İnsan ''ben ne yaptım'' acaba diye dönüp bir bakmazmı
STV ve muadili kanalları listeden silmiş olduğuma bir kez daha sevindim.
112ciyiz
Abi böyle birşey var ve insanlar bunu gerçekten izliyor mu ?
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
İzlemek ne kelime!!!!!
Uçtuklarına bile inanıyorlardır....
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
arkadaşlar özel bir efekt koymuşlar oraya, yalnızca imanı kuvvetli olanlar görebilir, biz o yüzden göremiyoruz:D
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Şefkat tepe denen saçmalıktan sonra bitmiş bi kanaldır..YAZIK..
https://www.youtube.com/watch?v=GGatfgQkPGY
bu dizinin bu bölümünü bir yerde izledim. efekt koymayı unutmalarını bırakın her tarafı efekt olsa matrix oılsa izlenmez saçma sapan konulu bir filmdi. yazık orada oynayan oyuncuların emeğine.hele bir de efektsiz mavi perdede ufak ufak haçların olup süblim mesaj vermeye çalışmaları daha da bir komik.
Bu nedir abi... şuna prim veren bir toplum var
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
cıdden bu prıme tımede mı yayınlanıyor :S cok enteresan
cb125e (5000km) --- CBR250R (11500km ) CBR 650F (0KM ---- )
Bu video şu anda dünyanın bir çok ülkesinde yerel kanallarında ve sitelerde uçuk konusu ve bunu bile beceremeyenlerle dalga geçiliyor, 2013 ün gangamı olabilir vallahi.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Malesefki bunları seyreden ve bunlara inanan bir %51 miz var
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
Adamlar diyor ki öyle uyduruk dizi yaptık ki montajda render aldıktan sonra biz bile izlemiyoruz
Adamlar anında farkedip düzeltmişler işte, niye dalga geçersiniz ki hemen?
Hatırlar mısınız Kollama diye vadi çakması dizileri vardı.. Kaya Minik vardı hani pekekeyi kurmuştu güya.. Hatta deli bir emekli polis bu tip kılığına girip kendini ağaca asmaya kadar vardırmıştı..
Şimdi ne değişti de ''el etek öpülür'' triplerine geldiler? Apo hazretleri namazında niyazında müslüman(!) propagandası yapmaya başladılar, niye?
Neden İran dış işleri bunlar için siyonizme hizmet ediyorlar diye açıklama yaptı?
Suriye sınırı israillilere satılsın diye bu grup neden yıllarca (mayına basan ''çocuklar'' ölüyor- sakat kalıyor) diye kampanya yaptı?
Abant toplantısı diye neden hep pkk isteklerini dayattılar?
Neden kürtçe yayın yapıyorlar?
Neden türk cumhuriyetlerine sızmaya çalışıyorlar?
Rusyadan ve bazı türk cumhuriyetlerinden bunları neden küreyip attılar?
O gazeteleri nasıl, hangi parayla bedava dağıtıyorlar, ne için, kim için?
Bizim donumuzun ipine karışıp kendileri banka kurup faiz yerken neden cehennem akıllarına gelmiyor?
Yurtdışında afrikalılara bedavadan(!) türkçe(?) öğretenler burdaki dershanelerinde çocuklardan niye tonla para alıyorlar?
Neden, neden, neden?
Stvnin ruh halini anlayabilmiş değilim. Gizli kamera ibaresi ile yıllarca bildiğin tiyatrocuların oynadığı dizi film yayınladılar. Her fırsatta da insanların maneviyatını sömürebilmek için yapmadıkları numara yok.
Amaç islam propagandasımı yoksa iyi niyetli insanları sömürmekmi ? ( Aslında ben cevabı bılıyorum )
Tvde sildiğim ve görmek istemediğim yagane kanaldır.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Saman Tv
Diziyi seyretmedim, seyretmeyide düşünmedim.
Muhteşem yüzyılıda seyretmedim,
aşkı memnu seyretmedim,
Kavak yelleri birkaç bölüm izlemişimdir
olaya birde şu açıdan bakalım;
Yukarıda adı geçen dizide efekt konulmamış ve rezalet ve ilgisiz reji yönetimi(adı tam neyse) görülmüştür.
Muhteşem yüzyılda tasnif edilen saray = harem benzetmesi ve her türlü entrika ve oyunlar ?
Aşkı memnu amcasının hanımıyla birlikte olan bir yeğen ??
Kavak yelleri , kimin eli kimin şeyinde durumu ??
kısacası Dizi sektörü kötü , ama görsel ama başka yönlerden beni olumsuz etkiliyor..
şu anda hiç bir diziyi seyretmiyorum...
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)