Bence video güzel anlatmış örnek alınması gereken davranışlar
Bence video güzel anlatmış örnek alınması gereken davranışlar
etkileyici bir video olmuş.
belki bugün
Rusların Hep Kavga ve Şiddet içindeki Görüntülerine Tepki Olarak hazırlanmış bir Video imiş Bir kaç yerde rasladım
Sado
Rusya!!! İnsanlık ölmemiş daha...genelde kaza videoları yayınlanırdı...
:queen:Ne yapmak istediğin önemli önce düşün sonra UYGULA:queen:
Rusların sadece kızları yokmuş. İnsanlığıda varmış.
Fazla değil.. Bi Cbr'nin ruhsatında adım yazsa yeter.
Motosikletlinin sol araba aynasını açması ilginç
B RH +
Sözde biz hoşgörülü, misafirperver vs toplumuz da Ruslar soğuk mesafeli.
Şuna bak arkadaş ya! Nasıl bir şeref fakirisin sen aklım almıyor. Arkadaşa acı dolu ve upuzun bir yaşam diliyorum
Heil Spellcheck
Türkiye'de olsa böyle durumlar bir sürü küfür eden olur "yol ortasında araba durur mu?" "sol şeritte ne duruyorsun lan..." gibi bir sürü terane. kim ne derse desin Türkiye'de insanlar trafikte hayvanca dolaşıyor.
Valla ne yalan söyleyeyim trafikte birine (yayalara genelde) geçmesi için yol vermek amacıyla durduğumda arkamdaki araç 1 kere kornaya bastığında sesimi çıkarmıyorum ama 2. basıyorsa kapıyı açıyorum araçtan inip arkadaki araçlara dönüp "O ehliyeti size kornaya basmak için vermediler pe...., o gaz pedalından bizimde ayağımızın altında var o... ç... " ile başlayıp dümdüz gidince bakıyorum arkada ne korna kalıyo ne bişey o yol vermek için durduğunuzda arkanızdan cart curt edene böyle az bi diş gösterirseniz tırsıyorlar valla. Ben ki trafikte gereksiz korna kullanımına deliren biri olarak o anda ne yaptığımı bilmeden tepki olarak iniyorum açıkcası. Uyarı için kornaya 1 kere basılır 2. basman artık saydığını belirtir ki bende öyle kornanın arkasından saymam arkadaşım delikanlı gibi iner sayarım tepkisi veririm açıkcası
Bütün Sosyal Medya Mecralarında DoganLokman işte... lokmandogan.com
Aslında bu görüntüler zaten olması gerekenler . Ne hale gelmişiz ki bunları yapana vay be ne iyi insanmış diyoruz ,yazık halimize ...
Evet gerçekten ibret alınası bir video.Adamlar hayvanlar geçsin diye bekliyorlar.Şahsım adına söylüyorum şehirler arası yollarda artık asfalt ile birleşmiş hayvanlar görmek istemiyorum Ulan çarpan insanlıktan nasibini almamış herif 2 dk dursan hayvanı kenara çeksen ne olur
HONDA
O videoda gördüklerinizin çoğu komunist, ateist, ergenekoncu Bizde böyleleri bulunmaz pek bulunsa da topluma ayak uydurur.
guzle bır vıeo 3:36 ile 3:50 arasında yoldan karsıya ne gecıyor anlaymadım
YAMAHA
Hatırlayanımız pek az. Fakat günün birinde, unuttuklarımızı hatırlamak kurtaracak insanlığı ve bizi ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)