Arkadaşlar kendime profil resmi koyucam ama beceremedim nasil olucak ? bu konuda bilgili abilerim arkadaşlarım yardım edebilirlermi ?
Arkadaşlar kendime profil resmi koyucam ama beceremedim nasil olucak ? bu konuda bilgili abilerim arkadaşlarım yardım edebilirlermi ?
Sagda, en üstte kontrol paneli var. Oraya tıkla. Sagda linkler çıkacak. Orda imza değiştir, profil resmi değiştir gibi seçenekler çıkacak.
Ordan bilgisayarda olan bir resim ekleyebilirsin.
Seçtiğin avatarı bilgisayarına indir
En üstte sağda kontrol paneline gir
solda avatarını değiştir yada ekle olacak ona tıkla
Option 2- Bilgisayarınızdan Resim Yükleyin: kısmına dosya seç i tıkla
resmi seç onayla tamamdır
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
yalnız motorcu forumunda 6500 devirde redline' a giren bir devir saati hoş karşılanmayacaktır
birazdan ilgili arkadaşlar gelip, seni esefle kınayacaklar
Yıl oldu 2016 ben hala profil resmini yapamayanlardanım. Yukarıda anlatılan 2. yöntemi denedim ve ekledim. Kontrol panelimde resim gözüküyor fakat foruma yazdığım konularda gözükmüyor Durumu çözemedim.
Bi yardımcı olabilirmisiniz şu yaşlıya :S
Aynı sorun bendede var suan düzeltmissiniz sanırım nasıl düzelttiniz
te bunu kullan bu 14500 devirde giriyor kesiciye. isteğe göre devir göstergesi gif yapılır, tanesi 1 lira
İster düşün... Kendini ister hayale kaptır...Uzar uzar, çünkü hiç sonu yoktur yolların.
Bakarsın aldanmışsın, gördüğün bir seraptır. Sevimli bir hayale açılırken kolların.
Sene 2020, ben avatar/profil fotosu ekleyemedim. Yeni üye olduğum için, yetki problemi mi var bilmiyorum. NOT: Üyelik aktifleştirildi.
Edit: Başardım
Mobilden yapamadım ben ..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)