim aklıma takılan mevzu ise,
tamam adam yukarıda yazılanları yaptı ve polis çevirdi,
"-Beyfendi hakkınızda şikayet var"
Deyip cezayı basıyor mu nedir yani?
olaki ben gıck olduğum biri içinde aynı işlemi yaptım 155'i aradım
dedim ki;
"-hayatıma kastetti tehlikeli araç kullandı vs. vs."
ee suçsuz adama da mı ceza kesilecek?
öyle olmuyor adam eğer haksız sa zaten bişey yapamaz
ama sen aradın herife kılsın ve adam bilinçliyse itiraz ediyor
ve senin telefon bilgilerin 155 te kayıtlı olduğu için seni çağırıyorlar mahkemeye
gel kardeşim sen şikayet ettin hele anlat bakim olay nasıl oldu diye
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:31 ----------
buberk adlı üyeden alıntı
Adamın ehliyetini ruhsatını falan kontrol edecekler, şikayet hakkında uyarıda bulunacaklar böyle bir ihbar aldık gibisinden. Ceza yazabilecekleri bir durum yoksa haydi güle güle diyecekler. Ortada bir kayıt veya kanıt yok bir bahne ile (kemer vs.) ceza yazacağı çok düşük bir ihtimal diye düşünüyorum.
hayır direk ceza yazıyorlar kardeşim hiç kaçarı yok
adam hık mık ettiği zaman git derdini mahkemede anlat diyolar
poweranimal adlı üyeden alıntı
İşyerim Ankara Öveçler'de ve kaldırımlar araba kaynıyor, yayalar da haliyle yoldan yürüyorlar. 155'i arıyorum ve tamam beyefendi ekip yolluyoruz diyorlar, camdan bakıyorum ne gelen var ne giden, aynı arabalar akşama kadar orda, belki gelip plakaya ceza yazıyorlardır. Bu şikayetimizin de mutlaka bir kayıt numarası oluyordur, bundan sonra onu sormayı ve eğer işlem yapılmazsa ben de şikayet etmeyi düşünüyorum.
onları kaldırmıyorlar fotoğrafını çekip cezayı basıyorlar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)