başbakanın ‘’ABD karadan girerse destek veririz’’ şeklinde bir açıklaması olmuştu yakın zamanda
bu, iran ve rusyanın devre dışı kalmış olduğuna işaret olabilir
öyleyse şuan hedef biziz
zaten iyice istikrarsızlaşmış suriyeye girmek, bizi de kaosa sürükleyecektir
hem haçlıyla el bebek gül bebek olup, hem Allahtan bahsetmek ve tüm bunlarla insanları aldatabilmek ne menem bir münafıklıktır?
arkadaşlar kasmayın boşuna adam % 50 oy almış. sım kımsınız sızı dınlesın. ananızıda alın gidin. 1 gecede butun vekıller toplandı yenı kanun yaptı red oyu veren yok. 2000 kışıyı olduremedık akil ler bızı ıkna etmeye gelıyo . turk bayragı asmak yasak oldu turk bayragı asmaya calısanlar yaka paça dısarı atılıyo. az kaldı turkce konusmak yasak olacak. bu arada bazı arkadaşların kollarında imza varmıs haberını aldık o imzaları acele sıldırın yoksa kolları keseceklermış. oyvermeye devam yola devam satılmayan bazı otobanlar karldı. bır ıkı de bakanlık sattıkmı 2023 e varırız
Yok durum o kadar kötü değil.
Yani hedef değiliz.
İşin doğrusu kimse hedef falan değil.
Bizim başımızdaki sazanlar kendi kendilerine gelin güvey olup Suriye'ye demokrasi götürmeye kalktılar.
Zannediyorlardi ki Irak'ta olanlar Suriye'de de olacak.
Ama Rusya höytt deyiverdi.
Tabi bizim sazanlar, Rusya battı, kominizm öldü hikayesini millete anlata anlata kendileri de inandıklarından Rusya'yı sallamadılar.
Fakat gerçek böyle değildi ve bunu bilen avrupa ve Abd hemen tornistan etti.
Bizim sazanlar hala gerçek hikayenin kendilerinki olduğunu zannettiklerinden acayip ısrarlılar.
Bi pok yiyecekleri de yok.
Yani nato desteği olmadan adım atamazlar.
Muhtemelen bunu da biliyorlar.
Ama memlekette keriz bol olduğundan iyi bir iç politika malzemesi deyip devam ediyorlar.
Devam ediyorlardı demek daha doğru.
Politikaları ellerinde patladı.
Tabi onlara bisey olmadı.
Olan 300 civarinda insana oldu.
allah ölenlerden rahmet eylesin,mekanları cennet olsun..
eee ne demişler:
durmak yok yola devam,hedef 2023. tabi o zaman yaşanacak bir ülkemiz olursa ya da o zamana kadar yaşayabilirsek
ne yapalım,uyumaya devam edelim bari,belki uyursak bir yerlere geliriz,karnımız fazla fazla doyar..kim bilir...
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
coq hocam sen şimdi Abd ve İsrail Bop tan vaz mı geçtiler diyorsun? Hazır ellerinde maşada var. Bence bu zamandan sonra geri dönmezler, onlar nabız yoklamayı iyi bilirler.
İran,Rusya ve Çin zaten karşılardı bunlara.
Okadar dert etme kardeş,
yolladığın linkteki kadar olduklarını sanmıyorum ama arada birkaç tane var evet,
fırsat buldukçada kendilerini ortaya çıkartıveriyorlar,yani görmek için çokkk derin sondaja falan gerek kalmıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------
.................
Bazıları çok yalama adam
Allah için ÇALıyoruz hamdolsun..Keriz feneri derneği.
Kardeşim,
İnan en az ben de senin kadar hazmetmiyorum, hazmedemiyorum şu anda yaşadıklarımızı.
Ancak öyle bir dönemden geçiyoruz ki, her şeyi sorgulamalı ve mantığımızı sonuna kadar kullanmalıyız.
Verdiğin gazete ve haber ajansı sayfalarına tek tek baktım. Sen de baktın mı bilmiyorum. Ancak şu dakika itibariyle dediğin başıkların hiç biri yok.
Vefat eden vatandaşlarımızın sayısı 46 olarak geçiyor. Saldırılardan da tıpkı bizim hükümetin açıklamarı gibi, Türklerin sorumlu olduğunu yazıyorlar.
Facebook veya gelen foward mailleri haber kaynağı olarak almayalım. Az biraz araştıralım.
