Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
15. sayfa BirinciBirinci ... 51314151617 ... SonuncuSonuncu

Reyhanlı'da patlama

REKLAM ALANI
    Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    "Aaa. Du bi dakka. Allah nası olsa cezalarını verecekmiş. "

"O zaman bizim bişey yapmamıza gerek yok."

Bu afyon değil de ne şimdi ?

------------------------------------------------------------------------------------------------------

İsrail'in nato üyeliğini veto etmekten vazgeçmişiz. Özrün sebebi her geçen gün daha iyi anlaşılıyor...
    yürekçe bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    Alıntı Shrieker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "Aaa. Du bi dakka. Allah nası olsa cezalarını verecekmiş. "
    "O zaman bizim bişey yapmamıza gerek yok."
    Bu afyon değil de ne şimdi ?
    kim demiş?
    Bakara suresi
    Bismillah
    190. Size karşı savaş açanlara, siz de Allah yolunda savaş açın. Sakın aşırı gitmeyin, çünkü Allah aşırıları sevmez.
    yürekçe bunu beğendi.

DEISIS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 660 R
    Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bütün bu pislikleri yapan, payı olan kim varsa cehenneme atıldıklarında sevineceğim
    dünyada çekecekleri hiç bir şey ferahlatmaz beni
    keşke yapmasalardı, ama yaptılar
    yapıyorlar ve yine yapacaklar fırsat bulduklarında
    o halde "zalimler için yaşasın cehennem"
    Elbette zalimler için yaşasın cehennem

ama orada onların halini görüp de arkadaşın

dediği gibi gülecek cennet ehli olduğunu sanmıyorum Allah-u Alim.
    Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
    Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
    DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..

Motosikleti
    var bi şeyler
    kim demiş?
    Bu ülkede bırak kendi şehrinde bomba patlamasını, kendi eşi/çocuğu/kardeşi/ ana babasına bişey olmadıkça kılını kıpırdatmayacak milyonlar var. Hatta numuneleri bu başlık altında az da olsa mevcut. Sen onlara anlat anlatabiliyorsan.

Ayrıca kitap tartışmasına girmeyelim, o kadar çelişkili ifadeler var ki. Okumadım, ama adım gibi eminim bi yerlerinde "siz elleşmeyin, allah cezalarına verecek" diye bişeyler de yazıyodur.
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

Dert ettiğin şeye bak, onun da çözümü var içinde:
    Nahl Suresi
    101. Biz bir âyeti değiştirip yerine başka bir âyet getirdiğimiz zaman -ki Allah neyi indireceğini gayet iyi bilir- onlar Peygamber'e, "Sen ancak uyduruyorsun" derler. Hayır, onların çoğu bilmezler.

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yeni saldırılar olabilirmiş ya artık güvenle de sokağa çıkamıyorum, paranoyaklık yapmayan salaktır, başına bir iş geldiğinde devletin sahip çıktığı da yok. Hatayda insanlar öldü insanlar gs-fb maç muhabbeti yaptı.

Teyzem ne diyor, bu vatan kolay kazanılmadı. Siz hala gerçekleri görmeyip particilik oynarsanız çok daha fazla yazık olacak bu memlekete. Bu memleketi arap özentilerine bırakmayacağız. Osmanlınız battı gitti atatürk batık ülkeyi kurtardı iyi kötü onu da beğenmiyorsunuz.
    bunu herkes izlesin, cok guzel ...
    Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...

Motosikleti
    Ducati 797
    Ayrıca kitap tartışmasına girmeyelim, o kadar çelişkili ifadeler var ki. Okumadım, ama adım gibi eminim bi yerlerinde "siz elleşmeyin, allah cezalarına verecek" diye bişeyler de yazıyodur.
    yok, okuyunca göreceksin, ben defalarca okudum ve eminim, dünyalık bir menfaatim de yok anlatırken
    herkese tek tek cevap verebilirim ama kalsın burda
    burada dini propaganda yapıyormuşuz gibi olmasın
    mevzu aslında tam da bu işin içinde, hedef olan insanlık, İslam alemi ve müslümanlar; ama henüz size anlatamıyorum
    bir gün islam adına yapıldığı iddia edilen emperyalist odaklı şerli işlerin cezasını yine bizler cekecek gibiyiz, bunu aklınızın bir köşesine yazın
    ve bu coğrafyada yapılması planlananlar, inanç farkı da gözetmeyecek emin olun
    bunları çocukluğumdan bu yana biliyordum, geldi çattı
    yürekçe bunu beğendi.

