Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

vücut geliştirme

REKLAM ALANI
    ero__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Peynir altı suyu tozu aktarlarda falan satılıyor. Alıp içsenize göriim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    just4techno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio Skipper, Sym Fiddle 3
    Bende daha yeni başladım hergün yumurta yiyorum. Vücudumun yorgunluğuna görede 2 veya 3 günde bir 40 şınav 40 mekik yapıyorum.Yaza kadar hazır olurum heralde

emrb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6

düzgünbaba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    varvarvar
    Alıntı reverse adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam tuzdan öldürecek misiniz vatandaşı?

Bu iddanın dayanağı, piyasadaki WHEY protein tozlarının peynir altu suyundan üretiliyor oluşu. Ancak o üretim aşaması çok ince teknikler ve işlemler gerektiriyor.
    Böylece piyasaya sürülüyor. Öyle direkt peynir tenekesindeki suyu alıp içmekle olmaz.
    Zaten ona peynir altı suyu denmez.
    Peynir altı suyu, peynirin üretim aşamasında açığa çıkan bir malzemedir. Bu sudan lor peyniri üretilir. Ayrıca birçok kullanım alanı mevcuttur.
    Mesela elinize bir gofret-çikolata ambalajı alıp bakın, içindekiler kısmında peynir altı suyu tozu olduğunu görürsünüz.
    Yani ticari bir malzemedir. Öyle peynir tenekesine doldurulup bakkallar tarafından çöpe dökülecek bir şey değildir

En basit peynir altı suyuna ulaşma yolu lor peyniri tüketmektir. Onun da yağsızını tuzsuzunu gerçeğini nerede nasıl bulursunuz bilmem.
    ))) Bayağı ciddiye almışsınız yazdığımı ,oysa ben başlığı ciddiye almadığımdan yazmıştım onu)) öyleya daha dambılı rafta gördüğünde ilaçları takviyeleri soruyorsa kişi bana göre kusura bakmasın ama son derece ciddiyetsiz ve cahildir,
    Peynir alt suyu konusunada gelirsek tekrar,senin yanlışın var dostum peynir alt suyundan lor olmaz,tam tersi kesilmiş sütten arta kalan tortunun kendisi lor,su ise sözünü ettiğimiz sudur,peynir yapımındada aynı şey sözkonusudur sütün içindeki katı madde peynir olur kalan duru suyada peynir altı suyu denir, Tussuz saf loru bulmayı bilmem ama evde kendiniz rahatlıkla ve basitçe yapabilirsiniz,taze sütü kestirin,süzgeçe dökün,süzgeçte kalan taptaze lor dur çıkan su ise peynir altı suyudur
    Bazıları çok yalama adam
    Allah için ÇALıyoruz hamdolsun..Keriz feneri derneği.

reverse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma F
    Lor üretimi hakkında pek bilgim yok dediğiniz doğrudur ama şu bakkallardaki peynir tenekesinin içindeki suyun peynir altı suyu olmadığını düşünüyorum.
    O bildiğimiz salamura suyu gibi bir şeydir. Tuzlu su yani, peynir bozulmasın diye.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:53 ----------

Evet, şimdi araştırdım tekrar bilgileri tazelemek adına. Benim hatırladığım doğruymuş.
    Lor peyniri, peynir üretiminden arta kalan suyun tekrar işlemden geçirilmesi sonucu üretiliyor.
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Lor

düzgünbaba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    varvarvar
    Alıntı reverse adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Lor üretimi hakkında pek bilgim yok dediğiniz doğrudur ama şu bakkallardaki peynir tenekesinin içindeki suyun peynir altı suyu olmadığını düşünüyorum.
    O bildiğimiz salamura suyu gibi bir şeydir. Tuzlu su yani, peynir bozulmasın diye.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:53 ----------

