Abi ucretli kamp alanina yakin cevrede denizden ve dere lenarindan uzaklasmadan uygun bir alan bulup oraya kuracagiz cadirlarimizi
Abi ucretli kamp alanina yakin cevrede denizden ve dere lenarindan uzaklasmadan uygun bir alan bulup oraya kuracagiz cadirlarimizi
Cadde34 Motosiklet Tutkunlari
Cadde34MT
http://dmi.gov.tr/tahmin/il-ve-ilceler.aspx?m=CERKEZKOY#sfB
arkadaşlar hemen hemen biliyorlar havayı burda.
ona göre gelin..son gün de takip edin..bu aralar buralarda rüzgar çok aman dikkat.. hafta sonu marmara hariç her yer yağmur.bi ters rüzgar bakmışın burası yağmur olmuş..aman dikkat..
Yagsin yagmur abi geceriz cadirimiza sorundegil macera olur iki takim giysi getiririz yanimizda olur biter ertelenmeyecek gezi yani
siz gelin yamuru çamuru bahane etmeyin teee istanbuldan geliyoruz :D sizde gelin oradan artık
ağa biz geliriz ne bakıon sen bize.. ben sizin için diyorum..gece ben evde fırtına yağmur kaparsa nasıl yatarım siz ordaykn onu düşünüom dikkat edin hazırlıklı gelin diyorum
birGarip..
uçmak dere kampında cadırı kurmamla nasıl bır yagmur basladı anlatamam sabaha kadar fırtınada cadırın içinde kaldım. ama kampçılığın tadı tuzu bunlar. yinede cok keyıf almıstım.
olur tabe la niye olmasın zaman sabah tertemiz havada cıvıldıyan kuslarla uyanıcaklar :D bendemı cadırı kapsam napsam :D
olm bekar adamsın ne işin var evde..ortam güzel olacak tahminim..git sende kal orda.. madem böyle zevkin var
birGarip..
sen yatar ken biz eziyet çekersek rüyana girerim rahat bırakmam seni ben :D
Bekar değil o.. ''yazan Serengeti kaplanı yavrusu (artçı) ''
ooohh ohhhh hayırlı yolculuklar 1 kaç gün önce ordaydım.temiz hava bol güneş bol fırtına :(( ama ormanda bahar ayında bir başka güzel oluyor.tavsiye ederim kamp fiyatlarını bilmem ama motorsiklet ile giriş 4.75 tl.kamp işine gelince tavsiyem para vermeyelim diye orman içlerinde yatmayın.kiralık kamp yerlerini tercih edin.
Biz parasini dusunmuyoruz hic tamamen macera ariyoruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:24 ----------
Cumartesi saat 12:30 da allahin izni ile mevlevihane onunden teker ceviriyoruz katilacak olanlari bekleriz isteyen yeni bosna koctas danda katilabilir
Cadde34MT
macera tarafı ayrı bişey.1 kaç gün önce kıyıköy deyken yaşadığım olay şöyle.bir kaç it kopuk denize giren veya oralarda gezenlerden para istedi.bendede isteği ama aldı hava gazını zaten tekrarlasaydı jandarmayı arayacatım.gerek kalmadı.yani böle insanlar bu yerlerde çok var .dikkat edersiniz.zaten sizinde bu konuda bilginiz vardır.hayırlı yolculuklar.bende yarınyani pazar günü adaya doğru gidecem belki fikir değiştirip o tarafa gelirim ?
Abı bızden para ısteyen olmnadı olsada orada benden kımse para alamazdı yakardım o dağı :D döker benzinide :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:07 ----------
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:23 ----------
Birkaç kare atayım :D güzel bir kamp oldu
Cadde34MT
Bolgede konaklama yapacak arkadaslar cok dikkat edin arkadasi kene soktu suan durumu iyi sizler dikkat edin
oooo katılım iyimiş.sizlere selam vermek için saray üzerinden dönecetik ama adayla demirköy arasında yağmur başlayınca mecburen istikamet değişti.ada yolunu bilen bilir çok dik yokuşlardan ibarettir vede yallarda çalışma olduğu için yollar tozlu yağmurda başlayınca yol oldu tam bir buz pateni.30 km hızla girdiğim viraja nerdeyse yatıyordum Allah korudu.zaten sizden para isteyemezlermiş isteyende çpk piişman olurmuş )))))) herkes bir defa üflese adam amerikaya uçar
Guzel bir gezi oldu hemde iyibir deneyim yeni yerler bizi bekler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)