Motosikleti
    var bi şeyler
    Şimdi birazdan gelip "Sizi gidi pis ergenekoncular, bakın mok parti imf'ye olan borcu kapattı, siz hainlik yapmaya devam edin" diyecekler. Ama mok partinin o kapanan borcun 20 katı kadar dış borç yaptığını söylesen "sen sus, postal yalayıcı" derler. Sieg Heil !

yok, okuyunca göreceksin, ben defalarca okudum ve eminim, dünyalık bir menfaatim de yok anlatırken
    herkese tek tek cevap verebilirim ama kalsın burda
    burada dini propaganda yapıyormuşuz gibi olmasın
    mevzu aslında tam da bu işin içinde, hedef olan insanlık, İslam alemi ve müslümanlar; ama henüz size anlatamıyorum
    bir gün islam adına yapıldığı iddia edilen emperyalist odaklı şerli işlerin cezasını yine bizler cekecek gibiyiz, bunu aklınızın bir köşesine yazın
    ve bu coğrafyada yapılması planlananlar, inanç farkı da gözetmeyecek emin olun
    bunları çocukluğumdan bu yana biliyordum, geldi çattı
    Yahu ben müslüman değilim desem ne değişecek ? Bu ülkenin vatandaşı değil miyim ? Ben müslüman değilim deyince beni öldürmekten vaz mı geçecekler ? Tabii ki inanç farkı gözetmeden ülkenin yok olmasına direnen herkesi buhar edecekler, bunu anlamak için aynştayn olmaya gerek yok. Hayal dünyasında yaşamayıp gerçeklerin farkında olduktan sonra benim için kişisel inancın bir önemi yoktur, ayrım yapmam. Ancak inanç kişisel sınırları aşıp hayat için %100 referans haline geliyorsa o çok büyük problemlerin habercisidir.
    yürekçe ve Mengu16 bunu beğendiler.

otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    ölen tüm insanımıza allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum
    bu ve bunun gibi şerefsizce sivil hedeflere saldıran bütün caniler birgün kendi döktükleri kanda boğulacaklar
    iş artık iyice zıvanadan çıktı
    allah sonumuzu hayretsin
    yürekçe, xawa ve Mengu16 bunu beğendiler.

Motosikleti
    Ducati 797
    Ancak inanç kişisel sınırları aşıp hayat için %100 referans haline geliyorsa o çok büyük problemlerin habercisidir.
    velev ki o inanç, insanlar arasında adaleti ve iyiliği emrediyor olmasın

biz (sıradan insanlar) huzur isteriz
    lakin aldatıcı dünya hayatı işte
    dünyalık ne varsa peşine koşarak şerrin dümenine su taşıyoruz
    canımızı yakan bir avuç pisliğe koca dünya halkı olarak engel olamadık bu sebepten

Motosikleti
    var bi şeyler
    Kitap tartışmasına girmek istemiyorum diyorum, ama cevap hakkı doğuyor ister istemez. Yahu güzel kardeşim, o kitabın bir yerlerinde "X'leri gördüğünüz yerde ağzını burnunu kırın" felan yazmıyor mu ? X'ler dediği de münafıklar, yani inanmayanlar. Bir insan kitaba inanmıyorsa %100 kötü, fitneci fesatçı mı oluyor ? Böyle saçmalık olmaz. Millet yiyor mu bizi ayak üstü ?
    Mengu16 bunu beğendi.

Motosikleti
    Ducati 797
    Kitap tartışmasına girmek istemiyorum diyorum, ama cevap hakkı doğuyor ister istemez. Yahu güzel kardeşim, o kitabın bir yerlerinde "X'leri gördüğünüz yerde ağzını burnunu kırın" felan yazmıyor mu ? Millet yiyor mu bizi ayak üstü ?
    tevbe suresi
    hepsini oku da kimlerden bahsediyor öğren, birkaç dakikanı alır
    millete bakma da kitabın kendisine bak
    ve bu işi burada kapatalım
    yürekçe bunu beğendi.

