Yas tutmayı olayları kınamayı bile engelleyen sansür yüzünden hatayda hastanelere yeteri kadar kan bağışı yapılamamış, çünkü kan bağışı çağrılarını küçük büyük her tür medya görmezden gelmiş, belki ağır yaralılardan kurtulabilecek pek çok kişi kan bulunamadığından öldü. Gerçi o kadar kötü yanmış, kıyma olmuş insanlar var ki. Ağır yaralıların kurtulabileceğini pek sanmıyorum.
maharet engelleyecek iktidar olabilmekte.
testi kırıldıktan sonra ceza versen ne olur?
tazminatmış...
öleni geri getirir mi?
içi boşaltılmış istihbarat bu..
adanada yahut gaziantepte merkez otobüs duraklarının birinde bu olay olsaydı en az 250-300 can kaybı olurdu.
reyhanlı gibi küçücük bir yerden 50 ölü 150 yaralı çıktıysa...
ya da iskenderun da şu su kenarındaki park ya da bahçelerin orada olsaymış en az 1000-1500 ölüden aşağı çıkmaz. çünkü taksim meydanı gibi... yürüyecek yer bulamazsınız.
oyy güzel memleketim oy...
ama benim içimdeki şüphe ikinci bir 11 eylül diyor da başka birşey demiyor.
ne de olsa osuruklu göte bahane bulan çok olur...
baksanıza, yine kimyasal deyip duruyorlar :(
https://www.facebook.com/photo.php?v...e=3&permPage=1
Bir daha akan kanların sel olmaması için herkes böyle tepki gösterebilmeli.
katil israildir
onun silahlı kanadı abd dir
onun diplomasisi ab dir
onun önünde el pençe duran, ne diyorsa yapan içimize el kaide gibi kana susamış cia destekli teröristleri sokan ve bu olaya zemin hazırlayan hainlerdir
meclis diye çok partili sistem diye karşımızda oynayan sirktir katil
bunu göremeyen bizleriz
bunu bildiği halde anlatmayan bizleriz
tüm bu manzaralardan sonra evine gidip sıcak yatağında rahat uyuyan bizleriz
bu konuda bile gülücük işareti yapabilen bizleriz
bu kahpe düzenden korkan, sülük gibi, böcek gibi yaşayan bizleriz katiliz
Tayyibin şu an hatay'da değilde ABD'de Obama ile olması hükümetin izlediği politikaya dair ip ucu vermektedir.Bakanların,Başkanların ortada olmadığı bir ortamda Hatay'da ölen yurttaşlarımızın suriye'ye girmek için bir araç olarak görüldüğünün kanısını taşıyorum.Endişem memleketin daha kötü olaylara gebe kalacagı...
a.k nasıl vurdumduymaz bir memleket olmuşuz haber kanallarına bakıyorum derbi,şampiyonluk,imf,itfaiye,astranot var
Dün dükkana gelen komşu gelmiş maç anlatıyor onu boşver dedim burda eklediğniz linklerden bir kaç tane gösterdim bana şimdide savun dedim .
önce esad yapmıştır dedi biraz daha yükleninçe bomba imal yerleri türkiye olduğunu 2,99 tl pepsi şişesini görünçe aynen şöyle dedi bizim aklımız ermez kaçtı hemen dükkanına gitti .
esasında burda akp tebrik etmek lazım insanları nasıl bu şekilde her yaptığına doğru olduğuna inandıra bilmek maheret ister .
adamlar işlerini iyi yapıyor.
aklımın almadığı ALLAH insana beyin vermiş düşünsün tartsın doğruyu görsün diye ama insanlar düşünmek dahi istemiyor başkasının söylediği şeylere inanmak istiyor eğer o beyni kullanmayacaksa
hayvan dan ne farkı kalır.
oso sunun turkiye icerisinde nasil bomba imal ettigini ulusal kanalin web sayfasinda okudum. hatta videosu bile var.
bununla ilgili baslik actim ve silindi. akp modarator isbirligi super..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)