Chrome kullanıyorum Hem telefonumda hem pc de cok cok memnunum hiçbir sorun yok.
Chrome kullanıyorum Hem telefonumda hem pc de cok cok memnunum hiçbir sorun yok.
sorununu arkadaşlar cözmüş ben chrome yi denedim ama firefox a cok alıştım senelerdir ne bilim hepsi yüklü ama yine firefoxtayım
güvenlik acıgı deyincede nod32 6 fln yüklüyse bilgisayarında bide win7 veya 8 varsa zaten açık yoktur.
Birde mozilla firefox da yardım/firefox hakkında ya tıklarsan kendi otomatik güncelleştiriyor tarayıcıyı hiç zahmetsiz.
Bende sürekli chrome kullanıyordum sonra bi deniyim diye yandex i indirdim çok daha fazla beğendim bu birazda kişisel tercih herkes farklı şeyi seviyor, beklentiler farklı. Ama yandex i de harbi denemek lazım iyi baya hocam.
Metehan sayesinde bende krom'a artık ayar olduğumu ve firefox'a mecburi dönüş yaptığımı söyliyeyim.
Ulan 2 satır video oynayacak hemen çöküyor. Yapmadığım şey kalmadı. Az çok pc'ye hakimimdir ama illallah dedirtti namert.
Flash konusunda krom ciddi sıkıntılı ama gayet hızlı. Sürekli Shockwave hatası almaktan saçlarım döküldü.
Yukarıdaki mesajlarda nightly önerilmiş yükledim ama yok abi hiç fark etmedi.
arkadaşlar sağolun alakanız için...inanmayacaksınız ama resmen Chromun Lanetini yaşadım
chromeden 1 gün sonra işlemcim işlevini yitirmiş... sağolasın arkadaşım gereğini yaptı...
Arkadaşın ne yaptı gereği derken. Telefonu tamir mi etti imhamı etti :D
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bilgisayarın tarih saat yanlış ise güvenlik sertifikası uygulaması olan sitelere girmez abi,
chrome plus forever
"Bu forum bilgi ve tecrübe paylaşım forumudur, Konularımda ve mesajlarım da yazdığım hiçbir şey doğru değildir tamamen kendi kişisel düşüncelerimdir."
mozıillasız toplumların hayat damarlarından biri kopmuş demektir...kahrolsun Chrome...
x86 da diretmen anlamsız mete
gelecek arm mimarisi
artık günümüz tarayıcılarıda (özelikle win 7 de) grafik desteğine ihtiyaç duyuyorlar.
yani bir takım grafiksel olaylarda ekran kartınada yüklenme oluyor, özellikle firefox tam bir sistem canavarı ama chrome daha basit çalışıyor haliyle.
abi donanım sistemin tırt, işletim sistemi allak bullak olmuşsa, hiç bir tarayıcı senin tatmin edemez.
bi ara gelir bakarız iyilik yap denize at misali
Valla chrome ve yandex kullanıyorum fakat mozillaya dönücem gibi mozillayı kullanmasamda hep yüklerim pc ye :D Chrome sapıttı bu aralar bende biraz zorlayınca hemen donuyo
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)