Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

STV 'nin diziye efekt koymayı unutması 2

REKLAM ALANI
    clemenze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merak ediyorum bu efektler maliyetten düşüyor mu? Ya da vergiden ne lan bu?

Arkadan gülme sesi geliyor ama heralde Tv'den çekim yaparaken heralde.

Peki son yere düşme sahnesi nedir yahu!

http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...montaji-icerir

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Cat 428c :D
    bende oynadım bu dizide bayağı sadece kendi sahnemi izleyip kapatırdım
    kwsk-boy bunu beğendi.
    Pşşştt Unutma ! Sen Bu Yazıyı Okurken Birileri 299 + da Adrenalin Patlaması Yaşıyor

djan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr250r
    Bi evlenemedin be Aslı komedi dizisiymiş bende ciddi birşey sanıyordum
    Çoğunluğun yaptığı şey daima yanlıştır.

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    1. kadın askerler hep geri hizmettedir. aktif operasyonlar dahil. vurucu göçte yer almazlar (nöbet hariç)

2. vurgulanmaya çalışılan gizli mesaj bizim asker kadınımız eziktir, dağda bu dizideki gibi çatışamaz ,kürtler gibi dişli nallı değildir.. maaşı alır oturur, çocuk doğurur.

3. hiç izlemediğim kanal ve diziler.. bence o tahtadan yapılmış boyalı G3 ler bile bana efekti önemsetmedi bu kaliteden bu iş beklenir. maneviyat sıfır.

eski çalıştığım iş yerinde bu tip dizileri izleyip içerlenen zavallı eşek kadar evli barklı admalar vardı yaa.. (ciddi sanıyorlar)
    TheAzReaL07 ve kwsk-boy bunu beğendiler.
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

K o r @ y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ATOM KARINCA
    fettullah teröristinin , hırsızının , gavurunun kanalı hakkında yorum yapmaya bile değmez
    kwsk-boy bunu beğendi.

Bolu'lu Lynx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KLE 500
    Alıntı K o r @ y adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fettullah teröristinin , hırsızının , gavurunun kanalı hakkında yorum yapmaya bile değmez
    Çok bktan bi olay hakkaten ama ,İzleyip izlememek herkesin tercihi...Bende izlemiom kesinlikle...
    şahsen tanımadığın bi insana bu ithamlar yanlış yani...Arkadaşım bu kadar kendini kaptırma...
    Denildimi bir yerin adına Türk beldesi
    Gözüm albayrak arar, kulağım ezan sesi....

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı clemenze adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merak ediyorum bu efektler maliyetten düşüyor mu? Ya da vergiden ne lan bu?

Arkadan gülme sesi geliyor ama heralde Tv'den çekim yaparaken heralde.

Peki son yere düşme sahnesi nedir yahu!

http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...montaji-icerir
    Düşerken 2 kişi oluyor ... Mitoz bölünüyor kız...
    Du du du du dudududdd tırrrrr...
    Elinde makinalı , karşısındaki kız tek atış ta dan.....
    İzleyecem bundan sonra bu diziyi...
    Spartacus de öldü dizi bitti zaten...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu dizileri kim yazıyorsa kim danışmanlık yapıyorsa bu dizilere ciddi şekilde öpmek lazım bu arkadaşlar.Görüneninde ötesinde ciddi mantık hataları var.İlk olarak tabancaların etkili menzili 50 mt civarıdır.50 metreden sonra her zaman nişan aldığınız yere gitmez kurşun.Teröriste tabanca var,askerde dürbünlü G3 var o mesafeden tabancanın hiç şansı yok.Askeri eğitim almış hiç bir insan yakında düşman varken dallama gibi orta yerde vurulmayı beklemez korunaklı bir yere siper alır etrafına bakınır.Herşey tamamda asker kadın vurulunca 2 kişi oldu.Aklıma Kemal Sunal'ın şu filmini getirdi bu sahne;

ilkerabi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YOK Şimdi.. Corsa 05
    Cevat Fehmi Başkut'un ''Buzlar Çözülmeden'' uyarlamasındaki ''Deli deli küpeli'' (1986) filmi. Gene de 8.5 puanı var.
    Bu filmin bir eski çevrimi daha vardır:
    http://www.imdb.com/title/tt0406620/

