Bugün canlı bir turnuvaya rastladım, bu saate kadar da oynadım durdum
İsteyen burda profil oluştursun: www.chess.com , ben de bir eşleştirme programı indireyim? Hım? Nasıl olur?
Bugün canlı bir turnuvaya rastladım, bu saate kadar da oynadım durdum
İsteyen burda profil oluştursun: www.chess.com , ben de bir eşleştirme programı indireyim? Hım? Nasıl olur?
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
satrançı çok severim turnuvalara katılmışlığım vardı.Ama 7. sınıfta bana yapılan bariz bir haksızlık sonucunda bu oyundanda soğutmuşlardı beni.Olayı özetlersek.İzmir seçmelerinde 3. lük için oynuyordum.Ozamanlar okulda satranç kursu vardı ben o kursa gitmiyordum ve rakibim o kursa gidiyordu.Hakemde o kursun öğretmeniydi.Ve beni sebeb yokken diskalifiye etti.O gün bu gündür soğudum satrançtan.6 yıl olmuş yani.
Sür gari
Ben varım.....
pas .
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Uploaded with ImageShack.us
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Pişti derseniz varım.
Ötesine kafam basmıyor.
Bugünlerde tavlaya sardım.Mars olup duruyom.Uyuz oldum.Satranca geçiş yapmak baya iyi olur.Şans faktörü sıfır.Bi aralar mynette satranç oynuyodum ama yenilince hile yapıyolar.
www.chess.com a kayıt oldum. User name "acemiplayer". Satranç meraklılarını beklerim...
Ben de üyelik aldım.Nickim "satrancci34".Oyunda grup kurup turnuvalar yapılabiliyomuş anladığım kadarıyla.Şimdilik 3 kişi olduk :
1.acemiplayer
2.Mengu16
3.satrancci34
Katılımların devamını bekliyoruz.MT satranç kolu kuruldu.Belki ilerde bi buluşma düzenleyip mangalın yanında satranç takımımızı getirip sanal alemde değil gerçek satranç oynarız.Bu arada bilmeyen arkadaşlar sakın utanmayın.Bilmemek ayıp değil , öğrenmemek ayıp.Dünyanın en güzel , şans faktörünün sıfır olduğu , tamamen strateji ve kafaya dayalı bir oyunudur.Öğrenmek isteyen arkadaşlar beni ekleyin , yardımcı olurum.
3 oyun oynadım üçünde de yenildim ya, karşı tarafa ayıp olmasın diye çabuk hamle edince yanlış yapıyorum
Türk milletine göre bir oyun değil satranç
ileriyi düşünerek hareket etmeyi becerebilseydik, melmeketin durumu bu vaziyette olmazdı herhal
benden de pas
sipor ayakkabılarımı giydiğim bir gün oynayabilirim ama
hayırdır?
kale'yi duyunca gol krallığına mı soyundun?
sen kalbimizin kralısın?
Ben turnuvaya katılamam 1-2 oyun oynayacaksak tamam
olmaz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)