Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345614 ... SonuncuSonuncu

Reyhanlı'da patlama

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #61

    Üyelik
    03 Mayıs 2013
    Şehir
    İstanbul / Kozyatağı
    Motosikleti
    TVS Apache [ Temmuzda ]
    Yazımı siliyorum.Sadece dürüst oldum , tartışmaya girmek istemem.Ben doğruları yazdım.Fakat bu yazıyı kaldıramayanlar olacaktır onlara bir sözüm var Kendi düşen ağlamaz beter olun.
    xawa bunu beğendi.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #62
    E_N - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Mayıs 2011
    Şehir
    Ankara
    bu bir suikastmi yoksa eylem mi?
    Akp hükemti nin olaya basın yasağı getirdiğine göre sevdiği birinin ucuna dokunuyor olabilir.(muhtemelen faili bulunmayacaktır yada 2 tane murit mesul tutulacaktır.)
    öyle ya Hanze-sterling yani saptırma yanıltma yöntemi kullanıyor.
    yoksa
    esed bize neden bombalı saldırıda bulunsun?
    esed;turkıye sınırına suriye askerlerinin top mermılerı dustugunde ölen vatandaşlarımız olmuş savaş senaryoları yazılmıştı.
    esed bunun üzerine çıkıp zaten savaş halindeyiz kimse çıkıp durumun normal olduğunu söyleyemez gibi bir ifadede bulunmuştu.(saldırı kesin suriye bağlantılıdır alakası yoktur demiyorum)
    yani bizim derdimiz bize yeter demek istiyo hem şuan savaş çıksa suriyenin bundan çıkarı ne olacak?
    benim düşüncem bu olay birilerine ağır şekilde maal olabilir. ama türk halkı alışıktır sinesine çeker bu olayı da irdeleyen senin benim gıbı vatandaşlar olur. baskada bişey olmaz.

  3. #63
    blacklord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Şubat 2011
    Şehir
    Kapadokya
    Motosikleti
    YBR 125 2010
    Allah vefat edenlere rahmet eylesin... Büyük olasılıkla suriye kaynaklı. Öleyse Hiç alakamızın olmadığı bir savaşa çekilmeye çalışıyoruz. Bence İlerleyen zamanda esad ın gitmesi /yönetimin tamamen yokolması için ya ABD ya Biz bir şekilde olaya müdahale edicez. Allah yardımcımız olsun. İsraile kızıyoruz ama adamlar düşmanlarını iyi tanıyor konuşmadan yapıyor. Bizde anca konuşuyor hiç bir şey yapamıyoruz.

  4. #64
    düzgünbaba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    16 Aralık 2012
    Şehir
    Dünya
    Motosikleti
    varvarvar
    Yapanda destekleyende yapanlara arka çıkanda şerefsizdir TayİT tir.



    inanmayanlara çektikleri videoyuda yüklerim..tabi silinmezse,zira konu hakkında ne yüklense siliniyor.
    Shrieker bunu beğendi.

  5. #65
    Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Aralık 2004
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    BASIN BİLDİRİSİ

    17420072.621.03/ 182 11 Mayıs 2013

    T.C. Reyhanlı Sulh Ceza Mahkemesinin Yayın Yasağı Kararı


    Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde 11 Mayıs 2013 tarihinde meydana gelen patlamayla ilgili olarak Reyhanlı Cumhuriyet Başsavcılığının talebi üzerine, T.C. Reyhanlı Sulh Ceza Mahkemesi tarafından yayın yasağı getirilmiştir. Mahkemenin 11/05/2013 tarihli ve 2013/584 D.İş sayılı sayılı kararı aşağıda yer almaktadır.
    Yayın kuruluşların dikkatine önemle sunulur.

