Tekirdağ Kastro Bölgesi Çamlık Köy Kampı
Reklamlar
-
11.05.2013 cumartesi saat 12.30 da TEKİRDAĞ KASTRO BÖLGESİ ÇAMLIK KÖY KAMPI için teker çevireceğiz cumartesi gecesi orada konaklayacağız ertesi gün 12.05.2013 pazar akşam 17.00 da İstanbul'a geri dönüş yapacağız
Kamp bölgesine ulaşım
İstanbuldan Ulaşım: İstanbul Mahmutbey gişelerinden Edirne istikametine devam edip Çerkezköy gişelerinden çıktıktan sonra Saray tabelalarını takip ediyoruz.Saray'dan Kıyıköy-Kastro yoluna girdikten sonra sırasıyla Güngörmez ve Bahçeköyleri geçip Kastro yol ayrımına geliyoruz. Yol ayrımından kamp alanı girişi 7 km'dir.
Grup olarak Zeytinburnu merkez efendide bulunan yeni kapı mevlevihanesin de saat 12.30 buluşup teker çevireceğiz toplanma alanı haritası altta link dedir
http://maps.google.com/maps?hl=tr&ba...d=0CJABEPwSMAM
Açık adres :Merkezefendi Mah. Fatih Sultan Mehmet Üniversite Kampüsü
Seyitnizam/İstanbul - Avrupa
Çadır ve diğer malzemelerinizi getirmeyi unutmayınız tamamen doğa içinde kamp olacaktır tüm hava şartlarına göre hazırlıklı olunuz
bayan katılımcı arkadaşlar bana özelden yazabilirsiniz şuan 2 bayan arkadaşımız katılıyor dip not.
Cadde34 Motosiklet Tutkunlari
Cadde34MT
Reklamlar
-
cumartesi günü bir arkadasımla aksam üstü sohbete uğrıyabiliriz. Tekeriniz düz bassın
-
oradaki ücreli kamp alanına gitmeyeceğiz bilginiz olsun arkadaşlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:51 ----------
Şuan itibari ile kendi ekibimle birlikte 10 motorcu arkadaşım kamp için hazırlar çadırları ile birlikte katılımcı olursa bildirsin
-
Permatiq59 adlı üyeden alıntı
cumartesi günü bir arkadasımla aksam üstü sohbete uğrıyabiliriz. Tekeriniz düz bassın
mutlaka....
-
Garip1701 adlı üyeden alıntı
mutlaka....
ramzan üstat nerdesin yaw :D gelirsen sevinirim tanışmış oluruz
Cadde34MT
-
Her şeyi anladım da bayan katılımcı adayları neden özelden ulaşıyorlar?
Meraklı kişiliğimi mazur görünüz lütfen.
-
reverse adlı üyeden alıntı
Her şeyi anladım da bayan katılımcı adayları neden özelden ulaşıyorlar?
Meraklı kişiliğimi mazur görünüz lütfen.
Bayan lar bu konuda daha hassas okacaklardir erkeklergibi heryere ayak uyduramazlar kampla ilgili ozel sorular olabilecekletini dusundugumden oyle yazdim
Cadde34MT
-
basettiğim 2 ci arkadas Ramazandı gelirsek Ramazanla bırlıkte gelırız zaten. tam olarak nerede olacaksınız kastro da ücretsiz yermi var?
-
serdar37100 adlı üyeden alıntı
Bayan lar bu konuda daha hassas okacaklardir erkeklergibi heryere ayak uyduramazlar kampla ilgili ozel sorular olabilecekletini dusundugumden oyle yazdim
Uzatmak istemiyorum ama bu noktada siz de bayanların özel sorularını yanıtlayan, onları koruyup kollayan kişi rolü mü üstleniyorsunuz?
Cinsiyet ayrımı neden?
Ayak uyduran gider, uyduramayan gitmez.
Özel soru sormak isteyen (bayan-erkek farketmez) sorar, istemeyen sormaz.
-
@ reverse
serdar arkadaşımın demek istediği bayanlar hiç bi bayanın olmadığı bi ortama girmek istemez ve 2 bayanın daha gelmesi onları tahatlatacaktır
özelden mesaj atsın demesindeki sebepde bayanlar için kamp alanında elbet ayrıcalıklar olacaktır o yüzdendir sanırım
ayrıca serdarcım inşallah cumaya kadar tez biterse gelmeye çalışacağım ama çook zor be abi :(
ramazan abim yuvacığa bekliyorum seni
-
dostum valla çok sevinirim seni orada görmekten biliyorsun inşallah halledersin işini de gelirsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:22 ----------
Permatiq59 adlı üyeden alıntı
basettiğim 2 ci arkadas Ramazandı gelirsek Ramazanla bırlıkte gelırız zaten. tam olarak nerede olacaksınız kastro da ücretsiz yermi var?
kastro d bulunan ücretli kamp yeri var biz oraya gitmeyeceğiz o bölgede uygun yer yaratacağız kendimize mehmet bey ramazanla buradan sohbetımız oldu biraz :D gelin sohbet ederiz güzel olur valla
Cadde34MT
-
Bayan katılımcılar kesin mı?
-
evet bir aksik olmaz ise şuan iki bayan arkadaşımız katılacak kendi motorları ile eyer düşünüyorsanız bayan arkadaşlarla konuşusabılırsınız ben face adreslerını sıze verebilirim özelden ona göre hareket edersınız.
-
hüseyin beni hanım boşayacak yakında bırakıp bırakıp gidiyon diye.. yuvacık işi yaş gibi..ama sen buralara gel.. bak kamp yapacaklar tam senlik işte..tanışırız hem..serdar kardeşimle biraz muhabbetim oldu evet.
serdar, oralarda iyi bir yer bulmanız lazım o zaman.. bak bayanlar da olacakmış, çok sağlam yer olması gerek..
-
busel adlı üyeden alıntı
Bayan katılımcılar kesin mı?
şu an 3 bayan katılımcı var facebooktaki grubumuzdan iletişime geçebılırsın -cadde34mt-
Cadde34 Motosiklet Tutkunları
Cadde34MT
-
Umarım güzel bir aktivite olur.
Tekeriniz düz bassın resimleri bekliyoruz
-
Garip1701 adlı üyeden alıntı
hüseyin beni hanım boşayacak yakında
bırakıp bırakıp gidiyon diye.. yuvacık işi yaş gibi..ama sen buralara gel.. bak kamp yapacaklar tam senlik işte..tanışırız hem..serdar kardeşimle biraz muhabbetim oldu evet.
serdar, oralarda iyi bir yer bulmanız lazım o zaman.. bak bayanlar da olacakmış, çok sağlam yer olması gerek..
ramazan abicim sen yengeyi niye tek bırakıyorsun=) al yengeyide gel bende sözlümle geleceğim bi aksilik olmazsa yuvacığa =)
aklına girmeye çalışıyorum =) mehmet beyle geziyorsunuz onuda alıp gelin =)
-
benim hnm okuyor hüseyin..ders zamanı şu anda. haftaya 2 vizesi var..mümkün değil gelemeyiz... Anca birkaç saat tekirdağ kamp yerine giderim.. bana 50-60 km zaten
-
gel abı gel sohbet ederız :D bizimkilerlede tanışmış olursun
-
tam yer ? cevap alamadık _?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)