Peynir altı suyu tozu aktarlarda falan satılıyor. Alıp içsenize göriim
Bende daha yeni başladım hergün yumurta yiyorum. Vücudumun yorgunluğuna görede 2 veya 3 günde bir 40 şınav 40 mekik yapıyorum.Yaza kadar hazır olurum heralde
))) Bayağı ciddiye almışsınız yazdığımı ,oysa ben başlığı ciddiye almadığımdan yazmıştım onu)) öyleya daha dambılı rafta gördüğünde ilaçları takviyeleri soruyorsa kişi bana göre kusura bakmasın ama son derece ciddiyetsiz ve cahildir,
Peynir alt suyu konusunada gelirsek tekrar,senin yanlışın var dostum peynir alt suyundan lor olmaz,tam tersi kesilmiş sütten arta kalan tortunun kendisi lor,su ise sözünü ettiğimiz sudur,peynir yapımındada aynı şey sözkonusudur sütün içindeki katı madde peynir olur kalan duru suyada peynir altı suyu denir, Tussuz saf loru bulmayı bilmem ama evde kendiniz rahatlıkla ve basitçe yapabilirsiniz,taze sütü kestirin,süzgeçe dökün,süzgeçte kalan taptaze lor dur çıkan su ise peynir altı suyudur
Bazıları çok yalama adam
Allah için ÇALıyoruz hamdolsun..Keriz feneri derneği.
Lor üretimi hakkında pek bilgim yok dediğiniz doğrudur ama şu bakkallardaki peynir tenekesinin içindeki suyun peynir altı suyu olmadığını düşünüyorum.
O bildiğimiz salamura suyu gibi bir şeydir. Tuzlu su yani, peynir bozulmasın diye.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:53 ----------
Evet, şimdi araştırdım tekrar bilgileri tazelemek adına. Benim hatırladığım doğruymuş.
Lor peyniri, peynir üretiminden arta kalan suyun tekrar işlemden geçirilmesi sonucu üretiliyor.
http://tr.wikipedia.org/wiki/Lor
Bazıları çok yalama adam
Allah için ÇALıyoruz hamdolsun..Keriz feneri derneği.
Fitness antrenörüyüm. Gidin bir spor salonuna yazılın. Hiç bir ilaçla protein tozları dahil size hiçbir fayda sağlamaz.
Peki o halde fazla idda edemeyeceğim. Dediğim gibi pek hakim olduğum bir konu değil bu üretim süreci.
Zaten bu tür bilinmezlerden dolayı tüketmiyorum lor filan. Peynir yiyeceksem çakıyorum en yağlısından beyaz peynir geçiyorum.
aranel; ben de fitness antrenörüyüm özelden birşeyler yazacağım cevaplarsan sevinirim.
Fitness antrenörleri sarmış dört bir yanımızı meğer
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Hükümet ekmeği hizaya getire dursun, sağlık bakanlığı geçen gün gene firmaları teşhir etti..
Sucuk, sucuk değil, kaşar peyniri, yoğurt, süt, tereyağı, bal, çukulata.. aklına ne geliyorsa hepsi HİLELİ.....
Zincir narketlerin mahalle arasında şube açtığı her yerde satılıyor..
Süte yoğurda bu derece pislik bulaştıranlar, sözümona ilaç ve gıda takviyesi kılıfıyla sattıklarına ne b.k koysalar yeridir!!!!
Vücut geliştiricem diyen erkeklerin artık biraz düşünmesi lazım.. Kadınlar için sorun yok..
ÇÜNKÜ tavuk da yese (soyadan mamül) takviye de alsa her halukarda kadınlık hormonu da alıyor... No problem yani..
Hee göğüslerim, kalçalarım da gelişsin nolur falan diyorsanız başka tabi..
zayıflıcaksan akşamları saat 6 dan sonra hiçbirşey yeme yogurt fln filan hiçbişi yeme.
vala bende spora gidiyorum ama ilac hiç kullanmadım pekte ihtiyac duymadım sen niye illa ilac kullancam diyosun anlamadım hoca bile önermiyoken.
salona girince koşu bandında 30 dk takıl sonra agırlıklara gir.
Motosiklet mucidi
No pain no gain !
Sıkı çalış , iyi dinlen ,kaliteli beslen gerisi boş .
arkadaşlar bende düzenli olarak body building yapıyorum
gece gündüz hiç durmadan çalışsanız afedersiniz ama poponuzuda yırtsanız vücut belli biyere kadar gelişiyor ondan sonrasına vücut belli takviyeler istiyor.
En önemlisi amino asit bunu kullamadan vücut gelişimi olmaz dedim ya biyere kadar ondan ötesi yok
yani vücut geliştirmek kolay bir iş değil çok hassasiyet isteyen çok kaliteli beslemek isteyen vede çok sabır isteyen bir spor dalıdır.
Benim sana tavsiyem eğer gerçekten vücut yapmak istiyorsan düzenli bir şekilde salona gitmen (2 gün spor 1 gün dinlenme olarak) 3 ay sonrada amino asit kullanman
bu şekilde kaslarını ortaya çıkartabilirsin ancak....
belki bu site biraz yardımcı olur diye düşündüm
http://uvfitness.net/Kas/vucut-gelistirme-programi/
doğal yollarla ne kadar oluyorsa oraya kadar çalış gerisi boş şişirme kaslar bir anlam ifade etmiyor sadece görsellik
ben besyo öğrencisiyim bahsettiğiniz ürün yağ yaktırıcı bir ürün fizyoloji hocasına sorduğumuzda bu ürünü çok çok düşükte olsa nispeten bir işe yaradığını söyledi
yağ yakıcı limon ve nar suyuda bu etkiyi görür çok düşüktür ihtimali ancak görür fakat kasa kasa yemeniz lazımdır buda eğer limon yicekseniz miğdenizin delinmesi demektir
ancak onu yapıcağınıza gidin
ilk başta fiziksel aktivite planı oluşturun
düzenli yaşam alışkanlıklarınızı değiştiriniz
egzersiz yaparkende en az 30 dkanın üzerinde aerobik tarzda kalp atımınızın %50 70 cavarında çalışmanızı sürdürünüz
kalp atımınız 220 dir doğuşta bunu yaşınızdan çıkartıp bulabilirsiniz
vucut ilk başta glikojen depolarını kullanır 30 dkdan sonra (eğer düşükse tenpo ) yağ asitlerini devreye sokar
bu haplar ve protein tozları amino asitler tamam lazımdır vucuda .steroit değildirler fakat fazlasını ayarlıyamazsınız vucutta ürik asit meydana gelir karaciğeri ve böbrekleri her zaman yormanız anlamındadır.üstüne üstlük prof.dr canan karatayın dediği gibi bunlar kimyasal işlenmiş maddelerdir kimyasallar o kasları şişirirler
sağlıklı beslenmek için doğal yollardan alınmalı üstelik peynir altı tozu değil %50 hayvansal %50 bitkisel protein lazım
he şimdi diceksiniz tavukta yumurtada hormonlu diye o zaman doğalını beslicen
fitness centerlardada proteini verirler millet alır fakat kg başına 0.7 gr dır heleki bu yapılan aktiviteye görede değişir neyse çok lafı uzattık ya
Mustafa Kemal Atatürk
karnitin yağ yakıcıdır. 7-8 senedir sporla uğraşıyorum 1 kere alayım demedim. Bence sende alma en masum supplementi bile 3 ay sonra al. Ama almadan önce oku oku oku
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)