Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Trafik magandaları böyle görüntülen-miş

REKLAM ALANI
    nedenamaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
    http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    tam da dayak yiyen yine yediğiyle ortada kalmıştır diyordum yine öyle olmuş ...
    nedenamaya ve ivamus bunu beğendiler.
    Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...

dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Kasksiz cikmayin lafini yanlis anlamis elemanlar... Yazik insanlarimizin haline.. :(
    nedenamaya, emresk ve M.balibey bunu beğendiler.
    If you don't Ride, You don't know...

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    haberlerde görmüştüm bunu. yol verme kavgası diyordu ama arabanın duruşu garip, motosiklet yerde. heralde adam motosiklete çarptı, elemanlarda çıldırdı adama daldı.
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

Motosikleti
    Ninja 250
    delikanlı adamlar,1 e 5 dalıyorlar helal olsun .
    viper17 bunu beğendi.

Permatiq59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KapÇık
    arkadaşında dediği gibi araba o yola nası paralel duruyo ? motor neden yerde ?

nedenamaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    viper17 ve phradrel bunu beğendiler.
    Dur, dinle. Hep konuşursan hiç bir şey duyamazsın.
    http://www.inciswf.com/korkuttunpic.swf

Birkannn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Biraz adam olsalar 5 kişi birde kaskla adama saldırmazlar..
    Suçlu olabilirde kaskla kafaya vurmak nedir ya...
    Sağlam birine denk gelseler kaskı sokardı bi yerine ..
    Şanslılarmış
    Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

hayat2teker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 250
    Olayın aslını astarını hiçbirimiz net olarak bilmiyoruz, sadece varsayım üzerine yorum yapıyoruz. Hepimiz biliyoruz ki trafikte motosikletlileri diğer araç sürücüleri pek dikkate almıyorlar (istisnalar kaideyi bozmaz...) Şimdi bu dayak yiyen vatandaş kasti bir şekilde motorluyu sıkıştırdıysa dayağın alasını hak etmiştir bana göre. 1'e 5 değil yeri gelir 15 de dalınır, böyle bir durumda delikanlılık aramak bana göre ters, çünkü karşıdaki delikanlı davranmamış; dinsizin hakkından imansız gelir. Diğer varsayımda ise motorlular eşeklik edip adamın sağından solundan dengesizce geçip, apaçilik yapıp (ki plakaları da yokmuş) sürücüyü çileden çıkarmışlarsa o zaman sürücüye yazık olmuş, çevredekilere de yazıklar olsun bu durumda, kimse ayırmıyor vs..

nedenamaya'nın dikkat çektiği nokta da önemli, medya "trafik magandaları böyle görüntülendi" diye haber yaparsa suçlu otomatik olarak motosikletli elemanlar olacak ve yorumlar ona göre şekillenecek genel olarak.
    nedenamaya bunu beğendi.

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Pis orman magandaları....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

tamerbasak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MondiaL 151 rs
    Araç sürücüsünde levye kültürü yokmuş olaydı 1-2 sini yada ,elinden kaptırıp dayak yeme olasılıgını arttırıdı ama en azından küçük bi sopa olaydı iyiydi...kaskı vurdukça ses nasıl geliyodu öyle kafadan.Merakla bakan milletimiz yine her zaman ki gibi engellemek yerine izlemeyi seçmiş kimsede demiyo onlarda kask var al sende bununla vur diye bi sopa vermediler : =) en azından izlerken daha zevkli izlerdiler...eğitim şart : )

Serk21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390
    ticari araçla motosikletin üzerine sürmek delikanlılık? adamı düşürüp yaralamak delikanlılık? ama o kişiye 5 kişi dalmak delikanlılık değil? olayın aslını bilmeden yorum yapmak saçma. araç sahibi gider 50 liraya çamurluğunu boyatır ama ölen motosikletli vatandaşı geri getirmenin bir yolu var? delikanlıca bir yolu?

Benim başıma bir olay geldi,soldan sağa üzerine sinyalsiz bir fiorino kırdı ve beni düşürdü. sadece dizliğim yoktu ve sadece bacağımdan yaralandım.acile gittim temizleyip sardılar. ben 3 kişiye dalamadım çünkü hem bacağım yaralıydı hem 3 kişilerdi hemde belkide arabada sopa vs vardı?

Belkide motorcularda var bi denyoluk? adam kendi yolunda gidiyordu? o da olabilir fakat yıllardır yaşadığım tecrübeler bu adamın yediği dayağı reva görüyor.
    Karadeniz - Giresun.

