İlginç bakalım daha neler göreceğiz motosiklet formunda,penis büyütücüler,sizinki kaç cm görürsem şaşırmam artık
Tabi reklam olmadan çark dönmez artık da bu fotoğraf nedir yahu ? Hamza da nasıl nick namedir artık.
İlginç bakalım daha neler göreceğiz motosiklet formunda,penis büyütücüler,sizinki kaç cm görürsem şaşırmam artık
Tabi reklam olmadan çark dönmez artık da bu fotoğraf nedir yahu ? Hamza da nasıl nick namedir artık.
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
Google reklamları internette gezdiğiniz sayfalara göre reklam yayınlar
Koptum : )). MT MT olalı böyle korumalı adam görmemiştir. Motordan düşse pofidik pofidik yuvarlanır Hamza ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Yani bu reklam mt reklamı değil mi ?
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
Ben portala hiç girmiyorum o reklamların çoğunu görmüyorum, ayrıca MT'deki bütün reklamları engelledim flash reklamlar bilgisayarı kasıyor.
Son mesajlar:
http://www.motosiklet.net/index.php?pageid=Forum
Forum kategorileri
http://www.motosiklet.net/forum/forum.php
MT en güzel bu adreslerden gezilir.
yalnız hamza da hamzaymış ha... bildiğim kadarıyla kıl-testesteron ( erkeklik hormonu ) arasında bir alaka var.. bu fotoğrafa bakılırsa hamza abi tereyağ kıvamında döl atabilir bu arada arkadaşın dediği gibi Google reklamları girdiğiniz sayfalarla alakalı ama sanırım Google reklamlarının kıl-zayıflama ve seks ile alakalı...ben bir ara spamlarden bıkmıştım aynı anda canadian pharma dan hem penis büyütücü hem göğüs büyütücü ve azıdırcı reklamları geliyordu...belki bu amerikanın bir oyunu da olabilir düşünsenize bıyıklı, azmış, iri göğüslü, iri penisli bir adam
hahahahaha, orman kaçkını
hamzanın allah belasını vermiş nasıl kurtulabilirki
Adam doğal full korumalı geziyor ne güzel
ccchamzareyizccc
Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)
10 kilo ağda gider bunlara cillop gibi olurlar
Bakın herkes herşeyi yazmış ama hala şunun cevabını veren yok --> "HAMZA NASIL KURTULDU ?" :D
Yola çıktığında değil vardığında övün ....
Aynı zamanda da Full Face takmış
Böyle s1000rr da görsem tulumu ne de hoş duruyo
kaskı sharptan kaç yıldız almış acaba derdim
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)