Kaç ölü var tam olarak ?
Nasıl olur yaaaa ? Nasıl oluyor medya az söylüyor. Ortaya çıkmıyor mu bu !!!
Kaç ölü var tam olarak ?
Nasıl olur yaaaa ? Nasıl oluyor medya az söylüyor. Ortaya çıkmıyor mu bu !!!
DEFNE HASTANESİ : 26
ANTAKYA DEVLET HASTANESİ:44
KIRIKHAN HASTANESİ:18
AKADEMİ HASTANESİ:6
AKDENİZ HASTANESİ:3
ARAŞTIRMA HASTANESİ:30
REYHANLI DEVLET HASTANESİ:50
toplam ölü sayısı : 177 ...
resmi açıklama yaptığı ve ölü sayısını bildirdiği için FERDİ ÖZMEN tutuklandı ...
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
Ulan Allahsız ! Ulan kitapsız ! Senin anan baban kardeşin tanıdığın yokmu be şerefsiz !!! Bu allahın belası terörden zaten canımız yandı. Gözümüzün nuru hatayda bomba niye patlatıyorlar. Sizede **** SİYASETİNİZEDE **** yeter artık .Boku bokuna adam kaybetmekten , boku bokuna ağlamaktan bıktık artık !!! Bu işte işi olan hepsinin allah en kötü şekilde öldürsün.Lime lime etsim o çocuklarını. !!!
Hepimize gecmis olsun basimiz sagolsun ..
bende kırıkhanlıyım ama ıstanbulda yasıyorum oradan duyumlarımızda 100 un uzerınde ölü olduguydu ama tam sayı bılmıyorum
10 yıldır yaratmış oldukları pislik dağını temizlemek için bir savaşa ihtiyaçları var,bence ne ÖSO nede esad yapmıştır bu pisliği,yapan ve yaptıran her pisliğin başı Tay İT tir bence,
ha tabiki asıl babası olan obamadan izin alarak.
İlginç şeyler oluyor memlekette
http://www.islamidavet.com/2013/05/1...landi-157-olu/
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23265702.asp
Muammer abi açıklama yaptı buna da bakın.
Kardesim kufretmeyin, baska da bir sey istemiyorum, o kadar, seviye dusmesin, olmaz oyle anasina kufretmek, ayip ...
Yıllar önce olup olmadığı bile tartışılan olayları yalan dolanları ile süsleyip sahte tarihçi yalakaları ile destekletip kaşımaya çalışan sözüm ona yöneticiler,bana göre işbirlikçiler.
sizin demokratlığınızın,insanlığınızın,şerefinizin, haysiyetinizin,dindarlığınızın,insanlığınızın içine tüküreyim ben
yargı olayla ilgili görsellere falan yasak koymuş bu ne arkadaş siz nasıl bir yönetim anlayışına sahip bir yönetimsiniz ki herşeyi gizlemeye çalışıyorsunuz olayları örtbas etmenin bahanesi olarak da "halk galyana gelip suriyelilere saldırmasın" diyecekler. Bu bahane değil amacınız iktidarın daha fazla tepki alıp yönetimi kaybetmesi tehlikesini ortadan kaldırmak. Sakladığınız gerçekler neyse o gerçeklerde boğulursunuz umarım
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------
.
https://www.facebook.com/photo.php?v=535203683209739&set=vb.107632395966872 &type=2&theater
.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:52 ----------
YAYIN YASAĞININ NEDENİ BELLİ OLDU
Neden mi "YAYIN YASAĞI.." .!!!!!!!!
Buyrun bakalım bu yeterli bir sebep mi..?
Avrupa Basininda Hatay Katliami...
- İngiliz BBC kanalı ..:
"saldırıyı el kaide bağlantılı el nusra cephesi üstlendi"
- İngiliz ITV kanalı ..:
"Türk hükümetinin desteklediği muhalifler Türkiye'yi kana buladı 116 ölü"
- The telegraf ..:
"Türk hükümeti şaka gibi açıklamalar yaparak hedef şaşırtmak istiyor, 140 dan fazla ölü"
- The sun gazetesi ..:
"hükümet yıpranmamak için saldırıyı haber yapmayı yasakladı"
- Fransız gazetesi Le monde ..:
Bir Türk atasözü derki..:
"Besle kargayı oysun gözünü."
Türkiyenin desteklediği aşırı dinci suriyeli muhalifler Türkiye'yi kana buladı 120 den fazla ölü..!
YAYIN YASAĞININ NEDENİ BELLİ OLDU
Neden mi "YAYIN YASAĞI.." .!!!!!!!!
Buyrun bakalım bu yeterli bir sebep mi..?
Avrupa Basininda Hatay Katliami...
- İngiliz BBC kanalı ..:
"saldırıyı el kaide bağlantılı el nusra cephesi üstlendi"
- İngiliz ITV kanalı ..:
"Türk hükümetinin desteklediği muhalifler Türkiye'yi kana buladı 116 ölü"
- The telegraf ..:
"Türk hükümeti şaka gibi açıklamalar yaparak hedef şaşırtmak istiyor, 140 dan fazla ölü"
- The sun gazetesi ..:
"hükümet yıpranmamak için saldırıyı haber yapmayı yasakladı"
- Fransız gazetesi Le monde ..:
Bir Türk atasözü derki..:
"Besle kargayı oysun gözünü."
Türkiyenin desteklediği aşırı dinci suriyeli muhalifler Türkiye'yi kana buladı 120 den fazla ölü..!
ANLAŞILAN İTLERE BİRİLERİ BOŞBAKANDAN DAHA FAZLA PARA VERMİŞ:
lanet olsun abd ye lanet olsun israil e lanet olsun akpkk ya
ne demişler?
durmak yok yola devam..hedef 2023..tabi o zamana yaşanacak bir ülkemiz olursa
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)