Özellikle ılgarini mağarası ile ilgili bilgiye sahip arkadaşlar var olup iletişime geçerse sevinirim.
Özellikle ılgarini mağarası ile ilgili bilgiye sahip arkadaşlar var olup iletişime geçerse sevinirim.
Two Against the World
Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200
bize yardımcı olacak arkadaşlara minnettar olurum bu konuyu açan arkadaşın eline düştük peşinden yollara düşeceğiz bi yardım konu sahibi arkadaş dışında 4 arkadaş daha mağdurdur benim gibi
KAstamonu diyince biraz geniş olmuş :D Mengen Devrek Cide bölgeleri daha cok destek olabilir :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
forumda Kastamonu'lu arkadaş yok anlaşılan..
Two Against the World
Bizim Kastamonu'lu tanıdıklar var, istersen sorayım .
s.a kjardes kastamonu buyuk bır yerdır sen aradıgının hangı ilçede oldugunu yazarsan daha kolay yarrdımcı olacak arkadaslar cıkabılır...
Var ama oraların yabansıcı
Benim Anne tarafım Kastamonu, baba tarafım Sinop. Lakin ben de çok bilmiyorum. İlk motorlu gezimi geçen sene kurban bayramında yaptım ve çok hoşuma gitti. Bu sene ramazan bayramında gideceğim (kurban bayramında Bolu tarafları soğuk ve yağmurlu olabiliyor )
Sağlıcakla.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Istanbulda yasiyorum fakat kastamonu ile ilgili her konuda size yardimci olmaya xalisirim arkadaslar
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:33 ----------
Bahsetmis oldugunuz magara yakinin daki selale ve kanyon bolgesini gezmek istiyeceksiniz sanirim profesyonel bir ekip deil iseniz kanyona girmeyin sadece gezi amacli gidecek iseniz en yakin koy sakinlerinden kardim isteyim onlar size yardimcii olacaktir
Cadde34 Motosiklet Tutkunlari
Cadde34MT
Kanyonu Şelaleyi daha önce gezmiştik ;)
http://www.facebook.com/media/set/?s...4837577&type=3
Bu sefer Yamanlar üzerinden Soğuncak Yaylası sanırım oradan gecip Ilgarani mağrasında konaklamak yakında nehir varsa Alabalık yakalamak istiyoruz :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Bölgede gece konaklaması tehlikeli olabilir vahşi hayvanlar çoktur o bölgelerde bölgeyi iyi tanıyan bir köylü yanınıza almanızda çok buyuk fayda vardır
Cadde34 Motosiklet Tutkunlari
Cadde34MT
ben fotolarını görüştüm etkileyiciydi..bi de motorumun plakası kastamonu başka da yardımcı olamayacağım
kastamonu, motosikletle gezilip keyif alınacak nadide şehirlerden biri bana göre.hele birde gecenin bir vakti tali yollarda kaybolursanız değmesin keyfinize =)
benim asıl merak ettiğim ılgarini mağarasında 2-3 gece kalacağız ve bu süre zarfı içinde birinin çıkıp burda ne arıyorsunuz duramazsınız diyip demeyeceğini öğrenmek.
eyvallah hocam =)
Two Against the World
bu gezi planına katılmak isteyenler kabul edilir mi? gerçi uygun zaman bulmak benim için çok zor. yine de boyabat kastamonu arası yollarını gördüm, motorsiklet gezisi için enfes. ayrıca oldum olası bir mağara merağı vardır bende ve bugüne kadar hiç nasip olmadı.
bu arada vardiyalı ve haftanın altı günü, bazen yedi günü çalışmak benim için bir tercih değil, zorunluluk.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)