peki el muhaberat, Türkiyeyi deliye döndürebilecek böyle bir eylem yerine, işi, eylemcilerin sınırı geçtikleri anda onları imha edebilecek suriye ordusuna sevk edemez miydi?
peki el muhaberat, Türkiyeyi deliye döndürebilecek böyle bir eylem yerine, işi, eylemcilerin sınırı geçtikleri anda onları imha edebilecek suriye ordusuna sevk edemez miydi?
Senin soruya biraz kafa yordum.
Aklım ermeyince tuvalete gittim.
Zıçarken şöyle birsey geldi aklıma.
Emocan'ın önermesi doğru olabilir.
Yani bombalı araçlar Türkiye'de hazırlandı.
Amaç Suriye'de patlatmaktı.
Türkiye yürüttüğü politika nedeniyle buna göz yumdu.
Ama Suriye istihbaratı olaya uyandı.
Bombayı Türkiye'de patlatarak hem bize hem muhaliflere güzel bir ders verdiler.
Nasıl?
henüz anlayamadım mengü, benzediğini ancak öyle olmadığını düşünüyorum
acıyı, fikir bombardımanı yapıp like manyaklığı ortamına dönüştürmek istemiyorum
öfkem geçip te kafam çalışmaya başladığında planın asıl karmaşık olan iran ve rusya ile ilgili kısmını da çözebildiğim kadarıyla anlatırım
bizimkisi gelecekten haber vermek değil, onu Allah bilir
dua ediyorum, daha fazla masum kanı dökülmesin
ama bunun için de çok çaba gerek, dertlenmek gerek
yoksa birileri var güçleriyle çalışıyor kaos için
çok dikkat çekmeyen bir mesaj var ortalarda bir yerlerde, ilkerabi yazmıştı, pek "like" lanmadı
benim de en can alıcı mesajlarım pek "like" lanmadı
muzdaribim
övülmekten hoşlanıyor olmaktan
acıyı hafiletmek uğruna birbirimizin sırtına basıyor olmaktan
tuzağın büyüğü insan nefsi
yoksa bunca oyun tutar mıydı?
http://www.haberturk.com/gundem/habe...agi-kaldirildi
Yayın yasağı kalktı gerçi medyanın ne kadar umrunda olacaksa.
Özellikle sana yazmıyorum yanlış anlama, sadece cevabın çok politik olmuş diye alıntı ihtiyacı hissettim :/
Abi yıllardır "kendi halkını bile çıkarları adına katletmekten çekinmeyen bir ülkenin yaptığı ve yapacağı her projenin eş başkanıyız" diye bağırıyor, neyin kaynağı aranıyor anlamadım ki
Yani Türkiye Cumhuriyetinde yaşanan en ufak iç veya dış sorunların HERHANGİBİRİNİN? bu proje ile hiç alakası olmadığı söylenebilirmi?
Yaptırılan en iyi niyetli hizmet bile, büyük vurgun ve oy toplamak adına yaptırılmıştır...Esas olan, büyük proje sürecinde pürüz çıkarmayan birinin devamlılığının sağlanması...
Sokağa çıkıp, okuma yazma bilmeyen 100 kişiye "Değiştirilemez Ne Demektir?" diye sorsak istisnasız %100 net cevap alırız!
Bu adamlar T.C Anayasamızın değiştirilemez maddelerini değiştirmeye kalktılar, kıyasladığımızda seviyeyi anlamak çok zor değil
Bilinçli toplum ses çıkarttığında sustururz, "peki bizi kim destekleyecek?" Seviyesi bize eş ve bizden düşük olan toplum.
