Dubai polisinin garajı lüks otomobil galerisine döndü
Reklamlar
-
jimpam adlı üyeden alıntı
budistin biri görgüsüzlük yaptığında budizme mi sövüyodunuz da biz görmedik şimdi böyle oldu...ya çok komik cidden.
Yaptığın alıntıdan bunu çıkarabilmen bence de komik
Motosikletli Kaplumbağa...
Reklamlar
-
Evet arkadaşlar biz bu konuya daldık.
Bu akşam ki ve dünkü haberleri izleyenler var mı acaba?
Milletvekillerinin kıyak emekliliklerine daha yenileri de eklendi.
Vatana millete hayırlı olsun.
Ayrıca komisyona jet hızıyla getirildi.
Paket içinde neler var?
Milletvekilleri ve çocukları trafik cezasını hak etseler bile yemeyecekler.(Zaten yemiyorlardı ama bunu yasallaştırdılar.)
Diyelimki estetik yaptıracak milletvekili veya ailesinden biri parası meclis bütçesinden.
Diş tedavisi olacak diyelim meclis bütçesinden.
23 bin liralık cep telefon faturalarını zaten bizler ödüyoruz.(Daha önce geçirdikleri paketlerden.)
Boşverin artık orayı biraz bize bakalım.
Ayrıca burda adamların arabası olayı bitmiş dinlere küfür mevzusuna dönmüş.
Adam parayı kendi kazanıyor.
Senden almıyor haliyle senin onlara hiçbir halt demeye hakkın yok.
İstediğini yapar ister yakar ister satar.
Sen kendi ülkene bak.
Ayrıca iyiklik yapıp yapmadıklarını bilmiyorsunuz günahlarına girmeye gerek yok.
Biz kendi ülkemizdeki işlere dönelim.
-
McBay adlı üyeden alıntı
Evet arkadaşlar biz bu konuya daldık.
Bu akşam ki ve dünkü haberleri izleyenler var mı acaba?
Milletvekillerinin kıyak emekliliklerine daha yenileri de eklendi.
Vatana millete hayırlı olsun.
Ayrıca komisyona jet hızıyla getirildi.
Paket içinde neler var?
Milletvekilleri ve çocukları trafik cezasını hak etseler bile yemeyecekler.(Zaten yemiyorlardı ama bunu yasallaştırdılar.)
Diyelimki estetik yaptıracak milletvekili veya ailesinden biri parası meclis bütçesinden.
Diş tedavisi olacak diyelim meclis bütçesinden.
23 bin liralık cep telefon faturalarını zaten bizler ödüyoruz.(Daha önce geçirdikleri paketlerden.)
Boşverin artık orayı biraz bize bakalım.
Ayrıca burda adamların arabası olayı bitmiş dinlere küfür mevzusuna dönmüş.
Adam parayı kendi kazanıyor.
Senden almıyor haliyle senin onlara hiçbir halt demeye hakkın yok.
İstediğini yapar ister yakar ister satar.
Sen kendi ülkene bak.
Ayrıca iyiklik yapıp yapmadıklarını bilmiyorsunuz günahlarına girmeye gerek yok.
Biz kendi ülkemizdeki işlere dönelim.
bugün bu konuyu bayağı bir tartıştık mhp millet vekilinin ehliyet ruhsat sordu rencide olduk konusu altında. O paralar boğazlarında kalsın gene söylürum. Ama milletçe tepkimizi koymadığımız sürece bunlarda milletin kanını emerler sülük gibi
-
MotorKafa adlı üyeden alıntı
Yaptığın alıntıdan bunu çıkarabilmen bence de komik
seni bilen biliyor müslümanlıkla ilgili her bir gönderide olumsuz bi yorumunu arasam kartaldan bodruma yol olur(ne garezin var ise artık...)o yüzden hiç kasma asıl ben ''kimsenin inancına bişey demem'' diyorsun ya gerçekten beni öyle güzel güldürdün ki.. sağolasın.
-
jimpam adlı üyeden alıntı
seni bilen biliyor müslümanlıkla ilgili her bir gönderide olumsuz bi yorumunu arasam kartaldan bodruma yol olur(ne garezin var ise artık...)o yüzden hiç kasma asıl ben ''kimsenin inancına bişey demem'' diyorsun ya gerçekten beni öyle güzel güldürdün ki.. sağolasın.
Dinle ilgili olumsuz yorumlarım var çünkü dinleri saçma ve gereksiz buluyorum.
Saçma bulduğum şeyleri de yeri gelince söylüyorum. Bundan daha doğal bir şey olamaz.
Ama dinle ilgili olumsuz yorumlarımın olması, insanların inancına saygısızlık ettiğim, veya inançlı insanları hor gördüğüm anlamına gelmez.
Küçük birde örnek vereyim sana.
Müslümanım diye ortalıkta dolaşanlar, öğrencilerin üniversitelere başörtüsüyle girmesine karşı çıkarken, ben başörtüsü konusunda sonuna kadar haklı olduklarını savunuyordum. Bilmem anlatabildim mi...
Motosikletli Kaplumbağa...
-
-
o değil de dubai şeriat devleti de benim mi haberim yok. çok dindar ülkeymiş gibi atıp tutanları gördüm de. bizimde %99 müslüman !
-
-
işyeri veya apartman parklarında otomobilleri çalışır vaziyette klima açık bırakıyorlarmış.doğrumu acep?
-
arkadaş konu nerden nereye geldi yaw. dinle alakası olmayan olaylarda din polemiğine girmemiz yanlış bence bırakalım bu konuları ya adamların parası var demekki harcama yapmaktan zevk alıyorlar. Biz burda din üzerinden tartışırken o adam da bir değişiklik mi olacak? Bizim dinimizde zorlama yok bunu biliyorsunuz. Herkes yaptığından mesul tutulur. Adamın kendi ülkesinde ki insanı bukadar polemiğe girmiyordur yani
-
KıvırcıkKafa'nın içine şeytan kaçmış!!
tiz kellesi vurula!
-
MotorKafa adlı üyeden alıntı
Dinle ilgili olumsuz yorumlarım var çünkü dinleri saçma ve gereksiz buluyorum.
Saçma bulduğum şeyleri de yeri gelince söylüyorum. Bundan daha doğal bir şey olamaz.
Ama dinle ilgili olumsuz yorumlarımın olması, insanların inancına saygısızlık ettiğim, veya inançlı insanları hor gördüğüm anlamına gelmez.
Küçük birde örnek vereyim sana.
Müslümanım diye ortalıkta dolaşanlar, öğrencilerin üniversitelere başörtüsüyle girmesine karşı çıkarken, ben başörtüsü konusunda sonuna kadar haklı olduklarını savunuyordum. Bilmem anlatabildim mi...
Bravo.gozlerim yasardi.
Ama sonra o savundugun insanlarin degerlerine kufredersin falan filan degil mi?
Peki baska ne gibi supersonik huylarin var?
-
while(1)
{
printf("Alakasız yorumlar yap...\n");
}
-
Adam gomünist işte yav saygı gösterin az
-
Iyi aksamlar ))
-
Zenginin mali zugurtun cenesini yorar o lafi kim demisse elinden opecem o kisinin ; d
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)