    T.C. Reyhanlı Sulh Ceza Mahkemesinin Yayın Yasağı Kararı
    DEĞİŞİK İŞ NO: 2013/584 D.İş.
    HAKİM: NURDAN ARSLAN 120699
    KATİP: HANİFİ ULUÇ 154416

    TALEP: Reyhanlı Cumhuriyet Başsavcılığı 11/05/2013 tarih ve 2013/1597 soruşturma sayılı yazısı ile;
    11.05.2013 tarihinde Reyhanlı ilçesinde meydana gelen ve pek çok kişinin ölmesine ve yaralanmasına neden olan patlamayla ilgili yürütülen soruşturmaya esas olmak üzere;
    Görsel, yazılı ve internet yayın organlarında olaya ilişkin delil niteliğinde bulunan olay yerinin ayrıntılı görüntüleri ve olayda yaralanan ve ölenlere ilişkin görüntülerin yayınlandığı tespit edildi.
    Ceza Muhakemesi Kanununun tüm hükümleri, Ceza Muhakemesi Hukuku genel ilkeleri, CMK md. 153 Kalem Yönetmeliği md. 45 (Değişik R.G. 24/12/2010-27795) (5371 Sayılı Ceza Muhakemesi Kanununun başka hüküm koyduğu haller saklı kalmak ve savunma haklarına zarar vermemek şartıyla soruşturma evresindeki usul işlemleri gizlidir) hükmü ve Basın Kanunu md.3 vd hükümleri birlikte değerlendirildiğinde, hazırlık soruşturmasının gizliliği izahtan vareste olduğu,
    Hazırlık soruşturmasının gizliliğinden amaç ise soruşturmaya ilişkin delil kapsamında olan her bilgi ve görüntüdür. Bu kapsamda yasanın ve CMK madde 153’ün amacı soruşturmanın gizliliğini korumaktır. Bu gizliliğin müdafiye karşı korunmasının yanında müdafi dışındaki kişi ve kurumlara karşı da korumanın esas alındığı,
    Ayrıca soruşturmaya ilişkin patlama olayıyla ilgili olarak yazılı ve görsel medyada yayınlanan olay yerinin ayrıntılı görüntüleri, olayda ölen ve yaralananlara ilişkin görüntüler ve bilgiler de olay soruşturmasına ilişkin ve soruşturma kapsamındaki bilgi ve görüntüler olup bunların görsel ve yazılı medyada yayınlanması da soruşturmanın gizliliğine zarar verecek ve soruşturmanın geleceğini tehlikeye düşürecek hususlardan olduğu,
    Tüm bu nedenlerle söz konusu soruşturmaya ilişkin ve dosya ve soruşturma kapsamı içinde kalan olay yerine ve olayda ölen ve yaralananlara ilişkin ve olay içeriğine ilişkin her türlü sesli ve görüntülü yazılı ve görsel medyadaki yayınlar ile internet ortamındaki bu kapsamdaki bilgilerin CMK madde 153 vd maddeleri gereğince YAYINLANMASININ VE GÖSTERİLMESİNİN YASAKLANMASINA karar verilmesi kamu adına talep ve mütaala edilmiş olmakla,
    GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ:

    1- Reyhanlı Cumhuriyet Başsavcılığının TALEBİNİN KABULÜ İLE; 11.05.2013 tarihinde Reyhanlı ilçesinde meydana gelen ve pek çok kişinin ölmesine ve yaralanmasına neden olan patlama ile ilgili söz konusu soruşturmaya ilişkin ve dosya ve soruşturma kapsamı içinde kalan olay yerine ve olayda ölen ve yaralananlara ilişkin ve olay içeriğine ilişkin her türlü sesli ve görüntülü, yazılı ve görsel medyadaki yayınlar ile internet ortamındaki bu kapsamdaki bilgilerin CMK md. 153 vd maddeleri gereğince YAYINLANMASININ VE GÖSTERİLMESİNİN YASAKLANMASINA,
    2- Hazırlık evrakının gereği için Reyhanlı Cumhuriyet Başsavcılığına iadesine dair evrak üzerinden yapılan inceleme sonunda CMK’nın 35/1, 231/1 maddesi uyarınca 232/6 maddesine uygun CMK’nun 267-268 ve devamı maddeleri uyarınca kararın öğrenildiği günden itibaren yedi gün içerisinde tutanağa geçirilmek şartıyla zabıt katibine beyanla mahkememize verilecek dilekçe ile mahkememizce değerlendirildikten sonra gerektiğinde reddi halinde Nöbetçi Asliye Ceza Mahkemesine resen gönderilecek evrakta itiraz yolu açık olmak üzere verilen karar fıkrası tutanağa geçirildi. Gerekçesi ana çizgileri ile açıklanarak ilgililerin karardan bir örnek alabileceği bildirildi. Dosya üzerinden yapılan inceleme sonucunda karar verildi. 11/05/2013
    http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/Icer...3-33311972591b

  6. #66
    Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Mart 2006
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Şu rezalete bak. Bunun sıkıyönetimden ne farkı var ? Nerdesiniz "postal yalayıcıları" diye sağa sola salyalarını saçan demokrasi(!) havarileri ?

    ---------- Mesajlar birleştirildi - 08:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:00 ----------

    alıntıdır (bazı düzeltmeler yaptım)
    başbakan yardımcısı olaydan yedi sekiz saat sonra olayın faillerinin belli olduğunu, suriye muhaberatıyla ilgili bir grup tarafından yapıldığını, öso ve mültecilerle kesinlikle ilgisi bulunmadığını, araç plakası gibi bilgilerden failleri belirlediklerini açıkladı.

    bu sözlerin tümüyle bir yanıltma olduğu açık, çünkü;

    1) olaydan sekiz saat sonra açıklama yapılmışsa, konu bakana bir saat kadar iletilmiş ve bakan detayları öğrenip, başbakana da bilgi verip, basını davet edip, açıklamasına kadar mevzuyu iyice öğrenmesi için yaklaşık bir saat geçmiştir. demek ki, bakana olaydan 7 saat sonra bildirildi.

    2)bakana emniyet genel müdürü ya da mit müsteşarı sözlü ve yazılı olarak durumu bildirmiştir ki, bu da yaklaşık yarım saatlik zaman alır, bunun on dakikası genel müdürün konuyu anlaması, on dakikası konuyu yazdırması, on dakikası da bakana bildirmesiyle geçer.

    3) geriye kaldı 6,5 saat. olay anından itibaren ilk yarım saatte reyhanlıdaki güvenlik yetkilileri olayın şaşkınlığı içinde olsa gerek. zaten emniyet müdürlüğü binası bile patlama olan iki yere de 100 metre uzaklıkta olduğundan cam pencere dağılmıştır, polisler hafta sonu tatilinde. patlamayla elektrikler gitmiş olsa gerek, ayrıca polislerin kullandığı avea hatları da böyle yoğun dönemde iptal olur genelde. dolayısıyla patlamadan sonraki ilk yarım saatte doğru düzgün bir bilgi akışı da yoktur. ulaşan ilk bilgilerden hatay merkezdeki polis ve istihbarat birimlerinin de kafası muhtemelen karışmıştır, çünkü ilk anda herkes bir füze saldırısı sanmış. bunun askeri radarlardan tespiti ve sağlıklı veri akışı sağlanmasına kadar yarım saat daha geçer.

    4) geriye kaldı 6 saat. antakyadan gelecek profesyonel ekibin piknikten, sinemadan vs den toplanması yarım saat, reyhanlıya ulaşmaları da bir yarım saat daha tutar.

    5) profesyonel ekibin ilk datalara ulaştığı andan itibaren geriye 5 saat kaldı. bir grup olay yeri bilgileri toplarken bir diğer grup elde olabilecek kamera kayıtlarını incelemeye başlamıştır. incelemeye sabah erken saatlerden itibaren başlarlar, önce aracın park ettiği saati bulmaya çalışırlar, daha sonra da hareket kayıtlarını bulmaya çalışırlar. bunun için 15-20 tane mobese kamerasını didik didik aramaları lazım. ayrıca olayda patlayıcı yüklü iki araç var, bir de katilleri nakledecek bir ya da iki araç daha olması lazım. 4 aracın hareketlerini, plaka tespitlerini filan yapmak en yetenekli ekip tarafından bile en az iki saat sürer.

    6) geriye kaldı 3 saat. bakanı iddiası muhaberatla ilişkili türkiye içi bir örgüt. bakan isim vermedi ama bu iddianın muhatabı acilciler örgütü olduğunu hatay da sokaktaki çocuk bile bilir. bakan yurt içinde diyor, demek ki antakya ya da samandağdan gelen bir ekibin işi. çünkü reyhanlı da bir tane bile alevi-nusayri vatandaş yoktur. reyhanlıda bir kaç memur dışında oturan nusayri de yoktur. üstelik şu an öso nun varlığı da düşünülünce reyhanlı nusayriler için pek yerleşebilecek bir yer değildir. bilen bilir. dolayısıyla bakanın iddiası doğruysa araçlar antakya yönünden gelmiş olmalı. bu durumda antakya mobese kayıtlarını incelemek de gerekebilir. bu da en az bir saat kadar çalışmayı gerekir.

    7) araştırma yapan ekip sonunda araç plakalarını içindeki kişileri tespit etti. bu kez araçtakilerin kimlik teşhisleri gerekir. bunu muhtemelen istihbaratçı ekip yapmalı, ama onlar olay sonrası reyhanlıya gitmişti, o yüzden o dataların kopyalarının alınıp elden yada e postayla reyhanlıya geri gönderilmesi de en az yarım saat alır.

    8) geriye kaldı kaldı 2,5 saat. eğer istihbaratta kayıtlı sempatizanlar değilse olay orda kopar ama diyelim ki istihbaratçı hemen kişileri tanıdı. bu durumda hemen o kişilerin son bir kaç gündeki ilişkileri üzerine yoğunlaşmak lazım. ankaradaki dinleme birimlerinden telefon dataları isteyecekler. bunların tespiti en az iki saat alır.

    9) geriye kaldı yarım saat. gönderilen görüşme listesinden yoğunlaşılması gereken şüpheli kişilerin listesi yeniden ankaraya gönderilir.

    10) bakanın süresi bitti, 1,5 saatte borca girdi. ama biz devam edelim. bir buçuk saat sonra bombalamayla ilişkili olabilecek kişilerin listesi antakya emniyetine bildirilir.

    11) emniyet 30 dakika içinde ilgili yerlere baskınlar yapar, bakanın borcu 2 saate çıktı.

    12) emniyette ilk sorgu iki saat kadar sürer, eğer arapça tercüman gerekliyse ilk sorgulama daha uzun sürebilir. ortada bir zanlı varsa ve ilk sorguda itiraf ya da tutuklamayı gerektirecek bir delil varsa bakan bunu açıklardı. demek ki sorgulanan kişiler varsa bile her hangi bir bulgu ortaya çıkmamış görünüyor.

    bu listede sayılmayan başka şeyler de var elbette. mesela konuyu soruşturacak yetkili savcının izin günü bulunup adliyeye getirilmesi lazım. yazışmalar için adliye katibini de bulup getirmek lazım. katip muhtemelen reyhanlılı olup yakınlarını bulmak için hastahanede yığılan binlerce insanın arasında kaybolmuş olabilir. adliye binası olay yerine uzak, dolayısıyla zarar görmüş olması pek olası değil, ama bazı rutin evrakları hazırlamaktan dolayı bazı tespitlerin yapılabilmesinde bazı gecikmeler de olmuş olabilir.

    görüldüğü gibi, patlama anından itibaren en hızlı ve en şanslı görevliler iş başında olsalar bile bakanın bu açıklamasını en az iki saat sonra yapabilecek netlik sağlanabilir.

    özet; bakan kamuoyunu yanıltmak istemiştir. ispatı yukarıda saat saat olasılıklarla anlatılmıştır. boston saldırısında bunun %1 i bir kaos ortamında bile şüpheli grubun resmi olarak gösterilmesi bir kaç gün almıştı. bizdeki teknik hukuki altyapı, kadro durumu filan gibi konular da dikkate alınınca bakanın bu sözü söyleyebilmesi için en az 3 gün geçmesi gerekirdi.
    Ama tabii ki gözleri var görmezler, kulakları var duymazlar. Buraya gelmiş bi de utanmadan yalakalık yapmaya kalkışıyorlar. Reyhanlı'da çekilen görüntüleri açın bakın bakalım insanlar kime küfrediyorlar.
    poweranimal, haojin2005 ve platipus bunu beğendiler.

  7. #67
    polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Mayıs 2006
    Şehir
    istanbul-beşiktaş
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Devir teslim olayi gerceklesiyor, oso bize patlama ile merhaba dedi, pkk gitti bu deyyuslar geldi, bunlari basimiza saranlar bakalim ne diyecekler...
    Shrieker bunu beğendi.

