Çöp kamyonuna atıp ezdiler!
Reklamlar
-
Sinop'ta zehirli yiyeceklerle öldürülen sahipli ve sahipsiz 15 köpek çöp kamyonuna atılıp, çöp öğütme mekanizması çalıştırılarak ezildiler.
Köpek katliamını bile gölgede bırakan bu olay vicdanları sızlattı.
SİNOP’un Türkeli İlçesi’ne bağlı Güzelkent Beldesi’nde, sahipli ve sahipsiz 15 köpek zehirlenerek öldürüldü.
Olay geçen pazertesi günü Türkeli İlçesi’ne bağlı Güzelkent Beldesi’nde meydana geldi. Zehirli yiyecek verilen sahipli ve sahipsiz 15 köpek, telef oldu. Köpek ölüleri, Belediye ekipleri tarafından toplanıp önce çöp araçlarına, ardından şehir çöplüğüne atıldı.
Köpeği zehirlenen vatandaşlar ve hayvanseverler duruma tepki gösterdi. 15 köpeğin vahşice katledildiğini söyleyen kendi köpeği de zehirlenen Muhammet Sönmez, "Burada köpekleri katlediyorlar. Cüzdanı ve aşıları dahi olan köpeğimi zehirlediler.
Bunu yapanlardan şikayetçiyim. Köpekleri zehirlediler. Belediye de sokak ortasında bulunan bu köpekleri çöp arabasının arkasına atarak aracın hareket eden mekanizmasını çalıştırdılar. Yani köpekler çöp arabasında ezildi. Daha sonra bunları Güzelkent Belediyesi’nin çöplüğüne döktüler. Bunu yapanların cezalarını çekmelerini istiyorum" dedi. Belediye yetkilileri ise konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.
(Kaynak:Milliyet)
:queen:Ne yapmak istediğin önemli önce düşün sonra UYGULA:queen:
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah bunları bildiği gibi yapsın,ulan hiç mi vicdan denen şeyden nasibinizi almadınız serefsiz mahlukatlar.
-
öncelikle belirteyim, bir hayvanseverim. (tv ye çıkıp bağrınan ama iş kendine gelip te akşam olunca kıymalı biber dolması yiyen, deri çanta ve kemer kullanan soytarılardan değilim.)
sokak köpekleri ve kedileri hakkında iyi düşünmüyorum. neden mi? o köpekleri ve kedileri sokağa ÖLÜME terkedenler insan değil ki, belediye ya da benzeri kuruluşları bunu yapmaya mecbur bırakıyorlar. ben öldüremedim, sen öldür belediyeci amca demenin bir başka yolu değil midir bu?? bir heves alınıp da salınan hayvanlar bi süre sonra mikrop yuvası ve tehlike oluyor insanlar için.
sahipli hayvanlara böyle yapılmamalı...
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
ozgurakman adlı üyeden alıntı
öncelikle belirteyim, bir hayvanseverim. (tv ye çıkıp bağrınan ama iş kendine gelip te akşam olunca kıymalı biber dolması yiyen, deri çanta ve kemer kullanan soytarılardan değilim.)
sokak köpekleri ve kedileri hakkında iyi düşünmüyorum. neden mi? o köpekleri ve kedileri sokağa ÖLÜME terkedenler insan değil ki, belediye ya da benzeri kuruluşları bunu yapmaya mecbur bırakıyorlar. ben öldüremedim, sen öldür belediyeci amca demenin bir başka yolu değil midir bu?? bir heves alınıp da salınan hayvanlar bi süre sonra mikrop yuvası ve tehlike oluyor insanlar için.
sahipli hayvanlara böyle yapılmamalı...
Hayvanseverim demişsinde bana yazdıkların çelişkili geldi.
-
tanertc adlı üyeden alıntı
Hayvanseverim demişsinde bana yazdıkların çelişkili geldi.
peki şunu da düşünün, belediyeler sokakta yaşayan hayvanları alıp beslese, insanlar nasıl olsa belediye bakar diye sevmedikleri/bakmak istemedikleri hayvanları atmaya devam etmezler mi? bu bir caydırma yöntemidir aslında... tabi vicdanı olana. belediye tarafından yapılanları tasvip etmiyorum, bilakis protesto ettiğim kişiler sokağa atılan hayvanların sahipleridir.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
ozgurakman adlı üyeden alıntı
peki şunu da düşünün, belediyeler sokakta yaşayan hayvanları alıp beslese, insanlar nasıl olsa belediye bakar diye sevmedikleri/bakmak istemedikleri hayvanları atmaya devam etmezler mi? bu bir caydırma yöntemidir aslında... tabi vicdanı olana. belediye tarafından yapılanları tasvip etmiyorum, bilakis protesto ettiğim kişiler sokağa atılan hayvanların sahipleridir.
sokağa atanlar zaten bu kadar duyarlı olan kişiler olsa sokağa atmazdı öyle dimi
akpli bir belediye lafa geldi mi onlardan başka müslüman yoktur zulme geldi mi onlardan daha iyi zalimde tanımadım zamanı geldiğinde nasıl kendilerini savunacaklar çok merak ediyorum
-
Biz bu ve bunun gibi zihniyette olan '' İNSAN'' görünümlü mahlukatlara kısaca O.Ç diyoruz...!
-
Yazık olmuş hayvanlara.
Hani Allah'ın verdiği canı başka kimse alamazdı ?
Onların yaşam hakkı yok mu ?
