Benim gibi yapın, paintball silahı alıp kayışı ile sırtınıza takın, gerekirse gösterin. Gerekirse biraz sanatsal takılın.
Benim gibi yapın, paintball silahı alıp kayışı ile sırtınıza takın, gerekirse gösterin. Gerekirse biraz sanatsal takılın.
Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...
Go-pro yeni alıyorum olur bişiler illa görüntü olarak.
Zamanında silahta çektiler trafikteki tartışma yüzünden, evime kadar da takip edildim sorun değil. Yetişkin bezine gerek yok.
Bende bursada oturuyorum , o izmir yolu çok fenadır ... En azından şimdi izmir yolunu bölüm bölüm tekrar yapıyorlarda eskisi gibi kross yapmıyoruz izmir yolunda ... Geçmiş olsun
büyük geçmiş olsun Allahtan size bişey olmamış
umarım gerekli cezayı almıştır
herkese çok teşekkür ederim.. İnşallah bişeyler yapılmıştır.. Bu durumla ilgili sonuç olarak polisten bilgi alabilir miyim? Bu adama ne yapıldı diye
bugün bende bir trafik polisine danıştım
direk 155 ara anons geçiliyor dedi.
Büyük geçmiş olsun polise şikayet etmek,
aynı benzinlikte durmamak yapılacak en mantıklı
şey. ZAten dayak atmak-yemek daha da hırslandırmaktan
başka işe yaramaz. bir kaç para cezası ise ona ilaç gibi gelecektir..
tekrar geçmiş olsun..
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Bu tarz bir olay benimde başıma gelmişti. Adam önüme kırdı ve bende takip etmeye başladım. Beni farkedince kaçmaya çalıştı ama takibi bırakmadım evinin önüne yaklaşınca durdu bende durdum 50 metre gerisinde. Aynadan bakıştık 10 saniye kadar "evinide arabanıda park ettiğin yeri de artık biliyorum" mesajımı verdim geri döndüm. Amacım korkutmaktı ve başardığımı düşünüyorum.
Arkadaşım kimin ne olduğunu bilemezsin. Adam kafayı yedikten sonra belinden tabancayı çıkartıp seni vurabilir, sonra da " kendimi korudum , burnumu kırdı az kaldı döverek öldürecekti " der. İstanbul trafiğindeki her 10 araçtan birinde ateşli silah var diyor emniyet. Önüne bilerek direksiyon kıran manyağın özgüveni aracındaki silahtan kaynaklanıyor olabilir . Doğrusunu yapmış arkadaş.
kamera taşımak gerekiyor sanırım. en azından savcılığa polise elinizdeki görüntüleri götürebilirsiniz. gerçi hala polise inanmıyorum.
bu arada paintball olayını konunun ilk sayfasını okurken düşünüyordum. seni sıkıştıran aracı geçtikten sonra böyle boya toplarıyla kaportasının üstüne atıcan bezden adamların.
adamlar iki şerit arasının tamamını kaplamadığımızdan şerit değiştirmeden geçebileceklerini sanıyorlar. bir gün durdurdum da birsiini ne var geçmeyecek miyiz dedi sinirden artık laf anlatılmıyor çünkü aynasına yumruk attım bastım gittim. bi dahakine kırıp gideceğim.
Benim aklıma takılan mevzu ise,
tamam adam yukarıda yazılanları yaptı ve polis çevirdi,
"-Beyfendi hakkınızda şikayet var"
Deyip cezayı basıyor mu nedir yani?
olaki ben gıck olduğum biri içinde aynı işlemi yaptım 155'i aradım
dedim ki;
"-hayatıma kastetti tehlikeli araç kullandı vs. vs."
ee suçsuz adama da mı ceza kesilecek?
ANGARAJ
Adamın ehliyetini ruhsatını falan kontrol edecekler, şikayet hakkında uyarıda bulunacaklar böyle bir ihbar aldık gibisinden. Ceza yazabilecekleri bir durum yoksa haydi güle güle diyecekler. Ortada bir kayıt veya kanıt yok bir bahne ile (kemer vs.) ceza yazacağı çok düşük bir ihtimal diye düşünüyorum.
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
İşyerim Ankara Öveçler'de ve kaldırımlar araba kaynıyor, yayalar da haliyle yoldan yürüyorlar. 155'i arıyorum ve tamam beyefendi ekip yolluyoruz diyorlar, camdan bakıyorum ne gelen var ne giden, aynı arabalar akşama kadar orda, belki gelip plakaya ceza yazıyorlardır. Bu şikayetimizin de mutlaka bir kayıt numarası oluyordur, bundan sonra onu sormayı ve eğer işlem yapılmazsa ben de şikayet etmeyi düşünüyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)