Uzakdogu sporlariyla (Hobi , is) ilgilenenler ve yapanlar varmi? Bakalim kac motosiklet meraklisi arkadasimiz sporcu? Hangi tur (Aikido , Karate , Taekwando , Muaythai , Ji-jitsu , Kickboks vb. ) sporla ilgileniyor veya yapiyorsunuz?
Uzakdogu sporlariyla (Hobi , is) ilgilenenler ve yapanlar varmi? Bakalim kac motosiklet meraklisi arkadasimiz sporcu? Hangi tur (Aikido , Karate , Taekwando , Muaythai , Ji-jitsu , Kickboks vb. ) sporla ilgileniyor veya yapiyorsunuz?
Lisede ve Üniverstede Kick Box yapıyordum KKTC milli takımında 2 sene yer aldım. Kıbrısta 1., Moskovada 4., Kazakistanda 3. oldum. 4 senedir falan yapmıyorum ama halen sağlamız ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Üniversite yıllarında biraz Aikido. Ama eşim sağlam Jui-jitsu cudur
Küçük insanların büyük gölgelerinin olduğu bir ülkede güneş batmak üzeredir. (Çin atasözü)
kıck-box a ve doga sporlarına bayılırım ve tv de varsa kacırmamaya calısırımSin adlı üyeden alıntı
futbolu amator yapıodum ama sımdı işlerden vakıt olmuyor ve yuzmeye bayılıyorum
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
Bir süre KİCK-BOX ile uğraştım...
Hey gidi günler ben de ufakken karetede il derecesi almıştım.
Ama huzuru boksta buldum.
Benimki eskidendi. Vücut geliştirme yapıyoken yanında eklemler oduna dönmesin diye hocam tai-box yaptırıyodu.Geçtiiiii!.
kick box yapmıştım 2 ay kadar.
temel birkaç tekniği kaptıktan sonra bıraktım.
(bacakları terbiye etmek kolay olmuyor...)
aslında en güzeli boks.
kavga esnasında rakibinin kafasına uçar tekme atmak kolay olmuyor en iyisi mi yumrukları kullanmak...
karateyi siyah kuşağa kadar yaptım, kick boks u 4 ay kadar 3 ay güreşe gittim ama pek tutmadı... şuan kitaplarla jeet kune do yu öğrenmek istiyorum .bence en güzel stratejiye sahip spor o... felsefesi öz. teknikler abartılı değil ..sade yalın ce sonucu tatminkar olan teknikler.. vücud dengesi sağlam olan ve kombine vuruşlarda etkili olan bir spor .. ben kendi kendime ewde geliştirmeye çalışıyorum..karate de başarılarım da var ama beni pek sarmadı .. kıck boks ta da savunma çok yetersiz..saldırı hareketleri hep standart.karatede özellikle kuşak sınavlarında yapılan çifte standart durumuda çok kötü..hakketmeyenlerin siyah kuşağa yükselmesi artı bir olumsuzluk
ah..ah..bir zamanlar...kimse bilmezken bilirdik...şimdi yüksek kros motorlara bacak açıp binemiyorum bile..
wing-tzun
pek spora benzemez. sporda dürüstlük centilmenlik olur.
taekwondo bir zamanlar... iki yıl kadar.. sonrasında devam ettirmeye zamanım olmadı..
CBR 600F Honda,
HENUZ YENIYIM YESIL KUSAKTA KALDIM DEWAMDA ETMICEM HOCAM TEKWANDODAN NEFRET ETTIRDI WALLA
Aikido. Bisüredir uzak kaldım. Başlamak için can atıyorum.
Less is more...
Uzun süre Japoya GT500 yarışlarını takip ettim, o da uzakdoğu sporu sayılır
Bu kadar sporcu arkadasimizin oldugunu tahmin etmemistim.. Gercekten mutlu oldum.. Ben 2 senedir Muaythai (Thaiboks) yapiyorum.. Bazi arkadaslar birakmis veya birakmayi dusunuyor fakat ben sahsen birakmamanizi oneririm. Gecen gun basima gelen olayda spaninglerin verdigi tecrube ile 3 kisiyi kirdim.. Kavga etmeyi (Sokakta) sevmiyorum ama sizde bilirsiniz serseri cok bazen mecbur kaliyorsunuz!
arkadaşlar
1983 yılında başladım karate ye ve ogünden beri hiç bırakmadım. 1988 yılına kadar karateye devam ettim 1988 den1991 e kadar ashihara karate (vuruşlu karate) çalıştım. 1991 yılından bu yana kick box ve thai box çalışıyorum.
uluslar arası hakem
uluslar arası antrenör
T.C kick Box antrenörüyüm
Türk bayrağını göndere çok çektirdik çok şükür. sayısız dereceler aldım.
yetiştirdiğim talebelerimde defalarca dereceler yaptılar
benim hayatta ki en büyük tutkum bu arkadaşlar ve elim ayağım tuttuğu sürece de bıakmaya hiç mi hiç niyetim yok.
[B]Karanlığa Taş Atılmaz [/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)