-
M.balibey adlı üyeden alıntı
sokağa atanlar zaten bu kadar duyarlı olan kişiler olsa sokağa atmazdı öyle dimi
akpli bir belediye lafa geldi mi onlardan başka müslüman yoktur zulme geldi mi onlardan daha iyi zalimde tanımadım zamanı geldiğinde nasıl kendilerini savunacaklar çok merak ediyorum
Yorum yapmadan önce lütfen biraz araştıralım. Adı geçen belediye MHP yönetimindedir.
http://www.yerelnet.org.tr/belediyel...ediyeid=127248
Buradanda konuyla alakalı mesaj atabilirsiniz. Lütfen duyarsız kalmayalım.
http://www.turkeli.bel.tr/contact.php
-
Muğla'nın ilçeleri, sokağa atılan cins cins köpeklerle dolu. Şerefsizler yavru iken alıyor, hayvan biraz büyüyünce tatile getirip giderken bırakıyor.Bunu yapan hergeleler, inşallah huzurevinde yalnız ölürsünüz, çoluğunuz çocuğunuz ziyaretinize gelmez.
-
kopeklere barı nma evlerı yapılmalı bırde kısırlaştırarak asırı uremelerının onune gecılmelı..
bızım burda kucuk çocukları kovalıyorlar...
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
-
Yazları yazlıkta çocuklar eğlensin diye hayvan alıp, kışın eve dönerken sokağa atıyorlar. Öbür yaz yine gelip sokak hayvanlarından şikayet ediyorlar.
Yazlık yerler maalesef böyle. Banro arkadaşıma katılıyorum. Ömürlerinin sonbaharında onlarda huzurevine atılacak. Çünkü çocuklarına öyle öğrettiler.
Bilge değil sadece ahmaklar her şeyi bilir.
-
benim de biri 4 yaşında erkek kangal, biri 10 aylık dişi kurt olmak üzere 2 köpeğim var. ikisini de 1-2 aylık yavruyken aldım. şimdi besledim büyüttüm. ikisi de işimi aksatıyorlar. pazar günü bile ofise işim olamamasına rağmen gidiyorum. 39 derece ateşle arabaya atlayıp 22 kilometre uzaklığı olan işyerime sırf köpeklerimi beslemek için gittiğimi bilirim. 10 aylık olan hera adlı insani şahıs hep ofise tuvaletini yapıyor. temizlemek zorunda kalıyorum. her temizleyişimde atacam bunu diyorum. yaramazlık yaptığında gazete ile sürekli vuruyorum terbiye amaçlı. en büyük eziyetim bu.ama iş atmaya gelince elim gitmiyor, vicdanım sızlıyor. ben de insanım bunlarda vicdan yok mu? nasıl insan bunlar? hani kutsal kitap? hani müslümanlık? nerede kaldı dindarlığınız?
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
-
Yazıklar olsun ! Allah kalplerine vicdan merhamet versin .
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
-
allah ıslah etsin akıl fikir versin..
-
Köpekleri öldürüp, çöpe atıp üstüne üstlük birde ezip kurtuldular ama vicdan azabından bir ömür kurtulamazlar inşallah. Halka bile açıklama yapamayan bu belediye yetkilileri Allah'a nasıl bir açıklama yapacak acaba.
-
yalan yok köpekleri severim ama sokakta karşılaşınca değil.
İnsani yollarla uyutulara öyle ya da böyle sokakta tek köpek kalmamalı bence
-
Moderatör
ysn_erl adlı üyeden alıntı
yalan yok köpekleri severim ama sokakta karşılaşınca değil.
İnsani yollarla uyutulara öyle ya da böyle sokakta tek köpek kalmamalı bence
Senin gibi düşünen insanlar uyutulmadıkça dünyada huzur olmaz.
-
yahu yorum yapmayayım diyorum
4 köpeği olan bir kişi olarak olayı sadece enteresan buluyorum
şimdi olaya farklı açılardan bakıyorsunuz o yüzden ara yol bulmak zor
olaya bir de şu açıdan bakın
bu devlet kendi vatandaşına ve dahi kendisi için çalışan görevlilerine bile sahip çıkmaz
ve sokak ortasında göz göre göre öldürülmesine seyirci kalırken
sokak köpeği için hassasiyet beklemek çok ütopik bir düşünce olur
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
beyler bayanlar önce şunu kabul edin; köpekleri artık kaç yy önceyse bizler eğittik ve kendimize bağımlı(!) hale getirdik. sonuç olarak köpekler bizim yaşadığımız her yere aittir.
bir hayvanı sokakta görmek istememe nedeniniz ya bir insandır ya da başka bir insan! ya anneniz babanız size sevgi aşılamamıştır ya da o köpek bir insanın saldırısı sonucu şiddete meyillenmiştir. hayvanlar iyi ya da kötü değillerdir.
barınakların hali ortada, belediyeler zavallıyı oynayacaklarına işlerini yapsınlar. sadece işlerini! kedilere köpeklere para yok değil, haracanan paraları çok görmelerinden kaynaklanıyor sorun. zihniyetin değişmesi lazım.
ABD'de hayvanına bakamayan dernek/vakıfça tespitinde polis gözetiminde köpeğe el koyuluyor, tedavisi yapılıyor ve sahibinin yeterli özen gösterilemdiği anlaşılırsa mahkemeye veriliyor. bizdeki gibi de kabahatlar kanunundan üç lira beş lira ile de kurtulamıyorlar. biz daha kendi çocuğumuza bakamıyoruz. hey allahım.
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)