Evet, şimdi araştırdım tekrar bilgileri tazelemek adına. Benim hatırladığım doğruymuş.
    Lor peyniri, peynir üretiminden arta kalan suyun tekrar işlemden geçirilmesi sonucu üretiliyor.
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Lor
    Dostum o tür lor işte senin gerçek olarak aradığın lor değildir,işlemden geçin tavşanın suyunun suyudur) anlatmaya çalıştığım aslında ilk yazdığında aradığın lorun kendisi nasıl elde edilir konusudur.
    Bazıları çok yalama adam
    Allah için ÇALıyoruz hamdolsun..Keriz feneri derneği.

aranel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07 ABS - Burgman UH 200
    Fitness antrenörüyüm. Gidin bir spor salonuna yazılın. Hiç bir ilaçla protein tozları dahil size hiçbir fayda sağlamaz.

reverse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma F
    Alıntı düzgünbaba adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum o tür lor işte senin gerçek olarak aradığın lor değildir,işlemden geçin tavşanın suyunun suyudur) anlatmaya çalıştığım aslında ilk yazdığında aradığın lorun kendisi nasıl elde edilir konusudur.
    Peki o halde fazla idda edemeyeceğim. Dediğim gibi pek hakim olduğum bir konu değil bu üretim süreci.
    Zaten bu tür bilinmezlerden dolayı tüketmiyorum lor filan. Peynir yiyeceksem çakıyorum en yağlısından beyaz peynir geçiyorum.

aranel; ben de fitness antrenörüyüm özelden birşeyler yazacağım cevaplarsan sevinirim.

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Fitness antrenörleri sarmış dört bir yanımızı meğer
    Legends may sLeep.. But they never diE..!

ilkerabi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YOK Şimdi.. Corsa 05
    Hükümet ekmeği hizaya getire dursun, sağlık bakanlığı geçen gün gene firmaları teşhir etti..

Sucuk, sucuk değil, kaşar peyniri, yoğurt, süt, tereyağı, bal, çukulata.. aklına ne geliyorsa hepsi HİLELİ.....
    Zincir narketlerin mahalle arasında şube açtığı her yerde satılıyor..

Süte yoğurda bu derece pislik bulaştıranlar, sözümona ilaç ve gıda takviyesi kılıfıyla sattıklarına ne b.k koysalar yeridir!!!!
    Vücut geliştiricem diyen erkeklerin artık biraz düşünmesi lazım.. Kadınlar için sorun yok..
    ÇÜNKÜ tavuk da yese (soyadan mamül) takviye de alsa her halukarda kadınlık hormonu da alıyor... No problem yani..
    Hee göğüslerim, kalçalarım da gelişsin nolur falan diyorsanız başka tabi..

sakinseytan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin 1000
    zayıflıcaksan akşamları saat 6 dan sonra hiçbirşey yeme yogurt fln filan hiçbişi yeme.
    vala bende spora gidiyorum ama ilac hiç kullanmadım pekte ihtiyac duymadım sen niye illa ilac kullancam diyosun anlamadım hoca bile önermiyoken.
    salona girince koşu bandında 30 dk takıl sonra agırlıklara gir.
    Motosiklet mucidi

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    No pain no gain !

Sıkı çalış , iyi dinlen ,kaliteli beslen gerisi boş .

selo9115 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    apache--- İNAZUMA ---cbf 150 şimdide yeşil apache
    arkadaşlar bende düzenli olarak body building yapıyorum

gece gündüz hiç durmadan çalışsanız afedersiniz ama poponuzuda yırtsanız vücut belli biyere kadar gelişiyor ondan sonrasına vücut belli takviyeler istiyor.

En önemlisi amino asit bunu kullamadan vücut gelişimi olmaz dedim ya biyere kadar ondan ötesi yok

yani vücut geliştirmek kolay bir iş değil çok hassasiyet isteyen çok kaliteli beslemek isteyen vede çok sabır isteyen bir spor dalıdır.

Benim sana tavsiyem eğer gerçekten vücut yapmak istiyorsan düzenli bir şekilde salona gitmen (2 gün spor 1 gün dinlenme olarak) 3 ay sonrada amino asit kullanman
    bu şekilde kaslarını ortaya çıkartabilirsin ancak....