  8. #68
    K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Şubat 2011
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    ulann akp, allah belanı versin... gerçek pkk senmişinde haberimiz yokmuş..
    Shrieker, dreamkiller ve MR.bikoko bunu beğendiler.

  9. #69
    scooboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Şubat 2011
    Şehir
    istanbul(İzmirli)
    Motosikleti
    Yamaha xj6N 2013
    Her b.ku ergenekonculara atanlar nerdesiniz?
    acayüp, Shrieker, xawa ve 3 diğerleri bunu beğendiler..

  10. #70
    acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Nisan 2007
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    cawa
    Alıntı scooboy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Her b.ku ergenekonculara atanlar nerdesiniz?
    Hakikaten nerde bu geveze yandaşlar. Burayı demiyorum hiçbir yerde yoklar... Facede akp yandaşlarından bir tane paylaşım bulamazsın.
    Sansüre gerek yok bu millet kendi sansürünü koyuyor. Ne iki yüzlü karaktersiz bi millet olmuşuz.
    Yandaşlar bekliyor AKP işe kulp bulsun o kulpa tutunup gidelim

    Şu resme bakarak konuşsunlar . Hadi uydurun bişeyler bekliyoruz.
    Shrieker, scooboy, 35emre35 ve 1 diğerleri bunu beğendiler..
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

  11. #71
    Benli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Kasım 2012
    Alıntı Shrieker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cümle alem görsün emperyalistlerin kucağına oturunca neler oluyor. Emperyalistlerin acımaları yoktur, insan değillerdir kendi ailelerinden kendi yakınlarından dostlarından başkalarını büyükbaş hayvan sığır, inek, öküz gibi görürler ve öyle muamele ederler. Türk halkı 10 senedir bu emperyalistlerle işbirliği yapan adamları seçiyor. Ya da bize öyle olduğu yutturuluyor. Yutturuluyor diyorum çünkü ben Türk halkının bu kadar aptal ve vicdansız olduğunu düşünmüyorum, kuvvetle muhtemel seçimlerde sistematik hile yapılıyor biz de gariban gibi oy veriyoruz bişeye yarayacağını zannederek.
    Ölenlere Allah rahmet eylesin , ailelerine Allah sabır versin. Bu başlıktaki en güzel tespitli mesajlardan birini yazmışsınız tebrik ederim sizi.
    Lakin ! "devamlı değişen ve gelişen bir dünya düzeni içinde yer aldığımız unutulmamalı , tüm ülkeler kendilerine biçilen rolü oynuyorlar ve oynamama gibi bir durumları yok !!, başta teknoloji olmak üzere bir çok alanda , ara , tahmin edilenden en az 50 kat fazla olmak üzere açık !! yani ! "beni kendi halime bırakın , ben böyle yaşamak istiyorum , diyebiliyorsunuz belki ama görüldüğü üzere ! bu böyle olmuyor maalesef ! .

    Seçim konusuna gelince , siz gibi arkadaşlarımızın bu gerçeği kavraması inanın beni mutlu ediyor ,"sadece ve sadece seçtiklerini sanıyor insanlarımız , bazıları da seçildiklerini tabiy ki ! , bu sistemde bunun mümkün olmıyacağını bilip sesini çıkarmıyanlar ise üzüyor beni inanın ! , saygılarımla.
    " Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.

    BİLGİ GÜÇTÜR

  12. #72
    Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Mart 2006
    Motosikleti
    var bi şeyler
    Ben o kadar tuhaf bir adam olacağım ki sizin gözünüzde, bir yandan kendi içimdeki Özgür Suriye Ordusu adı verilen teröristlerle savaşıp, bir yandan İsrail'le uğraşırken, bir yandan da size bombalı saldırı düzenleyebileceğim. Başka işim yokmuş gibi sizin o komik "çözüm süreci"nize zarar vermek için uğraşacağım. O çok iyiye giden memleketinizi kıskanıp, bu kadar belanın içinde sizinle dalaşacağım.

    "Belki sözüm ona deliller bulacaklar. Belki intihar bombacısının üstüne bir Suriye ordusu üniforması koyacaklar. Belki sözüm ona konuşma kayıtları bulurlar. Nasıl yaparlar bilmiyorum ama bunu yaparlar."

    "Yemin ederim ki sizi buna inandırırlar. Uyuturlar. O başınızın dibinde çan çan konuşan elektronik ekran ve sözüm ona uzmanlar, satılık yazarlar, ne yapar eder sizi buna inandırırlar."

    "İsrail ve Mossad'la beraber çalışan Özgür Suriye Ordusu'nun ise bu saldırıyla hiçbir alakası olmaz. Beşir Atalay az önce "Bu saldırının Suriyeli muhalifler ile alakası yoktur" dedi mesela, gördün mü?"

    http://michaelsikkofield.blogspot.co...r-uzerine.html
    Khutuck, haojin2005, Mengu16 ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

  13. #73
    tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Şubat 2006
    Şehir
    Samsun
    Motosikleti
    Ducati 797
    Allah, sabırlar versin
    Allah Müslüman aleminin ve tüm insanlığın yardımcısı olsun

    Hud suresi
    Bismillah
    113. Zulmedenlere meyletmeyin. Yoksa size de ateş dokunur. Sizin Allah’tan başka dostlarınız yoktur. Sonra size yardım da edilmez.
    işte büyük ortadoğu projesinin ve ona uymanın bize getirecekleri
    işte bizi siyonist emperyalist emellerin kucağına atanların bize karı

    nabzımız yoklanıyor
    artık bundan sonra susalım ki zamanı geldiğinde tutunacağımız bir ateş olsun içimizde
    bu projenin tüm iç ve dış mihraklarına karşı...
    Shrieker bunu beğendi.

  14. #74
    polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Mayıs 2006
    Şehir
    istanbul-beşiktaş
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Asil sorun simdi ne olacagidir, bir kursuna uc top mermisi gonderen akp bu bombalara nasil cevap verecek? Beklenen olay abd hava kuvvetletinin esedi bitirmesidir artik ...

  15. #75
    erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Haziran 2008
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    tracer 900
    Alıntı polo34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Asil sorun simdi ne olacagidir, bir kursuna uc top mermisi gonderen akp bu bombalara nasil cevap verecek? Beklenen olay abd hava kuvvetletinin esedi bitirmesidir artik ...
    ne olacak obama zyareti sonrası belli olur ne olacağı...

  16. #76
    haojin2005 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Haziran 2012
    Şehir
    Arnavutköy/İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 2006/Lada Samara 1500i 2001
    Alıntı düzgünbaba adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yapanda destekleyende yapanlara arka çıkanda şerefsizdir TayİT tir.

    http://j1305.hizliresim.com/19/d/mzfms.jpg

    inanmayanlara çektikleri videoyuda yüklerim..tabi silinmezse,zira konu hakkında ne yüklense siliniyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=j9WUX7xB0Q0
    https://www.youtube.com/watch?NR=1&v...ture=endscreen
    Neden sansür koydular sanıyorsunuz ki?Zaten yandaş medya bu tepkileri saklayacaktı.
    Shrieker bunu beğendi.
    Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)

  17. #77
    Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Aralık 2005
    Şehir
    Yollarda...
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Alıntı polo34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Asil sorun simdi ne olacagidir, bir kursuna uc top mermisi gonderen akp bu bombalara nasil cevap verecek? Beklenen olay abd hava kuvvetletinin esedi bitirmesidir artik ...
    Bir kurşuna 3 top mermisi?

    Düşen uçağımızı unuttun mu? 2 pilotumuz ölmüştü. Ben unutmadım, düşen pilot kardeşimin sınıf arkadaşıydı.

    Top mermisi düşen evde ölen aileyi unuttun mu? Ben unutmadım, bir anne üç çocuğuyla ve komşusuyla beraber öldü, 10 kişi yaralandı.

    Hatay'a, Akçakale'ye düşen top mermileri hala düşüyor.

    AKP'nin de bir b*ka yaradığı yok; uçağımız düşünce "bıçak kemiğe dayandı", top mermisi düşünce "sabrımız taşıyor", bombalı saldırı yapılınca "Esed'i bitireceğiz". Bıdı bıdı ötüp duruyorlar, şu an Ahmet Davutoğlu TRT'de, Almanya'daki gurbetçilerle nasıl yemek yediğini anlatıp sırıtıp duruyor.

