onu askerdeyken herkesten duyuyordum ama hakikaten gelseniz
hadi len dersiniz. Odtü ye yarışmaya gelmiştim Ankara ya ilk gelişimdi.
Ule her köşe başında kuruyemiş=tekel bayisi çok şaşırmıştık.
Konya da ise yerlerini bilmeniz gerekir -merkez için konuşuyorum-
Yoksa yolda giderken denk gelenden alırız derseniz alamazsınız
daha doğrusu zor bulursunuz
Ama bazı köyler kasabalar var ki hakikaten fena . Bakın bu Mey içki ceosunun açıklaması
Bırakın şu şehir efsanesini artık yaw
" Mey İçki CEO’su Galip Yorgancıoğlu ellerindeki verilere göre Türkiye’de içki tüketiminin %40′ının Marmara, %30′unun Ege, %15′inin Akdeniz ve kalan %15′nin ise geri kalan dört bölgede gerçekleştiğini yani Konya’nın içki tüketiminde esamesinin bile okunmadığını izah etti.
Zaten bu gerçek Türkiye İstatistik Kurumu’nun raporlarında da yıllardır dile getiriliyor. Özellikle bu yıl bu konuda çok haber çıktı. Onun için 2009 yılından önce bu oltaya düşmüş köşecilerimizi bu sayfaya misafir etmedim. Bir şehir efsanesine kapılıp da o bilginin doğrusunu 10 yıldır öğrenmeyenler daha ilgi çekici."
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
Kardeşim bunu dikkatli oku !! ikitellide çalışıcaksan hemen 2 km ilerisindeki (Atakent) Halkalıyı Bilirsin , Benim Peder orda emlakçı .. beni ara yardımcı olayım sana 0553 454 33 48
"Karanlıktan korkan bir çocuğu kolaylıkla hoşgörebiliriz.
Yaşamdaki asıl trajedi yetişkinlerin aydınlıktan korkmasıdır."
Şüphesiz O ndan geldik O na döndürüleceğiz..
Acil gereklilik yoksa İzmir den stanbul a göçmek için biraz aklından zoru olunması gerekli. Eğer zorunluluk yoksa kesinlikle taşınmanızı tavsiye etmem.
mevzu nerden nereye gelmiş, bölünmüş toplum örneği buradada çıkıyor karşımıza söyleyecek çok söz varda neyse., bahsettiğin güzergahlara en rahat ulaşımı olan,ortak mesafede ve şartta, makul kira bedeli ve sunduğu şartlar bakımından (hastane,çevre ve ana yollara,merkeze yakınlığı, yeme-içme,alış veriş,toplu taşıma ,sağlık vb.) en iyi noktada konumlanmış, kız arkadaşınlada rahat yaşayabileceğin şehremini-çapa semtini öneririm 33 yıllık bir İstanbul'lu olarak..Doğma büyüme bu semtliyim istanbul'un heryerini avucumun içi gibi bilirim, şöyle düşün ikitelli-4 levent arası 30 km.normal şartlarda yarım saatlik bir mesafe ama gel görki iş burada 2 saat e çıkar ,hatta geçer çıldırırsın!!! 4 levent'e buradan toplu taşımayla 45 dk civarı gidebilirsin.ikitelliye de 1 saatte..günün her saati, heryerden çok rahatlıkla gelebilir-gidebilirsin motosikletinide buraya getirirsen işin çok daha kolay olur.kiralar ortalama 700-1000 TL, daha ucuzada var ama oturulabilir evin fiyatı bu.24 saat açık tekel ıvır zıvır herşeyi bulabilirsin.kapına kadar sipariş ettirebilirsin.cebeci mebeci aman yakma kendini! pratiklik hayat kurtarır istanbul'da, çapa-şehremini pratik bir semt her açıdan hemde!
Değerli Motorcu kardeşlerim
Desteğiniz için çok teşekkür ederim yazdıklarınızı benim için çok faydalı olacak.Elinize emeğinize sağlık
Cumartesi günü İstanbul'a geçiyorum artık
Şimdilik geçici olarak Avrupa konutlarında kalacağım bir arkadaşım var en basiti ev bulana kadar. Askerliğimi de daha önce Maslakta 3.Kolordu'da Natoda yapmıştım. Ama inanın benim Taksim-Beşiktaş-İstinye dışında da biyer gezecek fırsatım olmamıştı.
Artık ikameti Avrupa'ya çekeceğiz kız arkadaşım eş zamanlı nişanlım,kuzenim,bacım mı olur artık ev bulacağım zaman bilmiyorum
Konuyu saptıran arkadaşlar adına da sizden özür dilerim.Gerçekten insanlar içini dökmüş bende okurken çok şaşırdım
Lütfen benimle irtibatı desteği kesmeyin irtibatta kalalım ilginizi alakanızı eksik etmeyin.
Destek ve bilgilendirmeler için çok teşekkür ederim.
Saygılarımla
Cenk
Japon'lara niye laf gitti şimdi, ben anlamadım bu işi .
@DEISIS
İnanç dediğin rüzgarda uçuşan yaprak değil ki, böyle forum mesajlarını okuyup da bir o yana bir bu yana savrulsun. Sen rahat ol.
Izmirden Istanbul'a gidilmez.
Paris'e,
Newyork'a
Tokyo'ya falan da gidilmez.
Hatta bu sehirlerde yasiyorsaniz,
mümkünse bir gün mutlaka Izmir'e gidilir.
Orada yasanir ve ölünür.
çapa şehremini, öğrenci-bekar nüfusu yoğun ve rahat yaşanacak yerlerdir. daha kuzeyinde kalan fatih bölgesi biraz muhafazakardır. evi seçerken bence motoru da evin ne kadar yakınına park edeceğine dikkat etmelisin. bahçelievler ve bakırköyün birçok yeri de hem uygun fiyatlı hem de 2 istikamete de yakındır.
geçmiş olsun birader, allah kurtarsın ne diyelim.
İzmire dönmeye karar verişin bu kadar kolay olmayacak, şimdiden söyleyeyim...
Biz kaçmaya çalışıyoruz, sen gelmeye... İstanbul'a gelinmez bir kere, "İstanbul'a düşülür"... Allah kimseyi düşürmesin. Düşeni de bir an önce kurtarsın.
Her şey iş, kariyer değil. Para kazanırsın belki ama paranın bereketi olmaz. İstanbul'da paranla rezil olursun.
Başka bir büyük şehirde yaşamamış olanlar İstanbul'da şehirde yaşadıklarını zanneder. Ama işin aslı acayip bir karmaşada hayatta kalmaya çalışıyordur.
Sana abi tavsiyesi: Sen ve kız arkadaşın bu işi tekrar bir düşünün. Eğer mecbursanız Allah yardımcınız olsun...
Kız arkadaşım 3 aydır orada bende Cumartesi geçiyorum bende arkadaşın yanına artık hayırlısı denemeden bilemem tabiiki motorumu götürmek yerine orada kışa girmeden 200 lük Ktm duke yada Kawasaki 250R alma planım var hem motoru yükseltmiş olurum ambalaj sektöründe çalışmaya devam edeceğim arkadaşlar desteğiniz ve yorumlar için çok teşekkür ederim.
İyi forumlar
Arkadaşlar destek için çok teşekkürler gerçekten Bahçelievler Merkeze yerleştim küçük 2+1 bir ev bulduk sakin ve güzel.Ü
Herkese iyi forumlar
hayırı osun güle güle ve mutlu olarak oturman dileğiyle.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)