Motosikleti
    var bi şeyler
    Karınızı yavaş dövün, ağzını burnunu fazla dağıtmayın da mı yazmıyor ? Kadın 2. sınıf varlık yerine konuyor tabiri caizse itin dötüne sokuluyor. Bütün zamanlar için gönderilen mutlak doğru bir kitap için fazla mantık hatası içermiyor mu ? Örnekler rahatlıkla çoğaltılabilir. Ve evet yeri değil, bu başlık hele.

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Bu nomotor arkadasin yazdiklarini okudugunuzda sizde de boyle bir bas donmesi,goz kararmasi,mide bulantisi oluyor mu?
    Yok sadece bende oluyorsa doktora gidicem,ondan soruyorum.
    yürekçe ve Chronix bunu beğendiler.

Motosikleti
    Ducati 797
    Alıntı coq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu nomotor arkadasin yazdiklarini okudugunuzda sizde de boyle bir bas donmesi,goz kararmasi,mide bulantisi oluyor mu? Yok sadece bende oluyorsa doktora gidicem,ondan soruyorum.
    zannetmiyorum ki kötü niyetlidir
    senin bile öyle olduğunu zannetmiyorum
    ama çok insani kalması gereken, "hepimizin olan" bir sıkıntıda bile ideolojilerimizden kopamıyoruz
    sen de belki ben de
    gerçek hayata dönmek gerek

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    zannetmiyorum ki kötü niyetlidir
    senin bile öyle olduğunu zannetmiyorum
    ama çok insani kalması gereken, "hepimizin olan" bir sıkıntıda bile ideolojilerimizden kopamıyoruz
    sen de belki ben de
    gerçek hayata dönmek gerek
    Cehenneme giden yol,
    iyi niyet taşlarıyla örülüdür demiş birisi....

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    ne çok sabırlı milletiz yahu...
    bıçak kemiği geçti.
    68 - 80 ihtilali neden yapıldı belli.
    bir bilinç kayboldu.
    ata, hafıza demektir.
    önce geçmiş hafıza yok edildi,
    sonra gelecekte hafıza oluşması engellendi.
    yarın robotlaştıracaklar...

çok şükür ki, bu forumda gördüklerimden biraz moral buluyorum...

Motosikleti
    Triumph Street Triple 675
    Abi siz ne diyosunuz ya antakyada hirsizlik sayisi inanilmaz artti. Ben antakliyim ordan biliyorum. Uyurken yerde sopayla uyuyorum. Kurusıkı kiz arkadasimla gezerken belime takasim geliyo resmen cusseli biri olmama ragmen (191 boy 105 kilo) ben bile korkuyorum. Okula giderken korkuyorum. Gokgurulduyo ben bomba saniyorum. Ulkeyi mahvettiler

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    Yok oyle seyler, konuyu saptirmayin, abuk subuk seyler yazmayin, size mi kaldi kutsal kitabimiza boyle arastirmadan yazilar yazmak, dogru durust insanlardan dinimizi ogrenin, Yasar Nuri Ozturk, Abdulaziz Bayindir okuyun, oyle sacma anlamlarin yorum hatalarindan oldugunu goreceksiniz...

Karınızı yavaş dövün, ağzını burnunu fazla dağıtmayın da mı yazmıyor ? Kadın 2. sınıf varlık yerine konuyor tabiri caizse itin dötüne sokuluyor. Bütün zamanlar için gönderilen mutlak doğru bir kitap için fazla mantık hatası içermiyor mu ? Örnekler rahatlıkla çoğaltılabilir. Ve evet yeri değil, bu başlık hele.

düzgünbaba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    varvarvar
    Okumadan,dolayısı ile anlayamadan sadece yazanın nikine bakıp laf yetiştirenler için sadece Foto koymak gerekiyor bazen.....

Birileri hala faili meçhul demiyormu fena gülüyorum
    yahu sizlere göre içişleri bakanı bana göre yürüyen takım elbise olaydan 3 saat sonra failleri tesbit ettik dememişmiydi?
    bukadar kaypak olmayın yahu herşetin bir sınırı var.
    xawa ve Shrieker bunu beğendiler.

15. sayfa BirinciBirinci ... 51314151617 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)