Justin bieber gerçekleri
Kızlar Justın Bieberdan Şok Açıklama Türk Kızlarını Çok Güzel ,Çok Çekici ,Çok Farklı Buluyomuş BuYüzden Türkçe Öğreniyomuş Türk Kızlarının Hastasıymış Ve Onlardan 1 Tanesi Aşık Olup Çıkmak İstiyomuş.
O'nun için iyi bir kız arkadaş şöyle olmalı; güzel bir gülümsemesi, güzel gözleri, muhteşem bir kişiliği olan biri olmalı. Ayrıca kız arkadaşıyla birlikteyken doğal olmak istiyormuş. Salaklaşabileceği bir kız arkadaş istiyormuş.
BeLki videolarda görmüşsünüzdür.......justin rubik küpü 2 dkkda tamamLıyor ...!!
justin çoğ zaman uzun kollu çoğ zamanda kısa kollu giyiyor uzun kollu giymesinin saq kolunun dirseqinde küçük bir mantar olması ...!!
Justin bieberin babasıyla dedesi küs.
justin oNu qöRen kızLArın aqLamasından hoşLanmıyoR çünqü o ßizi hep mutLu qöRmek istiyoR .... kızLAr konseRde sakın aqLamayın he
doqum isMi : jermy ßießer ...
şimdiKi isMi : jusTin ßießer ......
justin hayranLArının onu öpme çaßasından hoşLanmıyor ..sarıLmayı teRcih ediyor
justinin iki kulaqıda delik fakat küpesini yalnızca ailesiyle birlikteyken takıyor oysa küpe kulağına çok yakışırdı.
Justin ;
''Beni Taklit Eden Kızlardan Hoşlanmıyorum.Yani Nasıl Giyiniyorsam Öyle Giyiniyorlar,Bu Bence Pekte Hoş Değil.'' diyor
Justin ilk klibini çekerken heycandan bayılmış kıyamam ♥
Çok kalabalık konserlerde...Justin su şişesini kalabalığın üstüne boşaltıyoorrr ♥
Justin'in en sewdiği araba lamborghini.
El ele tutuşmuş,birbirlerine hayran hayran bakan,aşık çiftler görünce..'Ah keşke benimde bir sevgilim olsa ve ben de böyle olsam' diyormuş...
Justin tam bir ''annesinin kuzusu''.Çünkü onunla çok iyi anlaşıyor ''Annemle çok iyi bir ilişkimiz var.Hiç kavga etmeyiz sadece bazen farklı düşüncelere sahip olabiliyoruz'' diyor
Justin.Miley Cyrus'un tatlı bir kız olduğunu ama kesinlikle kendi tipi olmadığını söylüyor.Selena Gomez'i ise beğendini ama onunlada arasında bir şey olmadığını ve olmayacağını belirtiyor.
Ona alınabilecek en güzel hediue Ipod Nano ve yeni bir spor ayakkabı olurdu.Çünkü ikisinede obsesyonu var..! :D
Justin sahnede şarkısını söylerken bir yandan da hayranlarının elini tutmayı seviyor fakat elini tutup bir daha bırakmayanlara da sinir oluyor..!! :D
Justin ünlü olmadan önce ve ünlü olduktan sonraki yaşamıyla ilgili bir filmde oynayacakmış.Bunun açıklamasını yaparken gerçekten çok duygulandım,aslında Atlanta küçük bir yer ünlü olmayı denememiştim bile bu filmle hayatımın ne kadar değiştini anladım.Sizde hayallerinizin peşinden gidin bu h...ayatta olmayacak şey yok ! ...diyor
Justin kendinden hoşlanan kızları hemen anlıyormuş ve onlarla kısa süreli flört bile ediyormuş.Ama ciddi bir ilişki olucak kadar kimseye umut vermiyormuş
Böceklerden nefret ediyor..Özellikle örümceklerden..eğer bir tane örümcek görürse;birisi gelip onu öldürene kadar çığlık atıyor :D:D:D:D