  18. #78
    emocan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Temmuz 2006
    Alıntı Shrieker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben o kadar tuhaf bir adam olacağım ki sizin gözünüzde, bir yandan kendi içimdeki Özgür Suriye Ordusu adı verilen teröristlerle savaşıp, bir yandan İsrail'le uğraşırken, bir yandan da size bombalı saldırı düzenleyebileceğim. Başka işim yokmuş gibi sizin o komik "çözüm süreci"nize zarar vermek için uğraşacağım. O çok iyiye giden memleketinizi kıskanıp, bu kadar belanın içinde sizinle dalaşacağım.

    "Belki sözüm ona deliller bulacaklar. Belki intihar bombacısının üstüne bir Suriye ordusu üniforması koyacaklar. Belki sözüm ona konuşma kayıtları bulurlar. Nasıl yaparlar bilmiyorum ama bunu yaparlar."

    "Yemin ederim ki sizi buna inandırırlar. Uyuturlar. O başınızın dibinde çan çan konuşan elektronik ekran ve sözüm ona uzmanlar, satılık yazarlar, ne yapar eder sizi buna inandırırlar."

    "İsrail ve Mossad'la beraber çalışan Özgür Suriye Ordusu'nun ise bu saldırıyla hiçbir alakası olmaz. Beşir Atalay az önce "Bu saldırının Suriyeli muhalifler ile alakası yoktur" dedi mesela, gördün mü?"

    http://michaelsikkofield.blogspot.co...r-uzerine.html
    - 9 - 10 mayısta putin amerika dışişleri bakanı john kerry ve ingiltere başbakanı david cameron ile görüştü .

    Görüşmelerin sonunda herhangi bir askeri müdaheleden bahsedilmedi hatta rusyanın bu konuda amerika ve ingiltereyi uyardığı söylendi .

    - bu sirada Erdoğan NBC reportajında abd nin suriyeye bir harekatını destekleyeceklerini beyan etti . ( bukadar mı kopuk olunur olan bitenden)

    ve dün de bu bomba patladı .
    Rusya destekli esed ben hala varım diyor ve uluslararası konjunkturda olup bitenden habersiz piyon gibi beyanatlarda bulunma ayağını denk al Türkiye demeye getiriyor.

  19. #79
    haojin2005 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Haziran 2012
    Şehir
    Arnavutköy/İstanbul
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 2006/Lada Samara 1500i 2001
    Suriye Enformasyon Bakanı Omran Al Zoubi , Suriye Devlet televizyonunda yayınlanan basın toplantısında, "Suriye böyle bir şey yapmamıştır ve asla da yapmaz çünkü değerlerimiz buna izin vermez.
    Böyle dayanağı olmayan suçlamaları ortaya atmaya kimsenin hakkı yoktur" dedi.

    Şehitler için çok üzgün olduğunu söyleyen Omran Al Zoubi ; Suriye'nin tek mücadelesi kendi topraklarını teröristlere karşı müdafaa etmektir. Türkiye halkı ile bir mücadelemiz asla olamaz dedi.

  20. #80
    aranel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Eylül 2009
    Şehir
    Denizli
    Motosikleti
    MT-07 ABS - Burgman UH 200
    Şimdi dün bir saldırı gerçekleşti, bugün failleri bulundu bağlı olduğu örgüt bulundu. Böyle bir saldırıyı ertesi gün hatta 24 saat geçmeden bulan süper bir istihbarat gücümüz var ise olaylar gerçekleşmeden bu istihbarat neredeydi? Neden Rtük denen kuruluş basına Reyhanlı ile ilgili yasak getirdi, öğrenmememiz gereken ne var? Neden gazetelerde bu olayın sorumlusu olan AKP ile ilgili bir tane haber yok?

    ---------- Post added at 14:45 ---------- Previous post was at 14:13 ----------

    Hangi patlama, patlama falan yok ki.
    http://www.reyhanli.bel.tr/
    http://www.reyhanli.gov.tr/
    Sepetçioğlu ve Shrieker bunu beğendiler.


    REKLAM ALANI
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345614 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)