Kraker yemenin cezası 141 TL
-
Motosiklet Eğitmeni
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Sırf virabismillah la aynı safta olmak için yazdım dedi feysten....
Hepiniz doğrusunuz...
Doğrusunuz da ,
hanginiz 4X4 lük uyguluyorsunuz?....
Hee eşeklikmiş....
O zaman hepimiz eşeğiz...
Biz hepimiz süper kullaniyoruz,
bnir tek sen bozuksun.
Olum alinti yaptik diye neden lafin hepsini üstüne aliniyon?
Ayrica Fatih benle ayni fikirde olunca, ben fikir degistirdim.
An itibariyle seni destekliyorum.
Yasasin kopenak krakerleri,
yasasin bu krakerleri yeme özgürlügümüz.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Reklamlar
-
coq'la alper_tunga karşı saftaysa doğru fikirdeyiz demektir
üstüne basınca çarpılıyon,
yatağa döksen kabus görürsün,
trafikte yesen ceza kesiyolar,
kraker işi başa bela
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
-
coq adlı üyeden alıntı
Biz hepimiz süper kullaniyoruz,
bnir tek sen bozuksun.
Olum alinti yaptik diye neden lafin hepsini üstüne aliniyon?
Ayrica Fatih benle ayni fikirde olunca, ben fikir degistirdim.
An itibariyle seni destekliyorum.
Yasasin kopenak krakerleri,
yasasin bu krakerleri yeme özgürlügümüz.
Heh şööle...
Senle bir olunca vira bismillah yalan olur..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Sız aynı fıkırde olunca ben dılek tuttuydum , ne sımdı tuttugum dılek elımdemı patlıcak :(
Ulker olaydı sorun olmazdı , etıdır o etı
Not: araba kullanıyorum uzun yazamıcam
-
ya millet neyi tartışıyo gene:S işiniz gücünüz olmayınca herşeye yorum atmak için ...
dikkati dağıtıcı herşey yasaktır .araç kullanırken çig köfte yemekle kraker yemek arasında ne fark olur ki offf
mesele bu cezayı yazarken herkeze eşit uygulamaktır piyango o kişiye patlaması değil.çünkü suç saymayanlar işte içimizde
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
"coq"la aynı fikirde olmak hoşuma gitmiyo ama yapacak bişey yok
coq adlı üyeden alıntı
Ayrica Fatih benle ayni fikirde olunca...
Kırmızı ışıkta geçmenin cezası 166 TL...
Kraker yemenin cezası 141 TL...
coq ile kuvvetmira'nın aynı fikirde olması;
PAHA BİÇİLEMEZ...
.
.
.
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
Kıbrıs'ta oldum olası bir "Türkiyeli allerjisi ve " İngiliz hayranlığı " durumu vardır. Polis muhtemelen Türkiyeli şöföre gıcıklık olsun diye yapmıştır.
-
bunlar hep amerikanın oyunu
-
tigermbz adlı üyeden alıntı
bunlar hep amerikanın oyunu
beypazarı gevreği dururken kraker de neymiş.
taklitçi zihniyet muhterem
-
''Evet yedim'' e öldüm resmen
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
beypazarı gevreği dururken kraker de neymiş.
taklitçi zihniyet muhterem
adamın üzerine de dökülmez bu
kirlendi diye gömleği çıkartmak zorunda da kalmayız hem
-
Acil112 adlı üyeden alıntı
Seyir halinde Dondurma yemek, kraker vb gıda ve cep telefonu kullanımı yasaktır. Ceza yazanla değil, yazmayanla uğraşmak gerek.
Cep telefonu kullananların yedi sülalesine saydırıyorum vallahi. 75 promil alkollüymüş gibi oldu kanıtlanmış bir gerçek...
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Off ne desem bilemiyorum, ne zaman bi mesajıma cevap yazsanız mutlaka hayırsızlığımdan uğursuzluğumdan bahsediyosunuz, ben de bunda bir hayır göremiyorum. Direksiyonu bırakmayacaz diye o zaman 1. viteste kalkalım gaz pedalını paspasa dayayıp motoru bağırta bağırta 50 km hızla gidelim o zaman, malum direksiyondan bir eli ayırmak bile büyük tehlike vites değiştirmek de tehlikeli. Bu arada onu çeyrek geçe değil 9'u çeyrek geçe olacak onun doğrusu.
Yok böyle alma bence konuyu ! ben sizden yaşça bayağı büyüküm herhalde ! , sizi takip ediyor , ve hata yapmanız için fırsat kolluyor gibi görünsem de , gerçek bu değil inanın , örneğin motorsiklet tamiri konularındaki yardım severliğinizi devamlı taktir ediyor ve her fırsatta bunu dile getiriyorum ! .
Bu başlıkta size zıt fikir üretmiş olabilirim fakat bu devamlı size karşı zıt fikirler üreteceğim anlamına gelmemeli !!! ilerleyen zaman zarfında aynı fikirleri taşıdığımız başlıklarda olacaktır mutlaka !!! sanal bir ortamda elimizden geldiği kadarı ile bilgi paylaşımı yapıyoruz !! sizi kafaya taktığımı falan sanıyorsanız kesinlikle yanılıyorsunuz , böyle bir hakkım olmadığı gibi , düşündüğünüz şekilde bir kişilikte değilim !!! .
Konumuza dönersek ! cep telefonuylada elimizi kullanarak konuşuyoruz çoğumuz ! , buna da karşı çıkılmamalı o zaman değil mi ? . fakat cezası var !
Burada önemli olan konsantrasyon ! , hatırlanıyorsa , 1-2 yıl önce yocu otobüsünü devirip , 10 kişinin hayatını kaybetmesine sebep olan şoförün kaza anında teyple uğraştığı beyan edilmişti ! .
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
-
Arkadaşlar, mesajımdaki "eşşek gibi ceza ödemek" sözü için özür dilerim. Fakat Bu kadar ciddi bir konuda insanların birkaç basit denklemi kavrayamamış olmasını kabullenemiyorum. Şehir içinde önünüze bir çocuğun fırlaması 1 saniye sürer. Şehirlerarası yolda sizin yada etrafınızdaki bir aracın lastiğinin patlaması her an olabilecek bir vakadır ve bunlarla karşılaştığımızda yolu tarıyor olmamız gerekir.
---------- Post added 30-04-2013 at 00:12 ---------- Previous post was 29-04-2013 at 23:35 ----------
Daha uzun yazacaktım fakat şimdi nöbetteyim ve vaka çıktı şimdi döndüm, az önce önümdeki bir sürücünün gece gece tepe lambalarını ve selektörü görmesi, sireni duyması, ben tamponuna dayandıktan sonra 10-15 saniye sürdü ve bu eleman telefonla konuşuyordu
-
tigermbz adlı üyeden alıntı
adamın üzerine de dökülmez bu
kirlendi diye gömleği çıkartmak zorunda da kalmayız hem
gömleği tumanı karıştırma şimdik
-
Moderatör
Ülker konuyu dikkatle takip ettiğini bildirip, çok yakında yenildiğinde ceza yedirmeyen kraker üreteceğini duyurdu. Milli içkimizle birlikte tüketilmesini tavsiye eden Ülker Kraker Bölüm Başkanı, "kaybolmayan sakızı da yaptık, bunu da yapabilecek güce sahibiz" dedi.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)