Motosikleti
    belki bu site biraz yardımcı olur diye düşündüm

http://uvfitness.net/Kas/vucut-gelistirme-programi/

aranel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07 ABS - Burgman UH 200
    Alıntı selo9115 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bende düzenli olarak body building yapıyorum

gece gündüz hiç durmadan çalışsanız afedersiniz ama poponuzuda yırtsanız vücut belli biyere kadar gelişiyor ondan sonrasına vücut belli takviyeler istiyor.

En önemlisi amino asit bunu kullamadan vücut gelişimi olmaz dedim ya biyere kadar ondan ötesi yok

yani vücut geliştirmek kolay bir iş değil çok hassasiyet isteyen çok kaliteli beslemek isteyen vede çok sabır isteyen bir spor dalıdır.

Benim sana tavsiyem eğer gerçekten vücut yapmak istiyorsan düzenli bir şekilde salona gitmen (2 gün spor 1 gün dinlenme olarak) 3 ay sonrada amino asit kullanman
    bu şekilde kaslarını ortaya çıkartabilirsin ancak....
    Nedir bu amino asit bize tanımını yapar mısın?

Motosikleti
    Alıntı aranel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nedir bu amino asit bize tanımını yapar mısın?

dalgamı geçiyorsun? yoksa ciddimisin?

ReiZzZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    doğal yollarla ne kadar oluyorsa oraya kadar çalış gerisi boş şişirme kaslar bir anlam ifade etmiyor sadece görsellik
    düzgünbaba bunu beğendi.

motorcu48 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    İNAZUMA keyfiii :DD
    ben besyo öğrencisiyim bahsettiğiniz ürün yağ yaktırıcı bir ürün fizyoloji hocasına sorduğumuzda bu ürünü çok çok düşükte olsa nispeten bir işe yaradığını söyledi
    yağ yakıcı limon ve nar suyuda bu etkiyi görür çok düşüktür ihtimali ancak görür fakat kasa kasa yemeniz lazımdır buda eğer limon yicekseniz miğdenizin delinmesi demektir
    ancak onu yapıcağınıza gidin
    ilk başta fiziksel aktivite planı oluşturun
    düzenli yaşam alışkanlıklarınızı değiştiriniz

egzersiz yaparkende en az 30 dkanın üzerinde aerobik tarzda kalp atımınızın %50 70 cavarında çalışmanızı sürdürünüz
    kalp atımınız 220 dir doğuşta bunu yaşınızdan çıkartıp bulabilirsiniz
    vucut ilk başta glikojen depolarını kullanır 30 dkdan sonra (eğer düşükse tenpo ) yağ asitlerini devreye sokar

bu haplar ve protein tozları amino asitler tamam lazımdır vucuda .steroit değildirler fakat fazlasını ayarlıyamazsınız vucutta ürik asit meydana gelir karaciğeri ve böbrekleri her zaman yormanız anlamındadır.üstüne üstlük prof.dr canan karatayın dediği gibi bunlar kimyasal işlenmiş maddelerdir kimyasallar o kasları şişirirler
    sağlıklı beslenmek için doğal yollardan alınmalı üstelik peynir altı tozu değil %50 hayvansal %50 bitkisel protein lazım
    he şimdi diceksiniz tavukta yumurtada hormonlu diye o zaman doğalını beslicen

fitness centerlardada proteini verirler millet alır fakat kg başına 0.7 gr dır heleki bu yapılan aktiviteye görede değişir neyse çok lafı uzattık ya
    Mustafa Kemal Atatürk

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Genelde sol kol gelişir bilgisayar başında takılanlarda

Motosikleti
    yok
    karnitin yağ yakıcıdır. 7-8 senedir sporla uğraşıyorum 1 kere alayım demedim. Bence sende alma en masum supplementi bile 3 ay sonra al. Ama almadan önce oku oku oku

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)