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Transalp
    Ben şahsen kuzey güney tarzı dizi izleyenderse STV'nin bu dizilerini izleyenleri üstün tutarım.Hayatımda hiç dizi izlemem.Ama bi aralar Sır kapısına bakıyoduk hanımla.Denk gelirse açardık.Sonra baktım sırf duygu sömürüsü.Kötü karakter aşırıya gidiyo.Bide işin içine çocuk ajitasyonu eklediklerinde daha da kötü olmuştu durum.Kalite baya düşmüştü.Hanıma kapat artık şunu demeye başlamıştım.Ancak bi zamanlar sır kapısının bu ülkede fırtına gibi estiğini unutmamak lazım.Belki gençler arasında değil ama orta yaş ve üst yaş sınıfındakiler baya izlemişti.Çünkü gençlerin daha çok aklı fikri oynaşta olduğundan bu tür şeyleri izlemezler.

haojin2005 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 2006/Lada Samara 1500i 2001
    Bu kanalı izleyenler var ya Türkiye'nin 5.en çok izlenen kanalı.Ben şahsen sadece bu kanalda Ayna'yı izliyorum onda da fetonun okullarının reklamını yapmaya başlayınca kapatıyorum.Onun haricinde güzel program.
    Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)

crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 2008
    http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/87704/badem-b-behzat-cye-alternatif-polis-hikayeleri-stv bu da iddialı bir yapım behzat ç ye alternatif

paran kıttır eyvallah...efekt koymayı unuttun hadi onada eyvallah...konu laçkadır napsın garibim hadi onada eyvallah...
    yahu kardeşim düşerken 2 kişi oluyolar...demekki askeri oynayan kadın tek başına kendini yere bırakıpta ölüyormuş gibi bile yapamıyorki biri elinden tutup yere
    nazikçe bırakıyor....pes beee...

Motosikleti
    Yeni Çelik Crown 150
    Alıntı GONYALI1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende oynadım bu dizide bayağı sadece kendi sahnemi izleyip kapatırdım
    Nickine bakmadan gonyali misin yazacaktim, vazgectim

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Bu dizilerin setlerinde de kesin haremlik selamlık oturuş tarzı vardır ordan kız da kaldırılmaz Ama belki de dumanla haberleşiyolardır bilemeyiz

ilkerabi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YOK Şimdi.. Corsa 05
    Alıntı haojin2005 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu kanalı izleyenler var ya Türkiye'nin 5.en çok izlenen kanalı.Ben şahsen sadece bu kanalda Ayna'yı izliyorum onda da fetonun okullarının reklamını yapmaya başlayınca kapatıyorum.Onun haricinde güzel program.
    TV kanalları eskiden ara ara verirdi belgesel.. Sonraaa, ceza olarak belgesel oynatıyorlardı. Şimdi hak getire.

E koyunun olmadığı yerde de işte bu keçi de abdurrahman çelebi işte..
    Her yere gidip hiç bir şey görmeden gelen program.. Benim de favorim.. Hele hele her programda pazarda gezip malların tadına bakması vazgeçilmez:
    ''Evet sevgili seyirciler, japonyada pazarda satılan karpuzların dilimi 150 yen. Şapı-şupur... Evet tadı bildiğimiz karpuz gibi sayın seyircilerimiz.''

http://www.youtube.com/watch?v=hI7JW-hKs2c

Burada 30.00 dan sonrasını izleyin; süper klasik.. Gidilen yerlerin en modern ve çağdaş yönlerini göstermesi bakımından eşsiz yani. Hele o plajdaki üstsüz kızlarla röportajlar... Çok fena, çok...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)