arkadaş okadar ünlüler denk geliyorum ben tanımıyom kendilerini tanıtıyolar işim icabı o zaman hatırlıyorum sonucta insan şu dünyada canından çok sevdigin kişiyi kaybetsen biran evel defnedip uzakalaşmak istersin peee sevgiymiş hayranlıkmış ..
işte medeniyet dedikleri bu
ot yiyen sığır sürüsü
pardon bunlar daha dana
Herhalde bir anne baba için hayattaki en acı şey bu ergenler gibi boş, kültürsüz, sanat katili çocuklara sahip olmaktır.
Jimi Hendrix, John Lennon yada bizim gelmiş geçmiş en büyük sanatçılarımızdan Yavuz Çetin hortlasa gelse bu kadar sevinmezler. Ülkede ne sanat anlayışı kaldı nede entelektüel beyinler :(
maslak trafiğini felç etmişti... servisteki tüm personel birazcık kulağını çınlatmıştı bunun...
hayatım-hayatımın anlamı ???
Bu gençlere birinin hyatı anlatması lazım diyeceğim
ama gerek yok hyatın Osmanlı tokadı titretir ve kendi getirir
Biz zaten ağladıkta,buraya kadar gelene kadar ağlıyoduk hani,sürekli ağladık,4yıldır bu anı bekledim,böhüüüüü...
Nekadar çok sevdiğini anlatmakla yetinememiş,ağlayarak ıspatlamış bide,sevgiye bak bee
Bir nesli böyle yediler işte.Sadece kızları değil , erkek çocukları da yediler.Adını çükücan koydular , pipican koydular , asalak sümüksü bi genç nesil yetiştirdiler.Potasyum eksik , kalsiyum eksik....
ne göreceğimi bile bile izledim.bazıları büyüdüğünde tekrar bu görüntü karşılarına çıktığında ne kadar malmışım lan diye düşünürler herhalde.
gençlere yüklenmek işin kolayı;
adı üstünde işte, toydur.
esas benim ilgimi çeken "justin bieber" denen oğlanı yok yere gözümüze sokmak suretiyle bahsi geçen sahneleri hayata geçirme projesinin sebep ve müsebbipleri.
kim bu justin?
ne ara böyle menşhur oldu da böyle kırıklar çıkıklar hayranlar edindi kendine.
müziği ilgi alanım dışında olmasına rağmen şiddetle ve ısrarla gündeme getirilip "justin hayranlığı"nın olağanlaştırılması projesine kıllandım açıkçası.
justin ve onun efendileri olan popüler kültür baronları akıllı olun!
Justin Bieber konserinin özeti
Yaş ortalaması:11-16
IQ ortalaması:45-50
Kezbanlık miktarı:Yüksek
En acısı da ne biliyor musunuz dostlar?
Justin'e en yakın Elmas kısmına kaçak geçiş yapmalarına izin vermesi halinde görevlilerle yatmayı teklif eden 14-15 yaşındaki kızlarımız. Olduğuna emin olabilirsiniz.
Şu kızlara bir sahip çıkamıyoruz, ne hale geldik.
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)