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    istanbula lazım böyle motorcu ki kafa kırsın dağıtsın motora saygı neymiş anlasınlar.

adamlara araçlarının içinde rahat batıyor arkadaş

benim gibi dikkatli ve kurallara uyan bir adamı bile canından bezdiriyorlar ensemizde sürmeye gereksiz sağlamaya sollamaya yarışmaya ne meraklılar var yaa
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

videoyu göremedim çok merak ediyorum :D

blt_59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motorsuz :(
    aççık seççik belliki elemanları sıkıştırıp düşürmüş ve neticesinde hak ettiği dayağı yiyip olay yerinden ayrılmış,camiamıza hayırlı olsun
    eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir

mbuyuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC750X
    bizde kask kafadan çıkmaz çelik kilit konuşur yeri geldiğinde özellikle söylüyorum her zaman değil canıma kasteden bir araç olduğunda benim anlatamadıklarımı kilit anlatır
    Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.

yaşım 31 şu an melissa tuna isimli bir türk kızıyla sevgiliyim ve melissa tuna şu an 18 yaşında bir genç kız ve melissa tuna ile yusuke santamaria adlı japon aktör tanıştırdı beni ve melissa tuna japonyaya gelmişti ailesi japonca biliyor ve japonca konuşuyor ailesi ve melissa tuna ilişkim var şu anda melissa tunanın yukiya kitamura adlı sevgilisi vardı yukiya kitamura melissa tunayı aldattı ve melissa tunanın ailesinin şirketleri japonyaya gönderdi ve melissa tuna japonca biliyor ve japonca konuşmasını da biliyor yazmasınıda biliyor ve melissa tuna ile 1 sene sonra evlencem ve birbirimizi çok seviyoruz ve birbirimizden çok hoşlanıyoruz birbirimize aşığız ve ikimiz birbirimize bir anda tutulduk ve bir anda hoşlandık ve elektirik aldık birbirimizden ve aramızda yaş farkı biraz fazla ama sorun etmedik biz etmiyoruz evlendiğimizde japonyada türkiyede de yaşıyacaz melissa tuna yay burcu ben balık burcuyum ve melissa tunayı yöneten gezegen jupiter adlı gezegen benim burcumu yöneten gezegen ise neptün ve balık ve yayın ve balığın uyumu genelde çok uyumsuz ve çok uyumsuz melissa tuna ve ben bu uyuma rağmen ve burçlarımıza rağmen ve burçlarımızın yönetici gezegenlerine rağmen birbirimizdle anlaşıyoruz ve jupiter ve neptun uyumu çok kötü ve jupiter ve neptun yay ve balık uyumunu negatif etkiliyor ve uygunsuz yapıyor

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kaskın bu işlerde kullanıldığını 1 celal ile cerende birde burada gördüm

ne olursa olsun bir adama 5 kişi birde dalınmaz tamam adam düşürmüş olabilir ama bari biri girişip diğerleride ayırmaya çalışanları engelleseler halıyken haksız duruma düşerler yakalanırlarsa

motorcrus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cıbır
    bravo demek isterdimde teke tek olsaydı evet ama hurra adamın üstüne çökmüşler.

dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Alıntı yo_jun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaşım 31 şu an melissa tuna isimli bir türk kızıyla sevgiliyim ve melissa tuna şu an 18 yaşında bir genç kız ve melissa tuna ile yusuke santamaria adlı japon aktör tanıştırdı beni ve melissa tuna japonyaya gelmişti ailesi japonca biliyor ve japonca konuşuyor ailesi ve melissa tuna ilişkim var şu anda melissa tunanın yukiya kitamura adlı sevgilisi vardı yukiya kitamura melissa tunayı aldattı ve melissa tunanın ailesinin şirketleri japonyaya gönderdi ve melissa tuna japonca biliyor ve japonca konuşmasını da biliyor yazmasınıda biliyor ve melissa tuna ile 1 sene sonra evlencem ve birbirimizi çok seviyoruz ve birbirimizden çok hoşlanıyoruz birbirimize aşığız ve ikimiz birbirimize bir anda tutulduk ve bir anda hoşlandık ve elektirik aldık birbirimizden ve aramızda yaş farkı biraz fazla ama sorun etmedik biz etmiyoruz evlendiğimizde japonyada türkiyede de yaşıyacaz melissa tuna yay burcu ben balık burcuyum ve melissa tunayı yöneten gezegen jupiter adlı gezegen benim burcumu yöneten gezegen ise neptün ve balık ve yayın ve balığın uyumu genelde çok uyumsuz ve çok uyumsuz melissa tuna ve ben bu uyuma rağmen ve burçlarımıza rağmen ve burçlarımızın yönetici gezegenlerine rağmen birbirimizdle anlaşıyoruz ve jupiter ve neptun uyumu çok kötü ve jupiter ve neptun yay ve balık uyumunu negatif etkiliyor ve uygunsuz yapıyor
    Su kaski verin bana..
    M.balibey, yürekçe ve Mytap bunu beğendiler.
    If you don't Ride, You don't know...

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)