Çok sinirli ve üzgünüm ben de bu olanlara karşı. Ne söylesem başımı belaya sokacağım şimdi burada.
Aç gözünü artık ülkem aç...
bu bakış açısı biraz hayalci
gerçek dünyaya gelecek olursak, her ne kadar iç piyasaya yönelik açıklamalar sarı çizmeli mehmet emmiyi hedef alan üstünkörü beyanlar olsa da bahsettiğim açıklama uluslararası sahada gerçekleşti
bu, ancak gerekli yeşil ışıklar yakıldıktan sonra söylenebilecek bir laf
israilin nabız yoklamalarına hala sert bir karşılık gelmedi o cenahtan
varsa yoksa iranın yıllardır süregelen asarız keseriz palavraları
ihtimaldir ki rusya susuyor
esada s300 satarak ekmeğine bakıyor
halklar bazında değil, hükümetler bazında konuşuyorum
iran ancak Türkiyenin de karıştığı bir müdahalede ortaya çıkacaktır şu durumda
tam da bizim siyonistlerin isteyeceği şey
müslümanın müslümana kırdırılması
bu tez de bizi şuraya götürüyor
sadece bizim değil, rusya ve iran hükümetlerinin de kontrolü aynı adamların elinde
olayların iç piyasaya yansıtılma şekline göre halkların algıları biçimlendirilecek
bir de bakmışız ki bu bölge ateş topu
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/turkey/10052495/Kill-the-Syrians-Turkish-mobs-search-out-civil-war-refugees-after-devastating-car-bomb.htmlMr Erdogan and his ministers blamed President Bashar al-Assad's secret police, the mukhabarat, for the explosions, which would make this is the worst "blowback" the country has yet suffered for its backing of the Syrian opposition.
Hataylılar 150'den fazla ölü var diyor; halkın haber alma özgürlügü engelleniyor ve burada bile bazı tipler hala cıkıp devlet ne diyorsa dogrudur falan seklinde atıp tutuyor!
he gülüm, he canım...
şuan ülkede tam olarak bir faşizm hakim, sen nasıl olurda yaşananları ört bas etmeye çalışırsın, haber yasağı getirirsin, neden korkuyorsun? yıllarca uyuttuğun ülkenin gözlerini açmasından mı korkuyorsun? kimse merak etmesin gün olacak devran dönecek !!
ula şu halde bile bilmem kaçyüz programda
bilmem kimin penaltısı kırmızısı "pembe" kartı
konuşıluyor ya içimizin ne kadar boş oldğunu
anlıyorum.
Durun kalabalıklar, bu cadde çıkmaz sokak!
Haykırsam, kollarımı makas gibi açarak:
Durun, durun, bir dünya iniyor tepemizden,
Çatırdılar geliyor karanlık kubbemizden,
Çekiyor tebeşirle yekûn hattını âfet;
Alevler içinde ev, üst katında ziyafet!
Durum diye bir laf var, buyrunuz size durum;
Bu toprak çirkef oldu, bu gökyüzü bodurum!
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
Halkin iradesinin tecellisi iste...
Adamlar yaptiklari herseyi dogru saniyorlar, ayni Hitler gibi...
Halk Suriye isinde taraf olmak istemiyor, zorla dusman kazaniyoruz ...
ülkenin dış işleri bakanı hala görevde. ve düğünlerde eğleniyor..... sorulduğunda "ne yapsaydık düğünü iptal mi etseydik boş konuşmayın" diyor. utanıyorum. ben bu ülkenin vatandaşı olmaktan utanıyorum.
haysiyetsiz reziller. bunun hesabı onlardan sorulacak. akıbetinizin mussolinininkiyle aynı olması için dua ediyorum.
Ölü suriyeli birtane dahi yok,halbuki oralarda cirit atıyorlardı,
çok enteresan,
ve benim dıngıl yöneticilerim orduyu askeri sığınmacıların kamplarını korumak için görevlendirdi,
ha kendi halkınamı ne yapıyor? bol gaz ve Recep TAYZİK li su.
Ölü sayısına tekrar gelirsek,
fotoğraflardaki yıkıma birdaha bakın,3yıl önce İstanbul davutpaşada bu yıkımın yarısı dahi olmadan kaç kişi ölmüştü hatırlayın,hala yiyorsanız 45 i
diyecek tek şey afiyet olsun.
Bombamı patlamış ?...
Nerde?....
Yok caanım...
Ne bombası...
Birisi kurufasülye haşlarken düdüklü patlamıştır....
Elin teröristine laf maf atmayın....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)