Sokak Röportajları - 17 Mayis 2013
Reklamlar
-
soru: Reyhanlı deyince aklınıza ne geliyor ?
cevaplar: izleyelim..
Reklamlar
-
-
Ben TV izlemiyorum(hiç). Gerçekten kanallarda yer verilmedi mi bu olaya hiç? Hiç yakıştırmam çünkü bu tür bir olayı İzmir insanına.
Hiçbir insana yakıştırmam ama İzmir'liler hep duyarlı olmuştur diye düşünüyordum
-
Haklısınız Reyhanlı aslında uzayda bir ilçemiz,burada ölen 170 insanda aslında hiç var olmadı.
Yazıklar olsun diyorum,hayatımda bu kadar kendi milletine duyarsız,gerizekalı,kör,sağır bir millet,ülke görmedim,avrupa ve ortadoğu dahil 12 ülke gezdim.
Bu insanlarla aynı coğrafyayı paylaşmaktan utanıyorum,istanbulda bomba patlasıya kadar bende tanımıyorum istanbulu izmiri ankara yı nerede acaba ?
-
İzlerken utandım...
Bu kadar duyarsız olunmaz...
Düşünüyorumda kapının önündeki çimenler bile daha yararlı,kimse kusura bakmasın...
-
"Ben buranın yabancısıyım"
-
duymayan, işin içyüzünü bilmeyen birini yargılayabilir miyiz?
-
tigermbz adlı üyeden alıntı
Haklısınız aslında ama duymayanların sayısı fazla değilmi...
Denildimi bir yerin adına Türk beldesi
Gözüm albayrak arar, kulağım ezan sesi....
-
tigermbz adlı üyeden alıntı
Yargılayamayız tabii ki. İşi gücü vardır fırsatı olmamıştır vs
Peki ya duymamayı tercih edenler? 2:00'daki dayı duysa ne derdi merak ediyorum
Heil Spellcheck
-
videonun amacı belli, röportaj yapılan kişilerin çoğu lise çağındaki gençler yada ancak kendi derdine düşmüş masum vatandaşlar,
kimbilir bu videodaki kişileri bulup kurgu ile bu hale getirene kadar ne kadar zaman harcamışlardır ki bu video genelleme olamaz.
-
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:00 ----------
Ama Bilmemeleri Ayıp.
-
Resmen İzmir'i karalama kampanyasıdır bu arkadaşlar !!! Lütfen bu videoyu izleyip yargılama yapmayın İzmir'de bir sürü gözaltı olayı Reyhanlı protestolarından ötürü.http://www.google.com/search?q=izmir...hrome&ie=UTF-8
-
umurcan adlı üyeden alıntı
Yargılayamayız tabii ki. İşi gücü vardır fırsatı olmamıştır vs
Peki ya duymamayı tercih edenler? 2:00'daki dayı duysa ne derdi merak ediyorum
başkalarının acısını yüreğinizde hissetmeden, onlar için üzülemez, harekete geçemezsiniz
robotlar bunu yapamaz
-
o video çekilirken birçok kişi reyhanlı'nın ne olduğunu eminim bilmiştir. fakat her iddiasına varım, bilenler o videodan çıkarılmış. bundan, ismimin abdurrahman olmadığı kadar eminim
-
Motosiklet Eğitmeni
"Adana Hatay ayni zaten,
sicak memleket "
yorumu beni benden aldi.
Reyhanli gerçekten çok isindi.
Bazen bu insanlar için mi mücadele ediyoruz diye kiziyorum kendime.
-
Bilenler tabiki çok fazladır fakat bilmeyenler için konuşursak; 2.00 daki dayı aksine birde milletimiz halkımız iyi, bir vukuat birşey yok diyor. Orda konuşan gençlere gelirsek esas onların bilmemesi çok ayıp. Facebookta kim nasıl foroğraf koymuş, twitterda kaç takipçim olmuş v.b şeylerle uğraşmaktan başka interneti kullanıyorlar mı acaba ? Bunlar sosyal paylaşım sitelerinede at gözlüğüyle giriyorlar sanırım. Daha dakikasına bütün millet paylaşır böyle haberleri nasıl görmezler. Gerçi bunların arkadaşları da kendileri gibidir o yüzden kimse paylaşmamıştır bunlarda nerden haberdar olacaklar canım haklı çocuklar
-
coq adlı üyeden alıntı
Bazen bu insanlar için mi mücadele ediyoruz diye kiziyorum kendime.
ölenler kendi öz kardeşleri olsaydı bu kadar sakin olabilirler miydi?
-
Söylemek istediğimi ZERO söylemiş
O videonun tamamından dünyadan haberdar olmayan bu insanları eleyip, sadece konu hakkındaki bilgisini ve düşüncesini korkmadan aktaranları yayınlamış olsalardı, "ne kadar bilinçli toplumuz" propagandası yapılmış olacaktı.
Arkadaşların amacı, insanımız bu kadar koyun ve cahil demekmiş. İsteseler tersini yapabilirlerdi.
-
Motosiklet Eğitmeni
Levsy adlı üyeden alıntı
Söylemek istediğimi ZERO söylemiş
O videonun tamamından dünyadan haberdar olmayan bu insanları eleyip, sadece konu hakkındaki bilgisini ve düşüncesini korkmadan aktaranları yayınlamış olsalardı, "ne kadar bilinçli toplumuz" propagandası yapılmış olacaktı.
Arkadaşların amacı, insanımız bu kadar koyun ve cahil demekmiş. İsteseler tersini yapabilirlerdi.
Yapmayin Allah'inizi severseniz.
Videonun gayet basit bir amaci var.
Bu memlekette dünyadan habersiz insanlar var diyorlar ve ifsa ediyorlar.
Reyhanli'da ne oldugunu Türkiye'nin büyük çogunlugu biliyor.
Ama bu videodakiler de memlekette yasiyor.
Adam sana Reyhanli da ne oldugunu bileni niye göstersin ki?
Belki Reyhanli'daki patlamada ölenlerin içerisinde de bunlardan vardi.
Belki orada da röportaj yapmislardi ve ölenlerden biri suriye sinirinda ne oldu sorusuna,
"kaçakçilar mi yakalandi?"
cevabini vermisti.
Belki onun da sinirdaki patklamadan haberi yoktu.
Bir kaç hafta sonra kendisinin de patlayacagindan haberi olmadigi gibi.
Belki yarin sira bizde.....
Diyecegim o ki,
buraya yazarken ayni zamanda son sözlerinizi yazar gibi yazin.
Yazin çünkü ülkemiz güvenlik zaafiyeti içerisinde.
Yarin bir yerde patlamayacaginizin garantisi yok.
Sizi seviyorum......
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
Toplum içinde olup bitenden bihaber sürü veya sürülerin olması ve bunun oranı beni de herkes gibi endişelendiriyor elbette. Seninle aynı fikirde olduğumu söyleyebilirim.
Az önceki mesajımda galiba kendimi tam ifade edemedim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)