E bu çoğunluğu bulmak sevgili Aziz Nesinin dediği gibi özellikle günümüzde çok zor değil
Yani uydurulan hiçbişey yok ki, herşeyi kendileri yıllardır söylüyor zaten bu ve bunun gibi videolar bolca mevcut,
ki biçoğumuz bu süreçlere bizzat şahit olduk zaten, hakikaten hatırlamak isteyen kişi için videoya bile gerek yok, daha nasıl bir kaynak
gören bir göz bir tavırdan, işiten bir kulak bir sözden çok manalar çıkarabilir
3-5 mehmet öldü diye meclis toplanmaz
düğünü iptal mi etseydik?
bunları milli insanlar söyleyemez arkadaş
bunları Allah söyletti. bir çok işaret gönderdi bize
da biz neden anlamıyoruz?
hükümetlerin, medyaların kontrol edildiğini
medyanın büyük çoğunluğu vasıtasıyla algılarımızın kontrol edildiğini
korku ve zevk denen araçlarla bir köle, bir robot haline getirilmek istendiğimizi
tüm bunların farkında olup, her işin bir yapanı olduğuna göre, birilerinin var gücüyle insanlığı felakete sürüklemeye çalıştığını
ve bunların insan olamayacağını
bunları neden anlamıyoruz?
değiştirilemez diye bir şey yoktur hukukta. zaten hukuk zamanla değişiyor, ister kabul edin ister etmeyin. bizim anayasadaki matematikte çok kolay. 4. maddeyi değiştirirsin ilk üç maddeyi değiştirmek için önünde engel kalmaz
o değil de mahkeme hrantı milletden saymamış, yani şuraya getireceğim konuyu. siz kürdüyle, ermenisiyle, ataistiyle, alevisiyle barış içinde yaşayan, aynı amaca yürüyen bir toplum kurmadıktan sonra elli değil elli bin insan ölse de sorunlarımız değişmez. dün pkk idi ertesi gün dhkpc dediler sonra hizbullah oldu şimd öso diyorlar, bu ülke tarihindeki terör(!) örgütleri için özel ansiklopedi hazırlamalılar.
kendi kendimizle anlaşamadıktan sonra her türlü müdahalede böyle aval aval bakarız işte.
http://www.youtube.com/watch?v=qZAxn2aZw_Q
Bunu herkes seyretmeli !
Hataylı olarak her platformda bunu dile getirdik fakat muhalefetsin dediler iktidar karşıtısın dediler ya da bebekler ölüyor dediler,inanın niyet masumu korumaksa hatay bölgesi Türkiye'nin en multikültürel şehridir her türlü bunun iddaasına girerim böyle hoşgörünün beşiği yerde neden ben,bizler tepkiliyiz ?
Şu topikte mesaj atan her adam/kadın işyerinde,evinde,arkadaşına,sevgilisine gerçekleri anlatsa,uyuyanları uyandırsa eminim bu zincir çığ olup katilleri tükürükle boğmaya yetecektir.
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
Shrieker, videoyu paylaştım facebookta, 5 dakika sonra kaldırmam gerektiğini farkettim.
uzun zamandır girmiyordum, söyle attaki gönderilere bakayım dedim, hep günlük olaylar şakalar falan filan, ondan sonra hatırladımki;
aziz nesin az bile söylemiş zamanında.
o kadar zekisiniz ki (!) olayı akp yi seçmek sanıyorsunuz
Çok zeki bir millet olmadığımızı zaten biliyoruz haritaya bakmaya gerek yok.Bir dışarı çıkıp yürüyün yeterli.Ve izmire taşınmayı ciddi ciddi düşünüyorum.1 mayısda izmirdeydim elimi kolumu sallıya sallıya kürsüye çıkıp fotoğraf çektim.Kimse hop kardeşim demedi.Polisler bana insan gibi davrandı.İnsanlar insan gibi 1 mayıs kutladı.
Ama aynı anda istanbulda millet birbirini yiyordu.İzmir türkiyenin hedef şehri olmalı hiç brüksel lahanasına Fransız guanasına bakmaya gerek yok.Gerçek bir insan gerçek bir kültür gerçek bir ahlak gerçekkkk bir modern şehir görmek istiyen izmiri örnek alır.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Hataydakiler ne için öldüler sorusuna ağzını açıp da bir kelime cevap veremeyen akp'liler ve susturulmuş medya yakında bunun hesabını verecek. Ordakiler de yüzde 68 oy vermiş akp'ye 2011'de, chp'liler ölse akp'liler oh olsun der. biz ama ordakiler eskiden akp'liymiş diye dışlamıyoruz birileri gibi. Bu arada reyhanlı katliamının protestosunda bile insanların kafasına gaz bombası atıp ağır yaralayanlara karşı ne yapmamızı bekliyorsun tiger ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)