Kapalı otopark ve branda hakkında.
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar, kapalı otoparktan bazı sebeplerden dolayı ayrılmak zorunda kaldık, çevremizde olan otoparkların hepside açık hava sineması mübarek. Motoruda yazın buraya koyunca pek sıkıntı yaşamayacağız ama, kışın yağmur kar derken biraz yıpranacak. Branda yağmurdan ve kardan korur ama soğuk havadan ne kadar korur ne kadar zarar görür bilmiyorum sizce bir branda kışın ne kadar koruyucu olur?
Reklamlar
-
bulundugunuz istanbul ilçesindeki İSPARK kapali otoparklarını gezin görün ve tercih ediniz,tavsiye ederim kafanız rahat olur
motosikletler için abonelik başvurusuna olumlu davranıyorlar aylık 55lira gibi ödemesi var,oldukça da güvenlidir.
-
Motorsiklet cadiri alin, pek sorununuz kalmaz ...
-
jeansatar adlı üyeden alıntı
bulundugunuz istanbul ilçesindeki İSPARK kapali otoparklarını gezin görün ve tercih ediniz,tavsiye ederim kafanız rahat olur
motosikletler için abonelik başvurusuna olumlu davranıyorlar aylık 55lira gibi ödemesi var,oldukça da güvenlidir.
Baktımda bağcılar da yok malesef :(
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:42 ----------
polo34 adlı üyeden alıntı
Motorsiklet cadiri alin, pek sorununuz kalmaz ...
Motosiklet çadırı aslında olabilir. Kapalı otopark kadar olmasada iş görür gibi duruyor. Kullandınız mı yada çevrenizde kullanan var mı?
-
Ben de Bağcılarda oturuyorum. Kar falan da yağdı branda falan örtmedim. Sakınan göze çöp batar. Bırak yağmur çamur olsun. Ömrü en fazla ne kadar kısalacak ki? 10 seneyken 9 sene olsun hadi 8 sene olsun. O kadar özenmemek lazım diye düşünüyorum. Tabi bu benim görüşüm karşı görüşe de saygım var.
-
Hocam var mı öyle bir imkan??
Acaba nerden bakabiliriz bunlara,bir harita var mı otoparkların nerde olduğuyla ilgili?
jeansatar adlı üyeden alıntı
-
Motor cadiri kullaniyorum, yagmurda su alip zemininde su birikmesi yapiyor, ancak giren su muhtemelen fermuardan giriyor, motor pek islanmiyor, baska bir sorunu yok, motor yatiyorsa ideal..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:23 ----------
Fotolari hyosung rx 125 sm konusunda var
-
polo34 adlı üyeden alıntı
Motor cadiri kullaniyorum, yagmurda su alip zemininde su birikmesi yapiyor, ancak giren su muhtemelen fermuardan giriyor, motor pek islanmiyor, baska bir sorunu yok, motor yatiyorsa ideal..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:23 ----------
Fotolari hyosung rx 125 sm konusunda var
Teşekkür ederim hocam sağolasın bilgi için
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:28 ----------
madlive adlı üyeden alıntı
Ben de Bağcılarda oturuyorum. Kar falan da yağdı branda falan örtmedim. Sakınan göze çöp batar. Bırak yağmur çamur olsun. Ömrü en fazla ne kadar kısalacak ki? 10 seneyken 9 sene olsun hadi 8 sene olsun. O kadar özenmemek lazım diye düşünüyorum. Tabi bu benim görüşüm karşı görüşe de saygım var.
Ben öyle bir riski göze almayı düşünmüyorum uzun vadede
-
Motoru en çok yıpratan kavurucu güneştir. Serinde gölgede bir şey olmaz, kar ve yağmurdan mümkün mertebe koruduktan sonra korkmaya gerek yok. Fakat dediğim gibi yaz güneşi görsellik olarak motorun canını alır
-
Alibey,
Motosiklet icin kapalı otopark yada üstünü kapatacak branda, cadir vs. Cok gerekli olan birsey.
Yoksa motosiklet yagmur ve gunesi gorunce paslanmaya başlıyor rengini falan mahfediyor gunes isinlari.
Saygilar. )
-
blamir adlı üyeden alıntı
Motoru en çok yıpratan kavurucu güneştir. Serinde gölgede bir şey olmaz, kar ve yağmurdan mümkün mertebe koruduktan sonra korkmaya gerek yok. Fakat dediğim gibi yaz güneşi görsellik olarak motorun canını alır
t.ederim kardeşim yüreğime su sertin )
-
ne kadar soğuk olabilir ki yaşadığın ter...su geçirmez branda kullanırsan hiç bişey olmaz...
-
ssinan adlı üyeden alıntı
Alibey,
Motosiklet icin kapalı otopark yada üstünü kapatacak branda, cadir vs. Cok gerekli olan birsey.
Yoksa motosiklet yagmur ve gunesi gorunce paslanmaya başlıyor rengini falan mahfediyor gunes isinlari.
Saygilar.
)
Sinan Bey,
Severek takip ediyoruz sizi. :D Moruk baktımda çadır almak mantıklı geliyor çadırı şimdiden alacağım
-
Bu bizler için sürekli problem.Ben yeni atlattım site ortak alanında,mot. kulübesi vardı,karar defterinde bile çoğunluk kararı aldırmıştım yeni taşınanlar sorun çıkardı.Branda altında egedeyim sıcağın altında bebeğim.Komşuluk hatırı olmayan garip insanlar oluştu. Çok üzgünüm.Hepinize sorunsuz park yerleri.
-
namk adlı üyeden alıntı
Bu bizler için sürekli problem.Ben yeni atlattım site ortak alanında,mot. kulübesi vardı,karar defterinde bile çoğunluk kararı aldırmıştım yeni taşınanlar sorun çıkardı.Branda altında egedeyim sıcağın altında bebeğim.Komşuluk hatırı olmayan garip insanlar oluştu. Çok üzgünüm.Hepinize sorunsuz park yerleri.
oov kötü olmuş kardeş senin durum umarım güzel bir park yeri bulabilirsin :(
-
yağmurda karda bırakınca motorun ömrü öyle bir sene falan kısalmıyor bildiğin üç seneye her tarafı paslanıyor ;)
-
Motorum yıllardır açık otoparkta ve brandalı. Aynen ne kadar soğuk oluyor ki istanbul zaten - lere inse bile çok inmiyo. Brandanı ört ve devam et sıkıntı yaşamazsın emin ol.
-
namk adlı üyeden alıntı
Bu devirde komşuluk gerçekten çok önemli arkadaşım. Allah yardımcınız olsun.
-
phradrel adlı üyeden alıntı
yağmurda karda bırakınca motorun ömrü öyle bir sene falan kısalmıyor bildiğin üç seneye her tarafı paslanıyor ;)
maksat zaten her türlü etkiden korumak. Kapalı otoparkın sahibi ile sorun yaşamasaydık iyiydi de olmadı işte kapalı diye bırakıyoruz kaskımız çalınıyor başkasının egzosu çalınıyor vs vs sahibine soruyoruz adam çalınabilir garanti veremeyiz diyo
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:41 ----------
Mytap adlı üyeden alıntı
Motorum yıllardır açık otoparkta ve brandalı. Aynen ne kadar soğuk oluyor ki istanbul zaten - lere inse bile çok inmiyo. Brandanı ört ve devam et sıkıntı yaşamazsın emin ol.
inş. onur kardeş tek tesellimiz branda onunda ne kadar koruyacağını bu kış öğreneceğiz. :\
-
İstanbul Kağıthane ilçesi Gül tepe Harman tepe mahallesinde ikamet eden müstakil kapalı motosiklet garajı arayan arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler 0553 496 07 31
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)