Justin birgün yolda hokey oynamaya kalkıştı ve nerdeyse tüm komşularının arabalarının camlarını kırdı
Justin birisiyle selamlaşırken..Yanağını öpmektense;sarılmayı tercih ediyor ♥
JUstin ßir keRe qüLmek için tıRnakLarını ßoyamış ...:D:D
jusTinin ayakkaßı maRkası ..: supRa vaideR
Bieber gerçeği=Canı sıkıldıgı zaman
arkadaşlarına sataşıyo.Onlra birden vuruyo.Arkdaşı tekrar ona vuruncada
Ben sana vurmadım ki diyo :DDDDDDD
Bieber gerçeği:JB
diorki:Konuşamadıktan sonra güzel bir kız arkadaşına ihtiyacın
yok..Mesela yemek yerken güzel bir sohbet etmek çok hoşuma gider
Bieber
gerçeği:Justin diorki:Çıkacağım kişinin iyi bir kişiliği,espiri
anlayışı,güzel gözleri olmalı ve aynı zamanda zeki de olmalı
Bieber
gerçeği=Justin sesi güzel olan bi kızla çıkma istiyomuş.Onunla sürekli
şarkı söylemak istiyo o kıza beste yaparım diyo"Bu ben oluyom :D
Bieber gerçeği=Esmer kızları çekici buluyo
Bieber gerçeği= Justin gömleğini tamamen
ilikleyen çocukları komik buluyor ve onlara çok gülüyor (Doğru tamamen ilikleyen çocuklar tam bir şapşala benziyo:D)
Bieber gerçeği=Duygularını kontrol
edemiyor.Kızları aniden öpmeyi çok seviyor verecekleri tepkiyi çok merak
ediyor olsam ilk bayılır sonra suratına yumruğu basardım :D
Bieber geçeği=Kızlarla beraber gezmeyi çok
seviyo ama yanındaki kıza biri sulanırsa çocuga çok kızıyo
Bieber
gerçeği=Sevgilisi yere düşerce hemen elini turup kaldırıyor.Ona canın
acıdımı aşkım veya geçtimi aşkım diyor
Bieber gerçeği= Sevgilimin açık kıyafetler
giymesini istemem diyor Bende açık kıyafet giymem annem zorla giydirirse ona kızarım
BİEBER GERÇEĞİ = Jusitn sabahları erken
kalkmaktan nefret ediyor bende saat 07:00 sa okulda ders yapıp saat 15:00 da çıkmanın çok zor olduğunun bilen vr mıı?*
Pizzasını yemeden önce koklar
Justin Kahverengi GözLü
KızLarın Çok ÖzeL oLduğunu söLüyor.
justin Bieber Gerçekleri ------> Annesini çok
seviyor,fakat bazen ona karşı çok terbiyesiz oLabiLior bn
Justin meyve sevmior meyve sevmior diolar..Bu yanlış çünkü bir programa katılmıştı orda hangi meyveleri seviorsun die sordular.Justin'De Üzüm Muz ve Çilek dedi..
вίεвeя Gérçéği»»»»En çok sevdiği kitap türü macera...
вίεвeя Gérçéği»»»»Yalancılardan nefret ediyor..
вίεвeя Gérçéği»»»» justin o kadar çok sprite içior ki annesi bu duruma dur demek zorunda kaldı ...:D
Justin bi röprtajnda "hey suç bnde değil o sey cidden bağımlılık yapıor
вίεвeя Gérçéği»»»»Justin'in martı dövmesi varmıs ve bu martı bir aile gelenegiymiş
вίεвeя Gérçéği»»»»İlk buluşma için mükemmel olduqunu düşündüqü mekan Plaj
вίεвeя Gérçéği»»»»Hokey,bowling ve basketbol oynamayı çok sewiyor.
вίεвeя Gérçéği»»»»Video oyunları oynamaya bayılıyor
Justin açıklama yapmış»»»» Kim güzell bi kız ama benim için büyük demişş. Justin 14,15,16 yaşlarındaki kızları tercih edermiş.
Yorum yazmanız dileğiyle esen kalın
Arkiler kankam (amyleeveben blogcusunun sahibidir kendisi)bana banner yapmış(2 tane:D) işte: